Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 A kto mi doradzi

Marrakech w Czeladzi

Polecane posty

Go艣膰 A kto mi doradzi

Czy kto艣 mia艂 tam jak膮艣 imprezk臋 typu urodziny czy chrzciny w tym roku podobno si臋 zmieni艂o na lepsze.Prosz臋 o opinie jaka obs艂uga i jedzenie bo lokal i miejsce super.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mozaiakkaka
mieszkam w Czeladzi, ale nie mam pojecia co to za lokal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A kto mi doradzi
To jest dawny Ilex na ul. Wojkowickiej 13.Tylko inni w艂a艣ciciele od kilku lat teraz s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autorki .....:/
ilex to by艂a totalna speluna w zyciu bym tam ie wynajela sali juz predzej domino czy calvados-teraz chyba nazywa sie inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W CZELADZI
to chyba tylko felix mia艂am tam komunie c贸rki i bardzo 艂adnie wszystko sie odby艂o jedzenie dobre,obs艂uga wspania艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autorki .....:/
felix, a gdziez to jest? na bytomskiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozaikakaka
ja mam w sierpniu wesele w Domino, kazdy poleca to miejsce i bardzo chwali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂apserdakk
By艂am w Domino na weselu 2 lata temu,jedzenie dobre,obs艂uga te偶 ok,jedynie mam zastrze偶enia do parkietu,jest nie za duzo miejsca,i ludzie si臋 o siebie obijaj膮.A co do Felixa na Bytomskiej to mi si臋 ze spelun膮 kojarzy,taki jaki艣 nieprzyjemny ten bar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A kto mi doradzi
Sami zobaczcie jak tam po dawnym ilexie wygl膮da fajnie. Sala i parkiet du偶e parking,du偶o miejsca na dworze ze stolikami ,i plac zabaw to du偶y plus.Tylko nie wiem jaka obs艂uga i jedzenie bo r贸偶nie s艂ysz臋 i czyta艂am par臋 opini na necie. Podzielcie si臋 swoj膮 opini膮 bo miejsce bardzo by nam odpowiada艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zniesmaczeni
Powiem tak byli艣my dzi艣 z dzie膰mi i kolezankami i naszymi ma艂zonkami.Byli艣my oburzeni zachowaniem pani kelnerki chodzi艂a naburmuszona jakby j膮 osa w ty艂ek ugryz艂a. By艂a chamska i nieuprzejma, ona nie wie co to u艣miech.Przy ka偶dym kolejnym zam贸wionym piwie by艂a coraz bardziej w艣ciek艂a. Natomiast m艂odzieniec u kt贸rego m膮偶 kupowa艂 kie艂bask臋 uprzejmy i u艣miechni臋ty,a偶 mi艂o u takiego kupi膰. Niech kierownictwo zmieni kelnerk臋 mo偶e na m艂odsza skoro pani kelnerka jest po zak艂adam 30 a ju偶 ma do艣膰 swojej pracy.Powinna bra膰 przyk艂ad ze swojego kolegi z pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwester 2012
Sylwester tam to by艂a pora偶ka ,k艂amstwo i oszuka艅stwo.Zarobili kosztem ludzi.Pani menager jak to pisa艂o na wizyt贸wce nam pi臋knie wszystko przedstawi艂a.A by艂o tam tyle ludzi wci艣ni臋tych na ostatni膮 chyba chwil臋 偶e by艂 totalny t艂ok i chaos. Nikt nic nie wiedzia艂 .O kawe si臋 nie mo偶na by艂o doprosi膰 mimo godziny 21 co艣 bo obs艂uga sobie nie radzi艂a. Jedzenia za ma艂o na osob臋,wszyscy tam byli w艣ciekli i g艂odni bo dalismy 290 zl za bilet itd itd syf nikt nie dogl膮da艂 czysto艣ci toalet itd mo偶na mno偶yc wpadki i celowe oszustwo. Pisz臋 to poniewa偶 ostatnio dowiedzia艂am si臋 偶e moja kole偶anka ma tam