Gość perkypeach Napisano Czerwiec 23, 2012 Przed wczoraj zerwałam z chłopakiem,byliśmy razem ponad rok. Bardzo go Kocham,ale niestety musiałam to zakończyć,ponieważ mnie okłamywał,pisał z innymi dziewczynami,chodził na imprezy beze mnie. Wolał spotykać się z kolegami niż ze mną. Gdy już nasz związek przeżywał kryzys miał przyjechać do mnie pogadać,ale nie przyjechał,więc powiedziałam dość i zerwaliśmy. Teraz zaczynam tego żałować,bardzo mi go brakuje i wmawiam sobie,że jest dobrze,a tak na prawdę cholernie za nim tęsknie i chcę wrócić. Wczoraj,gdy go zobaczyłam serce prawie mi pękło. Płacze po nocach nie umiem o nim zapomnieć,mamy dużo wspomnień. Co robić ? Czy odezwać się do niego ? Czy on tego chcę ? W końcu mnie olał. Czy mogę mieć jeszcze nadzieje ? Czy sobie odpuścić ? Nie wiem już co robić z jednej strony nie jestem zwolenniczką żeby to dziewczyna starała się o chłopaka,większość mi powtarza 'miej swój honor' nie pisz! Ale z drugiej strony większość mnie chcę z nim być,bo będąc z nim byłam szczęśliwa,kompletnie nie wiem co robić. POMÓŻCIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach