Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjmę ostrą krytykę

Co sądzicie o tym pierścionku? Nadaje się na zaręczynowy?

Polecane posty

Jak sama widzisz, życie pisze BARDZO różne scenariusze :D

Gość życie pisze różne scenariusze
nick ...nie jest u mnie przypadkowy:)

Gość Pytanie nr 1
Jakiś czas temu był podobny temat, tylko, ze piwrscionek z rubinem. Mi sie poerscionek nawet podoba, ja lubię szmaragdy. Nie rozumiem co za ignoranci, bez cienia wiedzy, wypowiadaja sie , ze pierscionki zareczynowe są tylko z brylantami. Pierscionki zareczynowe często są z kamieniami szlachetnymi tkj szafir, rubin, szmaragd, brylant, czesto jest to pamiatka rodzinna przekazywana z pokolenia na pokolenie. Fakrycznie, nie daje sie pierscionka z perla, podobno wrozy nieszczęście w miłości. Przypomnę tylko, ze ksiezna Kate dostala pierscionek zareczynowy właśnie z szafirem:)

I podobne opinie? Brawo za spostrzegawczość i wiedzę. Bo to istotnie szmaragd i dwa diamenty :P

:P

Ale z uzasadnieniem proszę

Gość Pytanie nr 1
Możesz wkleic zdjecie tego pierscionka z gory, a najlepiej na palcu? Naprawdę mi sie podoba i mam nadzieje, ze podobny wkrótce dostanę!:)

Gość gryzelda444
Ale podstawowe pytania: Komu chcesz wręczyć ten pierścionek? Ile ta kobieta ma lat? Kim jest dla Ciebie? Pierścionek jest bardzo oryginalny i mnie się osobiście podoba, ale nie każdej kobiecie przypadnie do gustu. Odpowiedź na pytania, będzie łatwiej coś wymysleć

Gość gryzelda444
Hmm, szkoda, że nie możesz więcej powiedzieć, ułatwiłoby to ocenę. Powiem tak: z mojej perspektywy pierścionek ten nadaje się na zaręczyny, ale pod warunkiem, że kobieta jest wyjątkowa, tzn, ma oryginalną urodę, jest miarę młodą osobą, ma łagodne usposobienie, ale jednoczesnie jest silna i pewna siebie

Gość gryzelda444
jakieś uwagi co do mojej oceny?

Nie. Ale śmiać mi się chce z niektórych opinii ;)

Tzn. oczywiście każdy ma prawo wyrazić taką, jak się mu podoba, ale bawi mnie pisanie z pseudoobiektywnego punktu widzenia zarzutów nie mających pokrycia w rzeczywistości (np. że kolorowej biżuterii nie daje się na zaręczyny). Ktoś jeszcze sensowny?

Gość gryzelda444
Uff, dobrze, ze z mojej nie:) ale co sie dziwisz, na forum znajdą się rózne opinie, bo ludzie maja różny gust. mam nadzieje, ze kobieta ucieszy się z prezentu, o ile zamierzasz się oświadczyć, bo nie wmawiam Ci czegoś, czego nie powiedziałeś

Brawo!!! ;-) Większość osób tu sobie coś dopowiada...

Gość gryzelda444
Bo przeciez logiczne jest, że takie pytanie zadajesz w jakimś celu:) nie jest ono od tak

Ale jeszcze nikt na niego nie wpadł :)

Gość gryzelda444
I wcale nie musi, nie o to chodzi, żeby się domyślać:) poza tym ja Ci nie wmawiam, ze to na zaręczyny, tylko przypuszczalnie, nie znaczy to, ze mam rację, poza tym, co mnie to interesuje:P mnie się oświadczał nie będziesz, chocby nawet :D

Trochę dziewczyny moje pytanie ruszyło :P

Gość Cytryncia
Drogi Autorze, daj sobie spokoj, jakiekolwiek zdjecie bys tu nie wrzucil, to zawsze bedzie: "brzydkie, beznadziejne itd..." Taka mentalnosc Kafeterianek..nic nie zrobisz :P

Gość Pytanie nr 1
Rozumiem, ze pytanie bylo czy pierscionek nadaje sie na zareczyny? Tak, nadaje sie, na tym drugim zdjeciu wyglada nawet lepiej. Pozdrawiam

Gość yyyhmyyy
Matko, ten pierścionek jest koszmarny!!!! Przecież on powinien być noszony na palcu a nie w kieszeni. Za darmo bym go nie chciała, wygląda jak badziew, mówię szczerze i nie chcę cię obrazić. Też nie uważam że kolorowych oczek nie można dawać na zaręczyny, bo można,c zemu nie, ale żeby to jakoś wyglądało, a nie jak pierścień Arabelli, na Boga@!

Gość nie podoba mi się
nawet gdyby to była jakaś pamiątka rodzinna. Przyjęłabym, ale na pewno nie nosiła

Gość poppppy
wygląda jak oko ropuchy :)