Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturystma

Czy wybieracie dla dzieci najlepsza szkole?

Polecane posty

Gość Naturystma

Patrzycie na rankingi I wybieracie te naj, naj, cay wychodzicie z zalozenia, ze jak dziecko chce sie uczyc to I najgorsza szkola moze byc?

Gość ale o jaka
szkole chodzi? Podstawowke, gimnazjum czy srednia? Moje dziecko pojdzie do szkoly podstawowej w gminie, do ktorej nalezy. wyboru nie ma-bo u nas jest jedna SP i jedno gimnazjum w miescie.

ja jestem dopiero na etapie przedszkolnym i wybrałam według mnie najlepsze przedszkole w moim okręgu przy zerówce i szkole podstawowej do której będzie moje dziecko później uczęszczało :)

Gość jdjdjdjjdjdjfJkgkkh
Hmmm z tą renomą to jest tak, że moja siostra poszła do najlepszego LO w naszym miescie a ja do "zwyklego" technikum :) ona miala tam same 5 a ja jechalam na 3 ;) po czym poszlysmy na te same studia i ona po roku wyleciala a ja robie 2 fakultet ;) w jej renomowanym LO po prostu chodzilo o to żeby uczniowie mieli wysokie srednie wiec nawet debil mial 5 a w moim normalnym technikum był nacisk na wiedze a nie na średnią ;)

Gość Naturystma
Chodzi o podstawowke. Placic za wypasiona - prywatna, czy dac dziecko do zwyklej, sredniej w rankingu, ale blisko domu...?

Gość kolkoka
jeśli chodzi o płacenie to nie, nie mam zamiaru płacić za prywatną szkołę. publiczne szkoły według mnie są bardzo dobre i dziecko przebywa ze wszystkimi klasami społecznymi, z którymi będzie miało do czynienia w późniejszy życiu. nauczy się tam więcej niż w prywatnej szkole. nie będzie się uczyło manii wyższości od wczesnych lat. 95% uczniów szkól prywatnych uważa się za lepszych tylko z tego powodu, że stać ich rodziców na "lepszą" szkołę. dzieci te są bardzo często rozpieszczone, chamskie i irytujące