komuni臋 i celowo co jaki艣 czas tam bywali na obiedzie.Okazuj臋 sie 偶e jedzenie jest niedobre. kotlety niedosma偶one i potrawy bez smaku. martwi膮 si臋 strasznie.A powodem tego jest to 偶e kucharze ci膮gle si臋 tam zmieniaj膮. Mam nadzieje 偶e im si臋 uda i nie b臋d膮 si臋 wstydzi膰 przed rodzin膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Musz臋 przyzna膰 偶e d艂ugo si臋 zastanawia艂am nad Marrakechem, bo mia艂am w planach zrobi膰 tam przyj臋cie. Czyta艂am opinie na internecie i nie by艂o 艂atwo si臋 zdecydowa膰. Dwie kole偶anki mia艂y tam w tym roku komunie i okaza艂o si臋 偶e by艂y zachwycone. Zdecytowa艂am si臋 :) Lokal to prawdziwy zbi贸r profesjonalist贸w. Rodzinna atmosfera a przyj臋cie od chwili pierwszych rozm贸w a偶 do zamkniecia po przyj臋ciu za nami drzwi by艂o wspania艂e. Pozna艂am Szefa kuchni(Pan Jaros艂aw 呕urek) szef kuchni z prawdziwego zdarzenia. Obs艂ugiwa艂a nas kelnberka Gosia- poprostu przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go go gosc
hahahaha, to wyzej to chyba pisa艂a sama wlascicielka tej pozal sie boze restauracji :D ta knajpa to porazka, obs艂uga z wielk膮 艂ask膮 i wiecznie obrazona mina, jedzenie ponizej wszelkiego poziomu w 艂azience syf, kibel nie widzia艂 szczotki i domestosa od tygodni, brak papieru i recznikow dramat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 x-man b臋dzin
bylem ostatnio i chyba nast膮pily jakies zmiany biorac pod uwage wypowiedzi. jedzonko wypas- szczegolnie stek po wiede艅sku a obsluga wcale nie chodzi obrazona. Kelnerka jak zauwazyla ze jestesmy z dziecmi to przyniosla zabawki do zabawy a o kilbe to nie wiem co sie tak wszyscy doczepili bo w spluczkach to nawet niebieska woda plynie a odswiezacze to widac golym okiem i czuc nosem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowied藕 do go go go艣膰 od go艣
je艣li moja dobra opinia o tej knajpce jest dla ciebie pod艂o偶on膮 reklam膮 to ja tak samo moge powiedzie膰 偶e twoja opinia to nic innego jak dzialanie konkurencji i tak mozna w kolo to dr膮偶y膰 Forum jet po to by zbierac wszytkie opinie ale nie mozna sadzic ze przy pierwszej opini bedzie to odrazu jaka膰 podk艂adka. Ja jestem poprostu max zadowolona z tego moejsca tak samo jak z jedzenia w Rycerskim i w zaje藕dzie Bida Pozdrawiam i w przysz艂o艣ci 偶ycze wi臋cej otwarto艣ci na opinie innych b膮d藕 wycofanie si臋 z uczestnictwa w forach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, by艂em wraz z rodzin膮 na weselu jako go艣膰 dnia 22.06.2013r i musze napisa膰, 偶e na 100% byli艣my zadowoleni. obs艂uga super, czy艣ciutka sala, pi臋kne 偶ywe kwiaty na sto艂ach. jedzenie wy艣mienite, gor膮ce, du偶e porcje, wida膰 偶e szef kuchni to prawdziwy profesjonalista. Byle tak dalej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poka偶 zdj臋cia to uwierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brud i smr贸d. W hotelu 艣mierdzi tak 偶e nie mo偶na wytrzyma膰, wybija z kanalizacji. Kelnerka Ma艂gorzata jak raczy艂a si臋 przedstawi膰 jest zast臋pc膮 menagera fatalna pyskata przem膮drza艂a, aby tylko wcisn膮膰 ludziom jedzenie lub sale.Najlepsze jest to 偶e jak z 偶on膮 wytoczyli艣my jej wszystkie nasze sensowne argumenty co do cen menu i ich ma艂ych porcji na wesele itd to dosta艂a sza艂u 偶eby sobie rozmawia膰 z pani膮 menager o imieniu B. jakos tak. Bo ona ju偶 z t膮 kobiet膮 nie wytrzymuje i ma zamiar odej艣膰. 偶enada dla w艂a艣cicielki mie膰 taki personel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszcie kochani bo ten temat mnie interesuje,a mianowicie to 偶e trwaj膮 w Marrakeszu prace kanalizacyjne.Temat mnie interesuje poniewa偶 b臋d臋 zmuszona prawdopodobnie zatrzyma膰 si臋 w tym 艣mierdz膮cym hotelu,tzn mam nadzieje 偶e ju偶 si臋 te prac臋 zako艅cz膮 gdy偶 b臋d臋 mia艂a szkolenia w pobli偶u tego hotelu ok listopada. Je艣li co艣 b臋dziecie wiedzie膰 o zako艅czeniu prac piszcie plis.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am tam z rodzin膮 w sobot臋, by艂o troch臋 ludzi, bo jakie艣 Stowarzyszenie templariuszy organizowa艂o tam festyn. Musz臋 powiedzie膰 偶e 偶adnego remontu kanalizacji ani wykop贸w nie widzia艂am, mo偶e ju偶 sko艅czyli bo przykrych zapach贸w te偶 nie czu艂am. Je艣li si臋 tam wybierasz to spoko miejsce, zaciszne i dobre jedzenie by艂am tam ju偶 kilka razy z rodzin膮 i nic przykrego mnie nie spotka艂o. Obs艂uga mi艂a, grzeczna. Jeden feler to 偶e czynne do 22,00 jak chcesz d艂u偶ej posiedzie膰 to troch臋 kicha, cho膰 latem by艂o d艂u偶ej jak byli klienci, a teraz chyba tylko do 22,00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina P
Je艣li chodzi o jedzenie po prostu bajka, przygotowanie sali na moje wesele by艂o rewelacyjne lepiej sobie tego nie wyobra偶a艂am co do obs艂ugi nie wiem czemu tak narzekacie obs艂ugiwa艂y nas dwie kelnerki i jeden przystojny kelner wszystko by艂o zapi臋te na ostatni guzik.! Nawet w sytuacji kiedy zadzwoni艂am 30 min przed naszym przyjazdem czy da艂oby rade poda膰 troszeczk臋 wcze艣niej pierwsze danie nie by艂o najmniejszego problemu. Gor膮co polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominika 32
Witam. By艂am ostatnio z m臋偶em i dzie膰mi w Marrakech'u. Lokal godny polecenia. Jedzenie b. dobre (polecam pierogi, nie jad艂am ale m膮偶 stwierdzi艂 偶e s膮 lepsze ni偶 moje), Jest ma艂y plac zabaw dla maluch贸w wi臋c dzieciaczki sie nie nudzi艂y. Og贸lnie cisza i spok贸j. Nic nam nie 艣mierdzia艂o i by艂o czysto, wi臋c nie wiem o co chodzi osobie powy偶ej. A co do obs艂ugi jako艣 nie zauwa偶y艂am 偶eby kto艣 by艂 pyskaty czy przem膮drza艂y. Kelnerki u艣miechni臋te, mi艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio bywam w Marrakechu bardzo cz臋sto, uj臋艂o mnie to miejsce spokojem i bardzo mi艂膮 obs艂ug膮. Kuchnia wed艂ug mnie najlepsza w czeladzi. Szef kuchni to znany w 艣rodowisku kucharz kt贸ry ch臋tnie na pro艣b臋 doradza klientom. Moja siostra niedawno organizowa艂a tam chrzciny i wystr贸j sali oraz jedzenie POEZJA! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam moja znajoma by艂a wcza艣niej w tym lokalu na obiedzie by艂a pod wra偶eniem jedzenia jakie serwuje kuchnia. Wybra艂am si臋 i ja z rodzink膮 nie za艂ujemy dawno nie jedli艣my tak dobrego posi艂ku. Wida膰 偶e kucharz zna si臋 na swoim zawodzie. To mi艂e ze za wydane pieni膮偶ki dostaje si臋 SUPER 呕ARE艁KO! Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwester 2014
