Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkasendra

prosze ocencie moje krocze po porodzie...

Polecane posty

Gość mkasendra

Witam Urodzilam 4 mieisiace temu synka. Uwazam ze polozna zle mnie zszyla,moj maz twierdzi ze jest wszystko wporzadku,ale ja nie moge sie wrecz patrzec na moje krocze,ktore wydaje mi sie tragiczne i jak u kobiety ktora urodzila kilkoro dzieci. Troche glupio umieszczac mi zdjecie,ale naprawde licze na szczere odpowiedzi,nie mam kogo sie zapytac,meczy mnie to strasznie,wstydze sie rozebrac przed mezem,wiem ze to nie powinno byc jakims duzym problemem,ale nie daje mi to spokoju. http://tinypic.com/?t=postupload

Gość nawet nie chcę otwierać
i patrzeć na takie zdjęcie,chyba trzeba być wariatką żeby kazać oglądać coś takiego,lekarze są od tego

Gość mkasendra
lekarze nie mowia czy jest ok czy nie,chce abyscie ocenili jak to wyglada,nie wiem czy nie zdecydowac sie na operacje..zanim pojde do lelarza plastyka chcialabym uslyszec kogos innego opinie,jak nie chcecie nie otwierajcie.. http://tinypic.com/view.php?pic=34866xk&s=6

Gość wrzuc na voile jak chcesz
by ktos to otworzyl i by sie w ogole otwieralo

Gość szeroka jesteś widać
wargi sromowe od cipki po sam odbyt :o wszystkie kobiety po urodzeniu powinny iśc na plastykę pochwy bo nie wygląda to za smacznie sorry

Gość yyyhmyyya
a co tu niby jest nie tak?

Gość a mozeeeeeeee
według mnie wszytko jest ok

Gość wygląda na szeroką szparę
i tyle

Gość ujdciswuchisu
dziwna jakaś:o

Gość RakijaJa
nie chcę być niegrzeczna, ale jeśli ktoś i sama autorka twierdzą że potrzebna jest jakaś operacja, to zalecam operację mózgu.

Gość mkasendra
nie wiem,mi naprawde wydaje sie jakas taka..

kobiety po dziecku mają jakieś takie rozjechane te szpary :o

Gość fifetka1
szeroka czy długa tłuku?

rozjechana szpara po dziecko tluku

Gość a według mnie to
masz całkiem fajną psitke

Gość kochana nie masz
powodów do zmartwien gdybym miala fotki, wkleilabym swoje- zobaczylabys co to zły wyglad cipki po porodzie mam wielkie wargi niby "mniejsze", mam widicznie otwarte wejscie do pchwy i widac mi blizne po nacieciu- brakuje mi w tym miejscu kawałka skóry . wiec nie mart sie, pocieszaj tym, ze inne= ja maja gorzej i kiedsy beda musily isc na serio na plastyke

Gość kochana nie masz
a i jeszcze kolor moich "mniejszych" warg jest siny naprawde nie wygladam dobrze ani zachecająco - mąż mnie nigdy w swietle nie widzial. I mam ogromne kompleksy- n ie baw sie w to

Gość ysfs
wygląda na szeroką szparę rozjechana szpara po dziecko tluku Gdzie jest niby rozjechana, jak jest złączona pułgłówku?

Gość mkasendra
mi wydaje sie ze jest za dluga po sam odbyt,wczesniej mialam widoczny odstep miedzy wejsciem do pochwy a odbytem

Gość ysfs
Przesadzasz, matko, jabym miał taką babę, to chyba bym ją zostawił, nie przez pochwę,a jej myslenie

Gość ale co jest nie tak?
bo nie widzę NIC. co to znaczy "wargi sromowe po sam odbyt"? yyy... przecież wargi sromowe otaczają srom aż po odbyt, tak wygląda kobieca cipka :O ten kto pisał o tych wargach po odbyt, to kto to w ogóle jest? jakiś walikonik nastoletni? przecież niemożliwe żeby ten ktoś miał pojęcie jak kobieta wygląda. autorko, Ty chyba jesteś psychiczna, jeśli chcesz iść pod nóż. ale Z CZYM, na boga? to jest normalna cipka.

i gdzie jakaś "rozjechana szpara", przecież w ogóle nie widać wnętrza? kto tu się w ogóle wypowiada, jakieś dzieci pozbawione mózgu, które nie mają pojęcia o niczym, są niedouczone i po prostu tępe po matce. w życiu by mi nie przyszło do głowy mieć kompleksu z powodu normalnej cipki, nawet się nigdy na tym nie zastanawiałam, faceta to w ogóle nie mogę od niej oderwać. a wy wchodzicie na forum z prywatnymi fotami i kogo pytacie o opinię? upośledzone dzieci neostrady? naprawdę, trochę szacunku do siebie :O

Gość ysfs
dokładnie, jakieś gimbusy dosiadły neta i trafiły na ten temat. Ale autorka też jakąś "przegięta", może lekarz jej wytłumaczy że to nie z jej pochwą jej problem, ale z czym innym.

Gość mkasendra
dziekuje za opinie i otrzezwienie,chyba faktycznie przesadzam z tymi czarnymi myslami..

Autorka właśnie ewidentnie ma problem, ale nie z cipką bynajmniej. da się kroić w intymnym miejscu, bo sobie coś ubzdurała. ja naprawdę nie mam pojęcia o co w ogóle chodzi, nikt dorosły nie będzie miał pojęcia, bo tu żadnego problemu z cipką po prostu nie ma. jak można na Kafe się pytać, gdzie siedzi gimgówno spłodzone w wyniku chowu wsobnego (autentycznie taki jest poziom i ich wiedzy i klasy :O )