Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1232111111111111113

Co byscie teraz odpisały facetowi ,ktory

Polecane posty

was wczoraj delikatnie olał? tzn nie pisał cały dzien tylko napisał ,ze jest chory ,a potem ja sie zapytałam jak sie czuje a on nie raczył odpisać i za to siedział na fejsie a dzisiaj kłamiac napisał ,ze spał od 17 do 7 rano nie chce sie obrazac na niego bo pomysli ,ze mi bardzo zalezy może napisać ,ze bylam na jakiejś imprezie i sie super bawilam czy co?

25

21.

Gdzie jest napisane ze musicie codziennie pisac? On ma 25 lat a nie 15. To po pierwsze. Po drugie wybacz ale faceci naprawde maja lepsze rzeczy do roboty niz pisanie z kobietami. Nawet jesli im bardzo zalezy. No bo o czym bedzie pierd*olil ?? Jak to teskni, jaka pogoda? No prosze Cie. On woli dodawacgłupie filmiki na fb niz pisac z toba. To facet! To ze byl online na fb nie oznacza ze nie spal. Nie zachowuj się jak malolata. Bo go wystraszysz.

Nie pisz nic, on ma Cię w dupie. "może napisać ,ze bylam na jakiejś imprezie i sie super bawilam czy co?" a to będzie mega żałosne

A to ze ci nie odpisał na to jak sie czuje.. Hehehe kochana to ty jeszcze facetów nei znasz. Musisz sie ich nauczyc!

a czemu bedzie mega żałosne? przynajmniej nie bedzie ,ze tesknilam i plakałam za nim..

Badz pewna ze go nie ruszy ze bylas na imprezie. Przeciez to normalne ze ludzie chodza na imprezy. A teksty ze ma cie w dupie - rozpier*dalaja mnie/. Najlepiej zeby facet pisal 55454 smsow dziennie.

I własnie tu robisz blad. Oni bardzo potrzebuja wiedziec ze ty siedzisz w domu. a nie latasz po imprezach. Bo wtedy sie czuja bezpiecznie.

Może go nie ruszy ,ale ...przynajmniej mu w ten sposob pokaze ,ze sie dobrze bez niego bawiłam

a dlaczego on ma sie czuc bezpiecznie? niech sie troche pomartwi :P

tak myslisz?

"przynajmniej mu w ten sposob pokaze ,ze sie dobrze bez niego bawiłam " faceci to nie idioci, wyłapie, że to taka gierka - a niech będzie trochę zazdrosny. Będzie doskonale wiedział, że na żadnej imprezie nie byłaś. Dlatego to będzie mega żałosne

Gość tak sobie myśle teraz
a skąd wiesz, że siedział na fejsie? Tzn czy był dostępny, czy wstawiał jakieś teksty? Bo mi się kiedyś zdarzyło, że się nie wylogowałam a wyłączyłam kompa i byłam dostępna na fejsie przez cały weekend ;)

no to co mu napisać?

Z naszego punktu widzenia tak. Ale z ich punktu widzenia nie. Nie chce to sie rozpisywac o sobie na forum wsyztskich. Ale ja mam podobna sytuacje. Prawie rozjeb*alam to co nas laczylo. Własnie takim gadaniem jak twoje teraz. Dlatego nie popelniaj takiego samego bled.

wstawil teksty wiec siedział na 100%

Z wlasnego wieloletniego doswiadczenia wiem ze faceci potrzebuja troszke samotnosci oni sie poprostu wylaczaja zeby pobyc w samotnosci pomyslec itd.Moj np urywa sie na ryby i potrafi sziedziec tak przez caly dzien i to kilka dni pod rzad wiec nie zlosc sie na niego. Ja tez kiedys z tym walczylam ale uwierz ze napewno Ci to wynagrodzi.

Moj sie trzy dni nie odzywal. wstwial filmiki itd. po 3 dniach sie odezwal z pytaniem jak moje kochanie zyje :) a ile placzu bylo przez trzy dni to olaboga

no w takiej sytuacji to ja zastanawiam się czemu Ci w ogóle zależy co on sobie pomyśli? Ewidentnie Cię olał, skłamał na dodatek, a Ty się teraz zastanawiasz, co mu odpisać? Ja na Twoim miejscu bym mu nic nie odpisała, olała bym gościa i tyle. A jak by zapytał, dlaczego, czy jesteś zła itd, to bym wprost powiedziała, że widziałaś, że siedział na fejsie i wiesz, że ściemniał jak twierdził, że spał. Oczywiście, miał prawo nie odpisać, nikt nie mówi, że trzeba odpisywać codziennie itd. Ale gość po prostu Cię okłamał... Masz prawo się wkurzyć i to, czy Ci zależy, czy nie, nie ma tu nic do rzeczy. PS: żadne zabawy typu wzbudzanie zazdrości, pisanie o imprezie, żeby mu udowodnić jak to dobrze się bawisz bez niego itd to na pewno nie jest dobry pomysł.

Nic na sile bo on ucieknie./ i nie sluchaj tego gadania ze mu nie zalezy. jakby nmu nie zalezlo to by nie pisal ze jest chory. i tyle. Placz sobie do poduszki, wyzywaj go ale jemu tego nei pokazuj bo pomysli ze jestes jebnieta.

jak by zapytał, dlaczego, czy jesteś zła itd, to bym wprost powiedziała, że widziałaś, że siedział na fejsie i wiesz, że ściemniał jak twierdził, że spał. --------------- hahahahahahahahahahahahahahah NIECH WIE ZE ONA JEST DETEKTYWEM, GOWNIARA KTORA SIEDZI NA FB TYLKO I SLEDZI KAZDY JEGO RUCH. JA PIERDOLE. NIC DZIWNEGO ZE TYLE KOBIET JEST SAMOTNYCH ALLBO WIAZE SIE Z CIOTAMI.

No właśnie nie chce mu strzelac focha bo pomyśli ,ze mi za bardzo zalezy na nim , ze jestem zaborcza itd

Sylwia, to co, uważasz, że lepiej udawać, że nic się nie dzieje, chociaż facet ściemnia? Pogięło Cię chyba :O Ja uważam, że są sytuacje, do których doprowadzać nie należy - a to, że facet kobietę okłamuje to NIE JEST normalne.

jak by nie napisał nic, siedział sobie na fejsie, a Ty byś zarzuciła focha - to rozumiem, to by było bez sensu. Ale przecież facet Cię okłamał, naprawdę nie widzisz w tym nic złego autorko??