Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sinisterrka

Jestem brzydka :(

Polecane posty

Go艣膰 sinisterrka

Szczup艂a, zgrabna, zadbana, ale nikt si臋 mn膮 nie interesuje 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jidfcsoo
idz na kurs wizazu, jak sie ladnie sprawnie umalujesz to sami beda przychodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinisterrka
Maluj臋 si臋, by艂am u stylistki... to nic nie da艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinisterrka
Mam brzydki uk艂ad rys贸w: mi艂y wyraz twarzy, du偶e oczy, prosty nos, ale ca艂o艣ciowo jestem paskudna :( Nikt na mnie nie zwraca uwagi (jedynie w celu dokuczenia), jak powietrze. Nie mam kasy na operacj臋 plastyczn膮, a nie chc臋 by膰 te偶 sama do usranej 艣mierci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hudihncikd
na pewno przesadzas, jak przestaniesz sie uzalac nad soba i troche w siebie uwierzysz to znajdziesz milosc. pokaz jakies swoje zdjecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a widzialas moze
metamorfozy np. Chyli艅skiej czy Kalaty? Zobacz jak mo偶na zmieni膰 wygl膮d! Jest nadzieja dla Ciebie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 el major senor
Po co metamorfozy, ludzie, coraz wi臋kszy odsetek populacji roi sobie jaki艣 defekt spo艂eczny, zaakceptujcie to czego nie mo偶na zmieni膰. Zreszt膮, nie ma sensu. Nie trafi艂a艣 jeszcze na tego, kt贸remu zrobi si臋 gor膮co na widok Twojej 'szpetnej' twarzy. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja by艂am zawsze
do艣膰 艂adna i mia艂am perfekcyjn膮 figur臋 o kt贸r膮 obsesyjnie dba艂am, a najwieksze powodzenie mam odk膮d przyty艂am. Niezbadane sa m臋skie gusta :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marquees
Eeey, widocznie mamy taki sam problem, r贸wnie偶 zadbany, szczup艂y, zgrabny, ba, nawet bez kompleks贸w i te偶 zamiast wtula膰 twarz w kobiece cia艂o, to trac臋 resztki snu tutaj. Wygl膮d si臋 nie liczy. Mo偶e oboje jeste艣my stworzeni do samotno艣ci? Nie wiem jak Ty, ale ja ca艂kiem nie藕le sobie radz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinisterrka
Bzdura. Ludzie maj膮 wbrew pozorom podobne upodobania. Owszem, gusta s膮 r贸偶ne, itp., ale je艣li kto艣 odbiega od og贸lnie przyj臋tych kanon贸w to ma przejebane......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinisterrka
Mo偶e. Te偶 nie u偶alam si臋 na co dzie艅. Tylko czasami przychodz膮 my艣li z cyklu "dlaczego ja nie mog臋 mie膰 tego, co inni", pora偶ka 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marquees
Je艣li kto艣 odbiega od og贸lnie przyj臋tego kanonu pi臋kna, znaczy to tylko tyle, 偶e jego pi臋kno mo偶e zosta膰 uznane tylko przez odbieganych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marquees
To nie my艣li, to wredne ego domaga si臋 po偶ywki ; ) Te偶 to mam, ale wystarczy, 偶e rozejrz臋 si臋 wok贸艂 i u艣wiadomi臋 sobie, 偶e sparowani z mojego otoczenia to debile i wybrakowane, mo偶e nawet emocjonalnie, jednostki. Zawi艣ci膮 ego si臋 nakarmi i mo偶na rusza膰 dalej swoj膮 samotn膮 drog膮 ; p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sinisterrka
Obserwacje tego typu podbijaj膮 ego i nie s膮 rzadkie :classic_cool:, ale idealistyczna potrzeba dzielenia 偶ycia z drugim cz艂owiekiem bywa silniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marquees
Czemu tu siedzisz do 2 w nocy? Intryguje mnie to, bo ja jestem tu z dzisiejszego rozczarowania. I w sumie chyba pierwszy raz aktywnie.

Udost臋pnij ten post