Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snowgirl18

cellulit

Polecane posty

Słuchajcie, mam 18 lat, 172 cm wzrostu, ważę 50 kg.. Jestem szczupła, a moja figura jest dla moich koleżanek z klasy idealna i wszystkie chciałyby taką mieć... Jednak już dosyć długo borykam się z problemem cellulitu, moje koleżanki twierdzą, że go nie mam ale ja chyba lepiej znam swoje ciało.. Walczę z nim i walczę, ale nie daję to żadnych rezultatów, a że tak powiem jest nawet gorzej.. Nie chcę się odchudzać bo nie o to tutaj chodzi.. Próbowałam już różnych balsamów, kremów antycellulitowych itp., codziennie masowałam się bańką chińską ale nie widać poprawy. Zwracam się do was, bo praktycznie większość dziewczyn w moim wieku jak i starszych kobiet mają ten problem, może wiecie jak temu zaradzić, żeby mieć piękne jędrne ciało szczególnie teraz na lato.. Chłopak chce zabrać mnie na wakacje nad morze ale wstydzę się tego mojego "pomarańczowego problemu", bo jak wiadomo jest dosyć krępujący. Od razu mówię, że nie mam zbyt dużo kasy (nie pracuję jeszcze) na rzeczy typu tabletki czy jakieś drogie kremy. Proszę was o pomoc!

Ruch i dieta. nie wierze ze banki chinskie ci nie pomogly. Ja masowalam sie prawie miesiac i roznica byla wieeelka. Nawet moj facet zauwazyl i pytal czy cos z tylkiem robilam.

Gość suuusiiiiiii
dafidofski ty prostaku a myslalam ze jestes inny

po co miałabym wam kłamać, nie pomogły a wiem jak nimi trzeba się masować.. używałam do tego oliwki tej dla dzieci ale nie dało mi to rezultatów.

Gość jdifd
idz do kosmetyczki na fale radiowe

śledź - ale mnie nie to chodziło :P śnieżynka - a oliwki z oliwek próbowałaś? Jeśli nie - to dobrze ;)

Gość akza33
podobno na celulit najlepsze jest wcieranie męskiego nasienia w miejsce wystepowanania

A tak na serio, to nasienia nie wcieraj = szkoda go. Posiada ono - jeśli pochodzi z wyśmienitego źródła - niesamowite wartości odżywcze!

A tak w ogóle to chłopak nie potafi Cię zapewnić, że jesteś śliczna, doskonała, perfekcyjna, nawet jeśli odrobinka cellulitu się u Ciebie pojawi, to i tak doda Tobie uroku?