Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miseczkabbbb b

mam ladna twarz ale moje cialo...

Polecane posty

Gość Ant......
Na brzuch polecam 8min ABS i kosmetyki 3D Eveline. Mi pomogło po ciąży. Mam brzuch lepszy niż przed.Tyle że to wymaga cierpliwości i systematyczności.Efekty widoczne po min. 1 miesiącu, ale potem z każdym dniem widac coraz większą różnicę.

Gość kamle
Jeśli Twój chłopak z Tobą jest, to uwierz mi - na pewno marzy o seksie z Tobą i na pewno nie będzie narzekał na ewentualne fałdki.' DOKŁADNIE TAK TO JEST..i mówi Ci to chłopak, który ma te same problemy ze swoją dziewczyną, znaczy się ona takie problemy ma ...

Gość hyuyyuuyuiuiiu
Czy trochę nie przesadzasz? bądz co bądz chłopaka cie widział w ubraniu, zapewne nie zbyt sexownym bo masz kompleksy na punkcie swojego ciała, a jesli sexi masz styl to nie ma problemu bo stąd nie wiele do nagości Podejrzewam, że inaczej bys woje ciało odbierała jak bys je trochę opaliła,wiadomo poćwiczyć trzeba Maja tez sie zapusciła do wagi prawie 70 kg chyba 68 w rok pod moim okiem zeszła do 53 i pieknego ciała 3 razy w tygodniu trening czasami 4 ale to czwarte to bierznia tylko wtorek martwy ciąg x4 nogi z łydkami w tym przysiady ze szatngą x4 czwartek brzuch +jakies ropiętki na maszynie na podniesienie piersi x3 sobota plecy sciaganie drażka i przyciąganie na maszynie +3 serie na barki hantelkami i gdy miła siły to areobic a jak nie to nastepny dzień bez drakonskiej diety po za ograniczeniem słodyczy rok i ok

Gość ja1706
Do tych wszystkich wyżej co się wymądrzają to czytajcie cały temat a potem piszcie swoje złote rady. Dziewczyna pisała że ćwiczy i jest na diecie a wy nie potraficie się oprzeć swoim sarkastycznym złotym radą.