w tym roku byli艣my ze znajomymi na sylwestrze w marakechu i mo偶emy szczerze powiedzie膰 偶e by艂o 艣wietnie. Sala przepi臋knie przygotowana, jedzenia du偶o i smaczne a偶 偶al tego co si臋 nie zjad艂o. Obs艂ugauwija艂a si臋 jak mr贸wki. Jedyny minus to dj, chocia偶 nie wiem czy mo偶na powiedzie膰 czy to minus, gra艂 muzyk臋 z dawnych lat a ma艂o nowo艣ci mnie i moim znajomym to nie przypad艂o do gustu. Biedna by艂a jedna kelnerka do kt贸rej trafia艂y za偶alenia na dj'a , ale dziewczyna dawa艂a rad臋 :) w pewnym momencie byli艣my pewni ze sama stanie przy sprz臋cie i pu艣ci dj z torbami. OG脫LNA OCENA BARDZO DOBRA, A JAK ZMIENI膭 DJ TO ZA ROK TEZ TAM SYLWESTRA SP臉DZIMY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam by艂am ze znajomymi w Marakeszu na sylwestrze.Szczerze odradzam podstaw膮 na zabawie jest dobra muzyka, a o tym najpewniej g艂贸wny organizator zapomnia艂.Pan gra艂 jakby odniechcenia przerwy robi艂 20-25 minutowe.Zapytali艣my kelnerki do kogo mo偶na z艂o偶y膰 skarg臋 odburkn臋艂a 偶e Ona robi co do niej nale偶y. Natomiast Menagera nie ma w pracy brawo!!!!.Szkoda kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No niestety ta restauracja to DNO. Kas臋 by chcieli zarobi膰 ale kosztem ludzi. Tak si臋 z艂o偶y艂o 偶e by艂am Tam 2 razy na sylwestra ( kolega zaprosi艂 teraz ju偶 ch艂opak) i niestety zn贸w zawini艂 dj kt贸ry nie nadaje si臋 do zabawiania ludzi muzyk膮, oraz kelnerka wiecznie sfochana d艂ugo ju偶 tam pracuje bo jak w lato chodzimy na piwo to te偶 ona jest najcz臋艣ciej i na Sylwka te偶 by艂a ta zmora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sylwester 2013-2014 Je偶eli chodzi o kwestie dj to wcale si臋 nie zgodz臋 z opinia bo na plakatach by艂o napisane lata 80 i 90 i muzyka wsp贸艂czesna! By艂am na sylwestrze i by艂o 艣wietnie. Je偶eli nie kt贸re osoby nie umiej膮 czyta膰 za co p艂aca to wida膰 ze analfabetyzm si臋 szerzy i pretensje prosz臋 kierowca do siebie bo plakaty wisia艂y na ca艂ej czeladzi i wszystko dok艂adnie by艂o napisane co b臋dzie grane! Je偶eli chodzi o przerwy to mo偶e troche by艂y za d艂ugie ale klimat oraz muzyka jaka by艂a grana w 100% zgadza艂a sie z tym za co zap艂aci艂am! Pomijaj膮c zbyt ma艂a cen臋 jaka by艂a w tym roku nie ma co wi臋cej wymaga膰! Je偶eli kto艣 sie nie umie bawi膰 to jest to tylko jego problem i wida膰 jakie prostaki (nie wszyscy) 偶yj膮 w tej czeladzi !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie my tez sie wybawili艣my! Zap艂aci艂em za lata 80 te i tak tez by艂o ! M艂odzie偶 kt贸ra by艂a znajomymi dj z kt贸rymi siedzia艂 tez jest zadowolona z muzyki wiec nie rozumiem ludzi kt贸ry wymagaj膮 co艣 czego w ogol臋 nie ma w planie imprezy. Szkoda gada膰! Przerwy mo偶e by艂y d艂ugie to by艂 jedyny minus ale dj muzyka nadrabia艂. Po za tym rozmawia艂am z menad偶erka i powiedzia艂a ze na narzekaj膮cych klient贸w nie ma rady !!! I tu teoria si臋 nie sprawdza p艂ace i wymagam bo p艂ace za to co jest napisane i ustalone!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja nie rozumiem tych narzekaczy jesli raz si臋 komu艣 nie podoba艂o na sylwestrze to po co szed艂 tam drugi raz to jaka艣 艣ciema lub dzia艂anie konkurencji. Ja jako艣 nigdy si臋 nie zawiod艂am na tym miejscu i na obs艂ug臋 nigdy nie narzeka艂am. Ale zauwa偶y艂am 偶e na forach najwi臋cej jest narzekaczy bo jak jest co艣 ok to nikt o tym nie pisze ale jak co艣 nie tak to opinia odrazu idzie. mam nadzieje 偶e odezw膮 si臋 tez ludzie z mi艂ymi wspomnieniami bo napewno jest ich multum

Udost臋pnij ten post