Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Bóg do mnie przemówił!

Polecane posty

bo po co mi miłość teraz? myślę, o tym jakby fajnie było sie gdzieś daleko zapuścić ale nie z facetem, bo co to za frajda?:)

i powiedział mi, żebym przekazała to samotnym nieszczęsliwym kafeteriuszom! Wy też znajdziecie drugą połówkę w odpowiednim czasie i miejscu :)

Na pewno to było "6, 12, albo 17", a nie 61217 miesięcy? :classic_cool:

Podobno po śmierci trafiamy do raju i jesteśmy szczęśliwi, więc to całkiem możliwe :P

Skizto - Ty byłaś dziś w Warszawie? Jestem pewien, że widziałem Cię w metrze. Chyba, że wyhodowałaś sobie klona :P

Gość PanBuk
Nic dzisiaj do Ciebie nie mówiłem dziecko. Znowu podsłuchiwałaś moje prywatne rozmowy 😠

o nikim nic nie mówił, tylko tak ogólnie, żebym pocieszyła strapione duszyczki :) poza tym Ty lula masz faceta, więc z czym do Boga :D kurcze jestem taka szczęśliwa! :)

Taką piękną istotę spotkałeś? ZAZDROSZCZĘ! ale niestety dziś byłam tylko w Gliwicach, Świętochłowicach i Bytomiu. Warszawy nie było w mojej podróży :(:(

mam faceta, ale daleko :( myslalam, ze moze powiedzial Ci kiedy to sie zmieni a dlaczego nie podal konkretnego terminu? czyzby jeszcze nie zaplanowal Twojej przyszlosci?

Nawet ruszyłem w "Twoją" stronę, żeby zagadać, lub choćby się przywitać ("byłaś" z facetem) :P

chcialabym widziec mojego klona...chociaz pewnie nie byl podobny. Podejrzewam, ze kazdy tu na kafe mimo zdjec ma inny obraz mojej osoby :D:D

Gość Kilgore Trout,
....dużo dalej mieszkają ludzie,którzy nie mają nas w sercu..... łooooooo - Toś Pani poleciała :) Mrowienie ustępowało powoli wraz z zagłębianiem się w sen ;)

Dobry fotoszop. Nabrałbym się, gdybym nie wiedział, o co chodzi.

justina też chyba pamietam o własnie o 1 albo o polnocy na tvp2 bedzie masz na imie justine Kilgore, ale co? brzydko? przesłodzone? własnie obejrzałam 'wredne dziewczyny' i 'c.r.a.zy' i tak mnie wzieło :D

i podsumowałam swoje dotychczasowe życie! oto bilans: 3 blondynów w tym 2 blondynów niebieskookich i jeden brązowooki wszyscy frajerzy! rzuciłam najdalej po 3 tygodniach :O żadnych rudych, jeden szatyn niebieskooki - bez komentarza :O 2 z czarnymi włosami i czarnymi oczami, niscy brzydcy i kłamcy, przjerzałam ich i niestety musialam urwac kontakt! jeden z piwnymi oczami - zboczuch! zielone oczy czarne wlosy - zboczuch psychol i świr

Gość Pani Czkawka[no login]
Ale pustaczka. Żal. 💤