Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Bóg do mnie przemówił!

Polecane posty

Gość Kilgore Trout,
przesłodzone jak "Na dobre i na złe" :) Dawaj aforyzmy! P.S. O filmach z Panią rozmawiać nie będę :D

"zielone oczy czarne wlosy - zboczuch psychol i świr" Poczułem się urażony :( :classic_cool:

Gość Lol inferno
Pani Czkawka[no login] Ale pustaczka. Żal. Ha ha ha ha Czkawka se sama znowu odpisuje.Sama se pojeżdża.Buhahaha:D :D Ale jazda.

nie bede sie spotykac z rudymi :O ale postanowiłam,że nie bede przekreślać facetow o południowym typie urody :) no może oprócz turków, arabów,hiszpanów i portugalczyków oraz włochów :D

ej hahahaha, nigdy nie byłam z facetem w ciemnych wlosach :D:D zawsze mieli blond :D:D Własnie mi to Czkawka uswiadomilas. P.S Dawid sie nie liczy bo lysy byl :D:D

Gość nalewka z vodki i kaktusa
Hę hę znowu wtopa Czkawki.:classic_cool: Czkawka weź ty wolne se od forum lepiej co?:classic_cool:

Lol inferno i pani czkawka no log weź dzieciaku każdy głupi zauważyłby że oba wpisy należą do Ciebie :O podsumowując : bede starą panna :)

Gość Prof Byczy jajek
12skizto A Maleństwo już cenzurkę ma?Już otrzymałaś promocje do 3 gimnazjum?:classic_cool:

"zielone oczy czarne wlosy - zboczuch psychol i świr jeszcze zielonooki blondyn - sympatyczny wieśniak, zboczuch" Tak, czy inaczej, zielonooki to zboczuch. Mam przejebane

Gość Vodka AleCZYSTA
Czkawka włącz dwójkę. Tańczysz teraz:D

nie, kibluje po raz trzeci w drugiej gim, ciężka sprawa to mnożenie, dzielenie, czytanie. i jestem tak gÓpia, ze nie wiem o co chodzi z tym malenstwem, sorki.

Gość skisło koniec maskarady
kilku twoich znajomych potwierdziło, ze cytuje"noooo... delikatnie ucieka jej to koo,ale prawie nie widac: :D

nie wiem, ale nie poznałam żadnego fajnego Włocha, moze dlatego...wszyscy mieli zakola, styl jak rumunski pieśniarz discopolo albo gejowaci... z Grekiem dobrze ;) codziennie do mnie pisze :D :)

no ciemne, ale byl lysy wiec to sie absolutnie nie liczy. I od kiedy go znalam nie mial wlosow, wiec :D:D

Gość skisło koniec maskarady
oko sorry :classic_cool:

włączyłam tvp2 i zobaczylam kolesia z koszmarnymi zębiskami :O :O i ładną blondynkę :classic_cool: Lomu ale Ty jestes łysy więc może nie zbok :D

Gość Lol inferno
Pani Czkawka Lol inferno i pani czkawka no log weź dzieciaku każdy głupi zauważyłby że oba wpisy należą do Ciebie. Dobra dobra.Wszyscy wiemy że to ty piszesz do siebie pod innymi nickami bo masz zryte pod beretem jak choi:D :D

nie mam znajomych, nikt mje nie lubi. A tak serio nie wiem co macie z tymi moimi oczami :D:D Akurat przez ogolnie twarz i te oczy dostaje najwiecej komplementow. :D:D One sa takie chiniolowate :D:D

kurfa to dzisiaj te wianki! 😭 :( dlaczego nikt mi nie powiedział toż to we warszawie ;( :( dlaczego mnie tam nie ma?:(

skizto wiedz,że im więcej otrzymujesz tu krytyki tym ładniejsza jesteś. pasztety sobie slodzą :O a u Ciebie zawsze wynajdą coś brzydkiego...albo tą Natalie Siwiec dzisiaj objeżdżały ;O

Gość Wizjoner Alberto
Czkawka weź mi do buzi ładnie to cię zabiorę na wianki i zapnę po męsku tak jak trzeba:classic_cool:

Gość Wizjoner Alberto
Skizto ty też:classic_cool:weźmiesz go i jedziemy w trójkę na wianki.:classic_cool: