Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjmę ostrą krytykę

Co sądzicie o tym pierścionku? Nadaje się na zaręczynowy?

Polecane posty

Gość jest okropny
chcoiaz na kolejnych zdjeciach nie wyglada juz tak fajnie

No, ten kolejny bardziej mi sie podoba :D

Gość jest okropny
to takie stare ruskie zloto

Gość na ogół pierścionki zaręczynow
e są z brylantem a nie jakimiś kolorowymi kamieniami :( Co to w ogóle jest to zielone? Może nieszczęście przynosi tak jak perła? Poza tym nie daje się kolorowych pierścionków jak się oświadczasz. Ale może mieszkasz na jakiejś głębokiej prowincji i u was taki styl, że im kolorowiej tym lepiej...

Przeciez pisze wyraznie,ze zloto ma normalny kolor. Nic nie poradze, ze mam kiepski aparat... a moze patrzacy-kiepski wzrok :P

Gość jest okropny
nawet jelsi kolor zlota normalny, to i tak jets brzydki. chcesz przyoszczedzic?:classic_cool:

Gość jest okropny
no patrz, identico:P

A kto powiedział, że ja to kupuję? ;-) Poza tym nie wiem,czy cena zależy od urody kamienia? Raczej od wagi złota, wagi i jakości kamieni i miejsca w jakim się to kupuje. Poza tym, w przypadku zaręczynowego pierścionka, czy cena jest najważniejsza?

[zgłoś do usunięcia]na ogół pierścionki zaręczynow e są z brylantem a nie jakimiś kolorowymi kamieniami Co to w ogóle jest to zielone? Może nieszczęście przynosi tak jak perła? Poza tym nie daje się kolorowych pierścionków jak się oświadczasz. Ale może mieszkasz na jakiejś głębokiej prowincji i u was taki styl, że im kolorowiej tym lepiej... a jak sie jakiejs dziewczynie podobaja kolorowe kamienie? moze u ciebie na glebokiej prowincji nie bierze sie pod uwage gustu dziewczyny, ktorej sie daje

Gość jest okropny
no wlasnie, Ty tego w ogole nie kupujesz, tylko z domu bierzesz:P

Gość jest okropny
mi nawet juz nie chodzi o kamienie, bo sama widialam kolorowe kamienie w piescionku i na zareczywnoy kiedys sobie taki upatrzylam. tu chodzi o caly design pierscionka, po prostu brzydki. nie mowie tego zlosliwie, autorze.

chcesz udawac, ze dostalas taki na zareczyny? :D a tak powaznie, to wydaje mi sie, ze jakby byl tylko jeden kamien (np. tylko ten zielony) to wygladalby lepiej

Gość bognaa
mi się nie podoba, wydaje mi się taki starodawny, może dla kogos innego klasyczny, ale jest taki mało delikatny i jak ktos wcześniej napisał: babciny... czasem to właśnie historia przedmiotu nadaje mu wyjątkowość, a jak jest autorze w tym przypadku??

Nie chcę udawać :P

Gość Ignarashi Ganta
Dla mnie ten pierścionek nawet, gdyby był cały z brylantów jest po prostu paskudny :D W życiu nie chciałabym takiego dostać, pewnie udawałabym szczęśliwą, po czym wkręciła facetowi, że zgubiłam go w jeziorze. Czegoś tak brzydkiego jeszcze nie widziałam :D Co to ma być? Zielony kamień, pośród białych, osadzony na złocie. Co to są za kolory do cholery :D Bazar nic więcej, może milion kosztować nawet, nadal pozostaje paskudztwem. Autorze chciałeś opinii, to ją masz. Nie pierdol ciągle, że jest ładny, BO NIE JEST. Zaserwuj go dziewczynie, oby wytrzymała i się nie rozpłakała.

Gość kokokop qwpeo we
Naparwde pierścionek nie jest ładny, no ale oczywiście ot rzecz gustu.Sama dostałam dosc drogi bo za 3 tys,bogaty a ja wole skromniutkie. ladny ale NIE W MOIM STYLU;/ i byłam zła ze facet mnie nie zna na tyle,aby kupic pierścionek jaki mi si epodoba. To samo moj akoleżanka, przez kilka lat tłukła facetowi jaka biżuteria jej sie podoba, jak juz zbliżał sie ten moment (czyt.zaręczyny) chodzili po sklepach i palcem mu pokazywała jakie sa w jej stylu. Kupił pierścionek zupenie odbiegający od tych, które mu pokazywał ... zupłeni!!!nic sie nie zgadzało. W dodatku miał zielone oczko;/ ;) Jasne ze chodzi o same zaręczyny, gest symbol ale pierścionek tez musi si epodobac. To prezent. I to na dłuuugie lata. No, zazwyczja. Mysle jednak ze to Twoja prowokacja aby wywołac burze na temat roszczen narczeczonych hihi;)

Hm, a gdzie mnie zdarzyło się pisać, że jest, czy nie jest, ładny? Ani razu. Specjalnie pilnuję :P

Gość JaśniePani
Autorze, może i Tobie się podoba on, ale czy Twojej dziewczynie aby na pewno? Większość dziewczyn na forum pisze że on jest brzydki, bo naprawdę jest brzydki, jak z bazaru dosłownie.

Gość kolorowe pierścionki daje się
z każdej okazji, ale nie na zaręczyny!!! Kogo stac, kupuje brylant, kto mniej zamożny kupuje cyrkonię. I tyle.. I tu nie chodzi o cenę, ale o zwyczaje ślubne

Jaśnie Pani - ja nie piszę, że mi się podoba, ani też, że go kupiłem mojej dziewczynie ani też że dostałam od faceta. Pytam tylko, co o nim sądzicie, i czy wg Was nadaje się na zaręczynowy. Nie ma więc sensu wkładać mi w usta nie wypowiedzianych słów :) Jak najbardziej może Wam się nie podobać i możecie to pisać, w końcu o to pytam. Ja nie przyznaję się, po co mi ta wiedza, bo to później wpływa na Wasze odpowiedzi :) tak jest bardziej prawdziwie. Ludzie mają różne gusta - taka jest prawda. JaśniePani - mi z bazarkowym pierścionkiem kojarzy się najbardziej ten, który wkleiłaś. :) Ale to ciekawie poznać czyjąś opinię. Jedni lubią brylanty, inni nie znoszą. Jedni wolą złoto, inni platynę. Jedni stylistykę starą, inni nowoczesną.

Moi rodzice zaręczali się innymi kamieniami szlachetnymi, niż brylanty. Skoro twierdzisz, że kolorowe kamienie nie nadają się na zaręczyny - czemu firmy jubilerskie mają je w ofercie?

Gość kolorowe pierścionki daje się
haha, a jeszcze inni w ogóle pierścionków nie znoszą. Więc nie dawać wcale, będzie oszczędniej :D

Jak ktoś nie lubi, to pewnie i można, ale po wspólnych ustaleniach :)

Gość kokokop qwpeo we
Moja mama tez dostała piekny duży pierścien, nie wiem z jakim kamieniem,ale jasnozielony. Nie ma jednak porówania z tym, który ty zaprezentowałes. Tak jak pisałam wceśniej, tówj jest brzydki. Kiedys były b. modne kolorowe szkła, kamienie.Nie wiem z czego to wynika, chyba z mozliwości portfela i mody. Teraz prawie kazda dostaje prylanty. Nawet jesli jest to kamyk jak ukucie szpilki, to przeciez BRYLANYT! kieys po porsyu ego nie było była zupełnie inna moda.Ty wkleiłes zdjecie pierścionak "z kiedyś" ale napewno nei zaręczynowego tylko zwykłego, ze szkatułki babci frani która ta trzyma w krdensie.Czasami zakąłda go jeszcze w niedziele do kościoła,ale wchodzi juz tylko na mały palec ;P

kokokop qwpeo we - a czemuż to Twoim zdaniem nie wygląda jak zaręczynowy? :)

Gość życie pisze różne scenariusze
jeżeli Twoja wybranka ma zielone oczy i lubi ten kolor to w sam raz:)