Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhsdyrdhdt

natalia siwiec wywiad

Polecane posty

Gość wefewfewfwewe
bokiem już mi wychodzi ta cała Natalia :O

Gość trhsdyrdhdt
nie da sie tego ominac, wychiodzi juz z lodowki

Gość trhsdyrdhdt
pani czkawka zrob sobie operacje plastyczne. ona sama mowaila ze robila. wiec inaczej napewno wygladala kiedys

Gość trhsdyrdhdt
pani czkwaka na oczy wystarczy dobry makijaz. nawet zeza odpowiednio mozna poprawic. nie wpadaj w kompleksy dziewczyno. pokombinuj z makijazem. nikt nie jest idealny:) pozdrawiam

Czkawka, ja bym na pewno nie chciała tak wyglądać :). Z taka Keirą Knightley bym się chętnie zamieniła, ale jakoś nie widze nic zachwycającego w pannie, która wygląda jakby przyłożyła sobie rurę od odkurzacza do ust.

Gość trhsdyrdhdt
a to jest nikt. poprostu spodoblaly sie wary fotografom i zrobili z niej ''gwiazde'' ale widac ja sie wypowiada. niesamowity pustak do kwadratu. smieszka lolitka stuknieta wariata.

Gość trhsdyrdhdt
chodzi o to ze zbotoksowane usta robia dzis furrore. bo sie kojarzy . no wiecie z czym. .. z wkladaniem palki. Krupa tez ma takie. To sa skojarzenia.

Gość trhsdyrdhdt
nie , no nie jest brzydka. ale media z niej gwiazde zrobili. mysle ze to chwilowe jak z ta wodzianka u wojewodzkiego.z czegos trzba robic afere. ja sie koncza tematy do pisania dziennikarzom, to zawssze dupe mozna pokazac :)

Gość trhsdyrdhdt
raczej wiekszosci facetow , ale do obciagniecia palki. Taki trend jest teraz zoe sie lansuje taike pustaki typu wodzianka, , siwiec , rutowicz i jeszcze inne badziewie. A pieknych i madrych kobiet nie brakuje. Tylko dlaczego takie pustaki sa na okladkach...zaloze sie ze zaraz w playboyu wystapi w sesji. bo nic wiecej nie ma do zaoferowania. nie rozumiem dzisiejszego swiata. zamiast promowac madrych ludzi to z marginesu zbieraja.

Gość pbie brzydkie
pokazcie swoje japy jak jestescie takie mądre i piękne

Gość trhsdyrdhdt
pbie brzydkie chyba nie kumasz czaczy. przeciez nie mowimy ze jest brzydka. tylko ze sie pustaki lansuje w dzisiejszych czasach. dlaczego taki tepy jestes?

Gość trhsdyrdhdt
ja nie mam nic przeciwko pieknym kobietom, ale zeby chociaz wykazywaly odrobine inteligencji. Takich nie brakuje. rozumiesz juz?

Gość pbie brzydkie
to jakby zapytac dlaczego laski sie obejrzą za ferrari a za tico nie :)

Gość pbie brzydkie
po co ma pokazywać intelekt? to rekrutacja do mensy? a jest inteligentniejsza od ciebie na pewno bo nie marnuje czasu na siedzenie w internecie ;)

Gdyby ferrari jezdzily po Polskich (i nie tylko polskich) drogach to nikt by sie za nimi nie ogladal. Poza tym znasz faceta, ktory nie ogladnie sie za ferrari?

Gość czop456
Jest mega atrakcyjna a wy jestescie zazdrosne bo nawet bo tuningu za milion byscie tak nie wygladaly