Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: tak tak wszyscy umra zeby elka nie musiala pracowac a moze elka wczesnbiej umrze. juz nie raz widzialem takiego co czekal na smierc rodziny i zmarl w tym oczekiwaniu przed nimi poza tym w wawie sie juz mieszkan komunalnych nie dziedziczy i nie kupuje za bezcen Do tego czasu będzie miała alimenty i 800 plusy jest jedynaczkom zacznij myslec mieszkanie po babce matce itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu A babka to ma dwa chyba razem także libedowsky szykuj masc na ból dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 136 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: To mógłby być pierwszy przypadek bana za oblesnosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 136 Napisano 1 godzinę temu To dobrze być oblesnym jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: ? No jak elka by robila onlyfansa dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Do tego czasu będzie miała alimenty i 800 plusy jest jedynaczkom zacznij myslec mieszkanie po babce matce itd a skad baba z matka ma jak penwie tez nie pracowaly mniejsza o to co mnie obchodza cudze mieszkania ale mozna sie przejechac czekajac na czujesz smierc moze matka bedzie 100 lat zyla to elka bedzie miala 80 wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A babka to ma dwa chyba razem także libedowsky szykuj masc na ból dopy a co ma mnie bolec o to co ma elki babka ? ciebie boli tylek ze ktos ma cos czego ty nie masz ? przeciez 99% ludzi ma lepiej niz ty to by cie bolal wiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 136 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: No jak elka by robila onlyfansa dla siebie A to tego się nie robi dla swojej przyjemności tylko jest sie produktem nie miejmy złudzeń Edytowano 1 godzinę temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: a skad baba z matka ma jak penwie tez nie pracowaly mniejsza o to co mnie obchodza cudze mieszkania ale mozna sie przejechac czekajac na czujesz smierc moze matka bedzie 100 lat zyla to elka bedzie miala 80 wtedy Tak jak moje wykupily pewnie od miasta za grosze bo kiedyś takie byly czasy spółdzielcze potem wykup za 5kola albo i zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: a skad baba z matka ma jak penwie tez nie pracowaly mniejsza o to co mnie obchodza cudze mieszkania ale mozna sie przejechac czekajac na czujesz smierc moze matka bedzie 100 lat zyla to elka bedzie miala 80 wtedy Na nic nie czekam to co pisze zlezak to bardziej o sobie jakby był na moim miejscu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: a co ma mnie bolec o to co ma elki babka ? ciebie boli tylek ze ktos ma cos czego ty nie masz ? przeciez 99% ludzi ma lepiej niz ty to by cie bolal wiecznie. W innym świecie żyjemy z dziewczyną na wózku pisałem wynajmuje kawakerke ale dla ciebie lepiej = miec masło na kanapce to tak możesz mieć swój kalkulator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lybed napisał: a co ma mnie bolec o to co ma elki babka ? ciebie boli tylek ze ktos ma cos czego ty nie masz ? przeciez 99% ludzi ma lepiej niz ty to by cie bolal wiecznie. Btw ciotka chce mnie wzuac na szynszyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na nic nie czekam to co pisze zlezak to bardziej o sobie jakby był na moim miejscu. no mozliwe ze to lezaka marzenia zapomina ze masz 2 dzieci wiec nie planujesz jak on wszystko sprzedac i zyc do smierci w klitce byle do pracy nie chodzic i nakupic za to telewizorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lybed napisał: a skad baba z matka ma jak penwie tez nie pracowaly mniejsza o to co mnie obchodza cudze mieszkania ale mozna sie przejechac czekajac na czujesz smierc moze matka bedzie 100 lat zyla to elka bedzie miala 80 wtedy Pracowały obydwie, babcia w ambasadzie amerykańskiej, nie projektu na mnie własnych doswiadczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: W innym świecie żyjemy z dziewczyną na wózku pisałem wynajmuje kawakerke ale dla ciebie lepiej = miec masło na kanapce to tak możesz mieć swój kalkulator daj spokoj biednej dziewczynie ona z desperacji do ciebie pisze Edytowano 1 godzinę temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: no mozliwe ze to lezaka marzenia zapomina ze masz 2 dzieci wiec nie planujesz jak on wszystko sprzedac i zyc do smierci w klitce byle do pracy nie chodzic i nakupic za to telewizorow On nie myśli w taki sposób w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Btw ciotka chce mnie wzuac na szynszyle przetlumacz na polski ? na co cie ciotka chca wziac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: daj spokoj biednej dziewczynie ona z desperacji do ciebie pisze Każdy ma wlasnom desperacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: przetlumacz na polski ? na co cie ciotka chca wziac ? Na seszele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Pracowały obydwie, babcia w ambasadzie amerykańskiej, nie projektu na mnie własnych doswiadczen. to nie moje tylko prawdopodbienstwo uznalem ze w genach masz to rozmnazanie i lenistwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: przetlumacz na polski ? na co cie ciotka chca wziac ? Na jakieś bermudy ja się nie znam wakacje no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, lybed napisał: ale tam nikt o tobie nie pisze tak samo jak o rymcymie nie wiem skad u was te halucynacje To nie zmienia faktu, że mam tam fanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na seszele dzieki w zyciu bym nie zgadl sadzilem ze ciotka chce go wziac do jakies patologi azjatyckiej bo tam jest jakas zdesperowana baba ktora on nazywa szynszyla bo ma skosne oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: A to tego się nie robi dla swojej przyjemności tylko jest sie produktem nie miejmy złudzeń No ale elka hajsu nie potrzebuje i serduszknela cie że dla własnego korwiszona by to robila jak juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 698 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, lybed napisał: chcesz gejom filmiki sprzedawac ? bo chyba wiesz ze baba za takei rzeczy to nie zaplaci w pracy za reputacje nie placa a elka nigdy do pracy juz nie pojdzie Tak. Homo to mój docelowy target. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 722 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: to nie moje tylko prawdopodbienstwo uznalem ze w genach masz to rozmnazanie i lenistwo Odkleilo cie całkiem, ja mam ponad 10 lat przepracowane + robiłam jakiś czas później tez bez umowy, a jeszcze mam zamiar niebawem iść wiec skoncz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Na jakieś bermudy ja się nie znam wakacje no bahamy sa na karaibach a seszela niedaleko afryki obok reunionu i niedaleko madagaskaru i zainzibaru. najladniejszaq wyspa to chyba praslin czy jakos tak takie skaly na plazy cos jak similiany w tajlandii. jedz to super miejsce tylko kto za ciebie zaplaci ? ciotka ? to ta ciotka cie utrzymuje ? ja bym byl w 20 minut spakowany jakby mnie ktos zabieral na szeszele jeszcze bym za swoj bilet zaplacil Edytowano 1 godzinę temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: To nie zmienia faktu, że mam tam fanki no elcie bo tam przeciez nikogo innego nie ma poza 5 osobami a reszta watpie zeby byla twoimi fankami :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 44 Napisano 1 godzinę temu chociaz dalia pytala czy ten jakis malowany to ksywka bo taki ladny wiec mozesz wpasc i powiesz ze przystojny to bedzie twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Odkleilo cie całkiem, ja mam ponad 10 lat przepracowane + robiłam jakiś czas później tez bez umowy, a jeszcze mam zamiar niebawem iść wiec skoncz. Czy to można obstawic opcje bo od 6lat ta narracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach