Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogórek_konserwowy

pasje

Polecane posty

Gość ogórek_konserwowy

Cześć, jakie są wasze pasje, hobby? Zakładam ten temat gdyż ostatnio nie mam pomysłu co zrobić ze swoim wolnym czasem, mam wrażenie że można go lepiej wykorzystać i szukam pomysłu co robić gdy mi się nudzi.

Gość dark energy;
lubię trochę czytać o teoriach w fizyce kwantowej i wymyślać własne hipotezy

Gość ogórek_konserwowy
hmm. wydaje mi się że raczej zajęłabym się czymś w grupie. Co nie znaczy że chciałabym analizować teorie fizyki kwantowej ze znajomymi ;)

Zastanów się jakie sytuacje lubisz. Czy wolisz coś związanego z ruchem, czy z myśleniem. Jaki sytuacje Cię relaksują ? Jeśli masz chcesz to może zgłoś się gdzieś na wolontariat i pomóż innym. Jest wiele organizacji, stowarzyszeń którzy chętnie przyjmą pomoc wolontariusza. Pytanie tylko jaką aktywność lubisz. Czy z ludźmi, czy z problemem, czy z jakimiś przedmiotami ...

Gość ogórek_konserwowy
w związku z tym, że zbliżają się wakacje to o myśleniu bardziej intensywnym wolałabym raczej zapomnieć. Najbardziej sprawia mi frajdę spędzanie czasu ze znajomymi, niekoniecznie bliskimi. Problem w tym, że jestem mało lubianą osobą, może wynika to z tego że nie mam pasji, którą mogłabym się dzielić. Moje przyjaciółki ostatnio nie mają czasu, a wydaje mi się że dużo ludzi mnie zbywa, gdy proponuje im wspólne spędzanie czasu. A z drugiej strony nie potrafię sama dobrze spędzać czasu.

duzo tego : rysuje, maluje, kocham spiewac, interesuja mnie zjawiska paranormalne, weterynaria, astronomia, fotografia