Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zaczepic faceta

na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość jak zaczepic faceta

co mu napisac? hej jak sie masz?-glupie i oklepane masz ochote na romans/spotkanie- glupie podobasz mi sie? za szybko panowie pomocy

Gość dr.wlad
A co, chcesz z nim chodzic czy chcesz seksu?

Gość jak zaczepic faceta
seksu chce!!!!! on napisal ze chce seksu, ale jest otwarty na romans lub nawet zwiazek ma 34 lata, ja 30

Gość dr.wlad
Jezeli chcesz seksu, to mu to powiedz a nie owijaj w bawelne. Mowie z wlasnego doswiadczenia , bo bylem w takiej sytuacji.

Gość jak zaczepic faceta
hm...ale jak - masz ochote sie ze mna przespac? dodam ze nie wstawilam zdjecia, bo boje sie ze jakis przypal by mi sie zrobil- dlatego musze jakos tak zaczac, zagadac, przeslac zdjecie, zeby tez mogl chlop stwierdzic czy w jego guscie jestem.. ale jak zaczac? w sensie sam poczatek

Gość dr.wlad
Ja bylem kiedys z moja kolezanka z pracy w podrozy sluzbowej, i ona zapytala prosto z mostu czy mam ochote na seks. Ona jest mezatka. A ty chcesz mu zdjecie przeslac jak jestes nago?

Najlepiej rozegrać akcję na luzie, czysty spontan, flirt powinien być inspiracją, przyjemnością, wtedy jest skuteczny :D Szczególnie jeśli chodzi Wam o seks :P Rozpoczęcie wiadomości od hey, cześć jest jak najbardziej ok, ważne żeby być naturalnym. Najpierw spróbuj go poznać, jeżeli będziecie się wkręcać w akcje, zasygnalizuj mu, że jesteś gotowa na spotkanie, on to przejmie inicjatywę, zdobędzie Ciebie, będziesz miała fajne wspomnienia :)

Gość jak zaczepic faceta
dzieki za rady-pierwszy raz jestem na takim portalu :-) mi na przyklad duzo kolesi napisalo-bardzo podoba mi sie twoj profil itd- ja uwazam ze to glupie, gdyz az tak duzo o sobie nie napisalam, i jest on bez zdjecia- widac ze taki automatyczny poczatek cholerka, brak mi doswiadczenia w takich sytuacjach jak bedzie chcial zdejcie to od razu mu nago wyslac? nie lepiej na poczatek takie zwykle?

Gość dr.wlad
Nie, najlepiej normalne zdjecie. Nago to on cie zobaczy jak sie rozbierzesz. A tak z ciekawosci, masz zdjecia nago?

Gość jak zaczepic faceta
mam ale stare :-) tzn piec lat maja...ale nie posypalam sie w tym czasie ani troche, nawet lepsza mam figure bo joge zaczelam uprawiac

Spróbuj wyhaczyć takiego kolesia, który będzie nieco ambitniejszy w działaniu, niż rzucenie tekstem w stylu "fajny masz profil" :D Żeby to wszystko miało ręce i nogi, odrobinę magii, finezji, polotu, szczypty emocji, facet powinien się zainteresować w pierwszej kolejności Twoją osobowością, wnętrzem, docenić Twój charakter, oczarować Cię urokiem osobistym. :) W miarę poznawania, sami na pełnym spontanie wymienicie się fotami i będzie ok :) Nawet nie zauważycie kiedy :)

Gość jak zaczepic faceta
dokladnie- jak cos takiego czytam to mi sie od razu odechciewa lub tez teksty w stylu-chcesz zobaczyc mojego kutasa?? on mi jeszcze nic nie napisal- to ja go znalazlam ale co mu napisac na SAM POCZATEK, cos nie czerstwego, nie oklepanego?? nie chcialaby tak od razu walnac "z grubej rury" -chcesz sie ze mna przespac? pozniej juz dam rade ;-)

Gość dr.wlad
No, chetnie bym cie nago zobaczyl. Jestes na dole ogolona, uwielbiam ogolone.

Gość jak zaczepic faceta
oczywiscie ze ogolona..sa jeszcze takie ktore sie nie gola?

Gość dr.wlad
Tylko nie zwlekaj za dlugo, bo facet znajdzie sobie inna.

Gość dr.wlad
Masz racje, nieogolonych jest bardzo malo. Teraz to nawet babki po 60-tce sie gola, i coraz wiecej facetow sie goli.

Gość jak zaczepic faceta
e tam-jest offline caly czas zreszta nawet jakby, pytong nie jest z mydla zrobiony, nie wymydli sie wlasnie dostalam maila od kolesia, ktory napisal mi ze lubi owijac swoje jadra perlami i tym smyrac partnerke..i jeszcze ze"przypadkiem sfilmowal" jak przesuwa swoja zoladz przez jakos dziurke w stolku barowym i czy nie chcialbym tego zobaczyc mezczyzni nigdy nie przestana mnie zadziwiac :-)

Z grubej rury nie wal, bo akcja wyjdzie bez polotu, nie znam dokładnie sytuacji, ale spróbuj mu powiedzieć, czym Cię zainteresował, może jakiś ciekawy opis, cechy charakteru itd? Nie znam sytuacji, ale uderzaj w tym kierunku, powinien podłapać akcję, zdecydowanie przejąć inicjatywę, oczarować Cię na tyle skutecznie, że po przeczytaniu każdej jego wiadomości, powinny się nogi ugiąć, już od samych słów. Tak działa czarodziej, z doświadczeniem życiowym ;)

Gość jak zaczepic faceta
kolezka 11 thx - dobre rzuciles haslo, cos juz mi sie kluje :-) ja nie mieszkam w PL ;-)

Gość dirk16
Tak przez ciekawosc, masz 30 lat. Zdecydowalabys sie na seks z chlpakiem 16 lat z dobrym sprzetem? Seks od 16 lat jest dozwolony.

Dozwolony, ale chory. Naprawdę świat upadł tak nisko, że ludzie nie potrafią flirtować ze sobą?

Gość dirk16
Dlaczego chory? Seks z doswiadczona jest fantastyczny.

Gość nowatwarz
a podaj o jakim portalu mowisz

Gość jak zaczepic faceta
16- latkowie nie interesuja mnie