Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

a ja juz nie spie- zrobilem kawke i poszedlem do salonu na solfe z

Polecane posty

a kupie przez neta bo jak pojade osobiscie to jeszcze zaraz mi cos innego w oko wpadnie i wydam wiecej. wiec once kozie death

aha muszę sie rozejrzeć też bo na podrożę potrzebuję tytle że ja dwa muszę nabyć

ja to sie nie nam na tym wybralem tego bo napewno ma wifi i widze ze to nowosc wiec jakis czas posluzy - chcialem samsunga ale widze ze nie maja na skladzie wiec wzialem tego zawsze mam 10 dni na oddanie. a dostalem ostatnio nokie lumie i ona w zasadzie jest tabletem ale ma maly wyswietlacz jak dla mnie a laptop juz mi sie znudzil

no właśnie laptopa nie chce mi się targać wszędzie ja poszukam samsunga bo mam takiego laptopa i mi odpowiada no nic trzeba siuę tym zając

a za 100 funtow nie kupie bo juz sie tak kiedys połaszczyłem na nawigacje do samochodu dzieki ktorej o malo nie wjechalem do stajni z konmi i jeziora to sie wieszala na co drugim rondzie i nie wiedzialem jak mam jechac i musialem kupic druga co wynioslo mnie drozej a tamta lezy w domu i kurz zbiera

Gość pytanie na sniadanie
Andrzeju- kiedy ostatnio uprawiales seks?

no wlasnie ja tez chcialem samsunga bo tychj z jablkiem nie lubie ale jak nie majaa to trudno a jezdzic i szukac to ja nie mam czasu - fajny jeszcze sony tam jest ale nie ma info czy ma wifi czy nie a ja musze miec z wifi

a ze testowanie pooperacji zakonczylo sie bolesnoscia wiec doszedlem do wniosku ze wole jeszcze pare dni poczekac< lekarz kazal 3 tygodnie>

ide jeszcze spac- dobranoc:)pewnie wstane o 12 albo moze listonosz mnie obudzi z paczka z polski heheh jak bezdomna i bezrobotna tez czekam na paczke i ..........rente

Andrzeju ja też kupuje nową zabawkę. Tablet to wspaniała sprawa jaki kupujesz?? jak kupisz to powiedz bo chciałam aby mi ktoś doradził ok?