Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 896896

czy możliwa ciąza?

Polecane posty

Gość 896896

9 dzień cyklu, stosunek przerywany, jeśli to ma znaczenie to pierwszy tydzień cyklu byłam na antybiotykach dziś jest 30 dzień i okresu brak. jakie jest prawdopodobieństwo ciązy?

Gość 50/50%
test zrób i będziesz wiedziała, szanse są zawsze

Gość 896896
nie robiłam testu, nie mam na razie możliwości, po za tym rzeciez teraz i tak moze nic nie wykazać nawet gdybym była

to zalezy jakie masz dlugie cykle. jesli cykle krotsze to jakis bardziej czuly test pokazalby druga kreske , moze troszke slabiej widoczną, ale jednak widoczną. ja tak bynajmniej mailam

Gość 896896
cykle mam 28-30 dni, ogólnie ostatnie dwa tygodnie były dziwne, miałam jakieś chore nastroje, często sobie coś przypominałam i w płacz... i częste kłocia w jajnikach

wiec moze po prostu w wyniku brania aktybiotykow przesunela ci sie owulacja, i dlatego okres sie spoznia? miesiaczka jest zawsze okolo 14 dni od dnia owulacji

Gość 896896
a możliwe ze owulacja wystapila wczesniej?

owulka w cyklu 28 dniowym wystepuje okolo 14 dnia cyklu, czyli 14+ 14 = 28 dniowy cykl czasem owu sie przesuwa, opoźnia z powodu różnych czynnikow, np. stresu, jakichs lekow itp. Zatem okres tez sie z automatu przesunie o te kilka dni. Czy wczesniaj owu moze wystapic to nie wiem, wydaje mi sie ze wczesniej raczej nie. W twoim przypadku albo owu wystapila normalnie i jestes w ciazy, albo owu sie opóźniła i dlatego spóźnia sie okres. Jak nie chcesz juz robic testu, to zrob go za kilka dni (jesli nadal nie bedzie okresu)