Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomocy

wirus? co robić?

Polecane posty

Gość błagam pomocy

Może ktoś coś doradzi. Po kolei... w nocy ze środy na czwartek wymioty aż do rana. Czwartek gorączka 38 stopni, zbita po 2 ibupromach pod wieczór do 37,6, bóle mięśni, rozbicie, okropny ból głowy. Piątek 37 st. ogólne osłabienie, spałam pół dnia. Dziś dalej jestem osłabiona, kręci mi się w głowie, nogi jak z waty, teraz doszło drapanie w gardle, ciężko mi oddychać? Jestem w pracy, jutro też, po 15 idę do apteki co kupić, żeby sobie ulżyć? Proszę pomóżcie :(

Gość POważna_ odpowiedź
Zacznij zajadać się czosnkiem, pij sok z kapusty, ogórrków. Na moje oko to masz pasozyty i zobaczysz ze bedzie poprawa po tych produktach.

Gość dżumbo
żeś pomógł dziewczynie ;/ ósmego pasażera ma:P

Gość myśli mnie pobiły...
główka czosnku albo 2 - sos czosnkowy, czosnek na kanapki itd przez najbliższe kilka dni witamina c - dużo, najlepiej w formie soku z cytryny do herbaty z miodem są już maliny więc też zjedz kubeczek a z apteki wapno, coś do ssania, septosan albo szałwia i tymianek + azulan - do płukania gardła i inhalacji ( wrzycasz do gara i wączasz opary - to przepycha nos i łatwiej oddychać) i idź spać jak możesz, moja babcia mówiła, że sen w takich wypadkach leczy ;)

Gość błagam pomocy
Pięknie dziękuję! Zastosuję się do wszystkich rad w miarę możliwości. Pozdrawiam.