Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Bóg do mnie przemówił!

Polecane posty

"Wianki nad Wisłą" - święto zrywania wianków, czyli zlot dziewic.

Gość lullabyyyyyy[wylogowana]
Dymam się w krzakach i nie wiem o co chodzi teraz.:classic_cool:

:D Krwawa Wilczyca jest w Warszawie. Idę zapolować na wianek :classic_cool:

Gość Pani Czkawka[orange]
Pragnę dziś popuścić wedla na podzamczu jakiemuś bliżej nieokreślonemu przystojniakowi o iście iberyjskich rysach twarzy:classic_cool:

wpierdalam kolacje mimo, ze mi sie przytylo i dwie pary legginsow mi pękly przy siadaniu, boze ale to zalosne :D:D Czkawka i mialas racje :D:D ten nowy wokalista myslowitz serioooo daje rade :D:D

Gość czkawka ,ryzy cie juz .....
dmuchnal ,a może nie miał czym ? :p

ja mam bmi 17 i mi też jedne leginsy prawie pękły :D tzn nie tak spektakularnie przy siadaniu..ale nagle zrobiła sie dziura wiadomo gdzie :O :O dlatego teraz tylko jeansy! a Tobie pękły tak, że trzasnęły?! :D materiał był w powietrzu a rodzina myślała, że to bomba? :classic_cool:

1 sytuacja: bylam w domu mojego ukochanego, pijemy driny z jego tata i szwagrem, siadam na lóżko a tu struuuut material do polowy uda :D:D 1 sytuacja: identycznie sie rozdarly w szkole przy siadaniu na schodach :D:D

widziałam tego wokalistę w pytaniu na śniadanie :D w sumie to Rojek na tym traci,że odszedł...a piosenki przecież są te same :) jaka jest Twoja ulubiona? i jak koncert?

o kurna :D w szkole :D :D i jak z tego wybrnęłaś? ja raz miałam wtopę ze spodniami w szkole (nagły okres :O ) ale na szczęscie to było dnia gdy miałam spodenki od wf przy sobie :D chodziłam w dresie caly dzien ale co tam :D

Gość PanBuk
Ja nie olewam (co najwyżej mogę zesłać potop). Obserwuję mym okiem opatrzności (opaczności).

Lomu,własnie! jak masz dar widzenia sobowtórów (skizto :D) to może i takiego widziałeś kiedys albo znasz? :classic_cool: to jest mój nowy ideał:) brązowooki szatyn :)

no normalnie chodzilam z ta dziura :D:D raczej nie jestem osoba ktora sie takimi sytuacjami przejmuje. To tylko kawałek uda no i przeciez mialam majtki, wiec co tam :D:D skoro wszyscy widzieli mnie jak chodze z wielkim kutasem na ramieniu to gorzej byc nie mogła :D:D (ps. znalazl sie tam bo myslalam ze kolega mnie po rece smyra a ten przebiegle malował :D:D)

tyle co ja :) rocznik 89' skoro wyglada na młodzika to znaczy,że ma dobre geny :classic_cool: skizto podziwiam Cie :D ja bym chyba sie zwolniła z lekcji albo przemykała kanałami :D no chyba że to było niewidoczne... (mam w jednych dżinsach takie dziury pod tyłkiem :O fabryczne były ale sie powiększyły i pewnie też sporo widac :D )

Kiedys bym sie pewnie zwolnila, a w tej szkole mam taką olewke, że nawet mi ta dziura nie przeszkadzała :D:D zreszta mojej kolezance z klasy stanik pękł w tej przerwie miedzy piersami na wfie i musiala go w kiblu szyc :D:D wpadki sie zdarzają, haha :D:D a z myslovitz najbardziej lubie dlugosc dziewku samotnosci :D:D

na tym zdjeciu wyglada jak ten super hulk z kreskowki tyle, ze nie jest zielony :O fuuuj