Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autor tego tematu

czegonajbardziej żałujecie w swoim życiu ile macie lat?

Polecane posty

Gość autor tego tematu

25 lat i żałuję tego że jestem rozczarowaniem dla mojej matki

Gość 28lat :(((
zaluje tego ze nie zostalam w swoim rodzinnym miescie tylko wyjechalam do Łodzi

Gość gjhgjg
24 lata, żałuję tego, że zawsze byłam grzeczną dziewczynką i przez to miałam nudne dzieciństwo

Gość dark energy;
22 lata, żałuję pewnej decyzji podjętej w 1 klasie gimnazjum

Gość a niech tam
32, moze nie tylke zaluje co zastanawiam sie jak by bylo gdybym po maturze zdecydowala sie na wymarzone studia.

Gość 345t3454
28lat :((( jak masz na imię na M???

24 lat, zaluje ze nie przelecialem sasiadki, kiedy mi sie sama pchala do lozka :( zaluje ze nie wyruchalem znajomej kiedy na bezczela zlapala mnie za jaja... ale co tam nalezal sie kurwie ostry opierdol, za duzo sobie pozwolila.. troche zaluje ze pozniej gdy mnie przeprosila i w ramach przeprosin chciala mnie zabrac na piwo... a moglem pociagnac to do konca i ja zerznac :) zaluje ze najebalem sie za mocno i za bardzo bylem nachalny kiedy podbijala do mnie mamuska po 30 :/ na macankach i lizaniu sie zakonczylo, a szkoda bo rozpalalem do czerwonosci ja caly wieczor a spierdolilem w pare chwil...

skąd wiesz?

Gość 345t3454
28lat :((( wyjechalas z k...???

no niestety nie, bo już myślałam ze ktos mnie rozszyfrował :)

Gość 345t3454
hihi a już myslalam, znam tez jedna osobe co bardzo zalowala ze przyjechala do lodzi, a byla z krakowa :)

Gość 345t3454
no i znam jeszcze kolejna- siebie ale sama nie przyjechalam tylko moi rodzice :)

no jak z krakowa wyjechala to jej sie nie dziwie :) krakow jest cudny a łódz brzydka. a co tą osoba kierowalo ze tam wyjechala? ja jestem z Cieszyna :)

urodzilas sie w łodzi juz czy przyjechalas z rodzicami?

Gość 345t3454
hmm nie wiem jak to dokladnie bylo ale chyba rodzice sie przeniesli, a ta osoba troche zostala sama a pozniej doloczyla do nich w lodzi

Gość aadfadf
_LordKoks ale masz puste życie, tylko ruchanie i ruchanie. Ja żałuję najbardziej wypadku 3 lata temu tragicznego w skutkach :( A na drugim miejscu - żałuję, że jestem taka leniwa i 2 lata po terminie jeszcze studiuję i nie pracuję mając 25 lat skończone... I wiele innych mniejszych rzeczy.

Gość 345t3454
a ja sie urodzilam poza lodzia ale poza lodzia niewiele pamietam... i szkoda bo wielu tutejszych ludzi uwazam za niedobrych i brzydko i ponuro tutaj :/

Gość maleoczika
a moge zapytać dla kogo ten wypadek tragiczny w skutkach był?

no ja jestem z Cieszyna, mieszkalam na pograniczu zawsze wszedzie pelno Czechow i Polakow, Beskidy blisko, dookoladnie ladnie czysto i zielono, do dziadkow ze strony ojca jezdzialam na wakacje w gory, znam dokonale Malopolske, Krakow tez kocham. Łódz jest brzydka, dookola bieda, nie sa to moje rejony.

Gość 345t3454
28lat :((( ja nie bede pisac z kad jestem bo i tak nie mam porównania (nie pamietam bo bylam malukta jak sie tu sporwadzilismy) ale łódź to nie jest dla mnie fajne miejsce... Ty masz jeszcze gorzej bo pamiętasz jak fajnie Ci tam było:/

16 lat. Żałuję, że popełniłam tyle błędów, że się nie uczyłam tak jak powinnam, że zawaliła kilka ważnych dla mnie "znajomości"... i ogólnie, nie patrzę z optymizmem na przyszłośc bo mam wrażenie, że zbyt wiele rzeczy zawaliłam.

no niestety :( to jest w tym najgorsze. a powiedz ile masz lat? bo zawsze wydawalo mi sie czlowiek jest przywiazany do tego miejsca w ktorym sie wychowal. znasz podworko, szkole, masz znajomych takich "od zawsze". nie czujesz sie z łodzia zwiazana?

Gość FACET1991**
zaluję, że wyszedlem z lona matki :O

Gość FACET1991**
żaluje, że jestem takim zalosnym udupem:O Nawet pies z kulawą nogą na mnie nie spojrzy :(

Gość 345t3454
mam 25 lat, znajomych mam ale..., nie czuję się z nimi związana, raczej to osoby które spotkałam na swojej drodze,takich od zawsze niestety nie mam. większość ludzi poznałam takich że ciesze się że już ich nie ma wokół mnie!!! najabrdziej czuje sie związana z rodzicami

no niestety takie przewrotne zycie, na pozor mam puste zycie same ruchanie na pozor, bo wielu chcialo by miec takie puste zycie i zalowac ze nie pruchal jak panny same chcialy wskoczyc na pal :)

Gość zadanie matematyczne
W imię chyba źle rozumianej religii dałam sobie wmówić, że nie mam prawa do szczęścia i zyłam tym przekonaniem ze 20 lat. Za to teraz powtarzam wszystkim młodym którzy chcą mnie słuchać, żeby mieli w dupie takie teorie, ktokolwiek by ich nie głosił.