Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ronaldo1234

Problem z koleżanką

Polecane posty

Gość ronaldo1234

Witam drogie Panie, nie potrafię sobie poradzić z pewną sytuacją. Od dawna podoba mi się pewna dziewczyna, chociaż ona o tym nie wie. Miesiąc temu zostaliśmy zaproszeni na imprezę - wiadomo, troche alkoholu się polało, potańczyliśmy. W pewnym momencie załapała dołą, pewnie przez procenty, zaczęła mi opowiadać o innym facecie, który był nie fair w stosunku do niej i takie tam teksty, wiadomo jak jest. Długo ją pocieszałem, wydawało mi się, że mogło coś zaiskrzyć, ale do niczego nie doszło. Zbiegiem okoliczności spotkaliśmy się ostatnio na kolejnej imprezie. Bawiliśmy się razem całą imprezę, pocałowaliśmy się, coś się między nami zrodziło, ale następnego dnia powiedziała mi, że powinienem o tym zapomnieć i że to był błąd z jej strony. Nie chciałem robić żadnych scen, pomimo że mi zależało, zaakceptowałem to. Wczoraj jednak wydarzyło się coś dziwnego, kolejna impreza (rozrywkowo ostatnio ), trochę potańczyliśmy, wyszliśmy na dwór pogadać, krótki spacer i znów to samo, znów się pocałowaliśmy, ale tym razem inaczej, długo siedzieliśmy przytuleni, bez żadnych wyrzutów sumienia czy czegokolwiek. A dziś usłyszałem tę samą śpiewkę, powinienem o tym zapomnieć, to już się nie powtórzy itd. Nie wiem co mam o tym myśleć... Naprawdę chciałbym, żeby coś z tego wynikneło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować