Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaa.agunia

Pyt do dziewczyn chodzących w platformach ;)

Polecane posty

Gość ciekawaaaa.agunia

Hej :) Kupiłam ostatnio szpileczki na platformie, bardzo podobne (jak i nie takie same) do tych http://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/musztardowe-mega-szpilki-platformy-38-20268850.jpg Nigdy nie miałam platform na nogach, i stąd moje pytanie. Chodzi się w nich mega wygodnie, ale czy to normalne że prawie się nie czuje co się ma pod butkami? Pomijając jakieś tam badziewia na ziemi, które gdyby nie to że usłyszałam łamiący się plastik i chrzęszczenie, to nawet bym nie wiedziała że znalazło się pod platformą, to przydeptałam znajomemu na imprezie (podobno dość boleśnie) stopę, i też nie czułam tego :( Też tak macie?

Gość pomocna.123
ja nigdy w platformaqch nie chodziłam, chociaż od dawna chce sobie jakieś kupić... ale z tego co widać, to podeszwa jest raczej twarda, więc to chyba normalne... ale niech się wypowie kto chodził kiedyś w nich. nie chciałabym się znaleźć na miejscu tego znajomego, w większości przypadków znalezienie się pod damskim bucikiem jest bolesne dla takiego nieszczęśliwca ;)

Gość pieeeeeeeeeeeknaaaaaaa
w platformach jest duzo wygodniej, niz w normalnych szpilkach, bo zmniejsza sie obcas to chyba logiczne:O I moglas nie czuc tego, bo platforma jest twada :O

Gość co za świat
ja ci odp na to pyt. Chodz w plat i nig jesz nie zdarz mi sie tak syt o jak pisz. Jak kom wejd na nog to czuj. Buty są wyg i faj mi się w nich bieg. Jak masz jesz jak pyt to śm pisz.

Gość pieeeeeeeeeeeknaaaaaaa
co za swiat Naucz sie kretynko pisac, ogar :O A co do pytania to fakt, poyebane.

Gość co za świat
Piękna to ty może jesteś, nie widzę, nie wiem. Ale mądra to chyba nie, skoro nie wyłapalaś ironii: Trzeba ci tłumaczyć jak krowie na rowie, że w ten sposób krytykuję niechlujstwo językowe autorki, która skraca słowa, przez co tekst robi się zamazany, może nie nieczytelny, ale niechlujny? P.S - a ty się dowiedz co to netykieta i ogólnie dobre maniery;-)