Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autor tego tematu

czegonajbardziej żałujecie w swoim życiu ile macie lat?

Polecane posty

Gość straszna trauma
zaluje tego ze bralam narkotyki i zniszczyam sobie zycie z damskim bokserem. juz go zostwailam dawno. ale konsekwencje ponosilam dlugo za dlugi zaciagniete banku. o ktoych nie wiedzialam.

5tylko ubodzy umyslowo daja sie opetac religiom... inteligentna osoba nie potrzebuje zadnej religi...

Gość 28lat :(((
może coś w tej łodzi jest nie takiego... ja mam dwie bardzo dobre koleżnki w Cieszynie, u jednej jestem matka chrzestna jej synka a u drugiej bylam swiadkiem na weselu i tesknie za nimi tez. w łodzi mam jkis tam znajomych ale to nie to samo, nie jestem z nimi zwiazana w ogole, jakbysmy z dnia na dzien stracili kontakt to by mi nawet nie bylo zal eh.

Gość zadanie matematyczne
och co ty powiesz, a słyszałeś o czymś takim jak pranie mózgu, albo o podatności na wpływy jak sie jest młodym, to nie ubóstwo umysłowe tylko raczej nadmiar dobrej woli i chęć służenia Bogu (?) chyba że miałeś na mysli ubóstwo duchowe, pewnie nie wiesz o co chodzi bo to ty jesteś właśnie ubogi umysłowo i tępy.

pranie muzgu, podatnosc.. a o czym kurwa ja mowie ? na to najbardziej podatni sa ubodzy umyslowo czyli idioci... nie wszystkim da sie wcisnac kit wyprac muzg i zmanipulowac w mlodym wieku ...

jasne, bo są takie prymitywne osiłki jak lord koks które nawet nie zadadzą sobie trudu myslenia i nic do nich nie dociera a kształtować ich można najwyżej młotkiem.

Gość lord-skurwoks
Co to jest "muzg" kretynie? Wypierdalaj do szkoły zanim się zaczniesz wypowiadać o rzeczach o których masz gówno pojęcie. Nic mnie bardziej nie wkurwia niż typowy zjeb, szmatławiec próbujący innych przekonywać do swoich kretyńskich racji. Do tego tępy.

:)

nikogo nie chce przekonywac a tymbardziej idiotow z wypranymi mUzgami ktorzy dadza sobie wcisnac kazda ciemnote, kazda bajke, jestescie mali i zalosni ludziki...

Gość ja też wielu rzeczy żałuję
-żałuję swojego charkateru, ile bym dała żeby to zmienić -swojego obecnego związku -wyboru kierunku studiów Chyba wiekszości żałuję:O

Gość H uzvzg
Tego ze kiedys poznalam zla osobe ktora mnie skrzywdzila.