Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Bóg do mnie przemówił!

Polecane posty

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/192988/98645120/stock-photo-kyiv-ukraine-march-yevgen-konoplyanka-of-fc-dnipro-looks-on-during-ukraine-championship-game-98645120.jpg ale tu juz wyglada slicznie :) jak ja bym chciała być fotografem i robić mu sesje 😭 i ma taką kość nadgarstka jak ja :classic_cool: myślę,że jego dziewczyna jest sexi, ale tylko ja mogłabym go naprawdę uszczęśliwić :classic_cool:

pani z wfu jej dała :D:D a czy grali to nie wiem bo koncert byl na 20, czy tam 19 a ja poszlam na 21.30 czy 22 nawet :D:D Załapałam sie na Peggy Brown i te wlasnie takie znane z radia :)

Lomu nie czaję :D na pierwszej fotce którą pokazałeś jest fajna normalna dziewczyna a na drugiej wyglada gorzej :D jak jakas podstarzała chinka :O

Gość PanBuk
...z drugiej strony miłosc to nie tylko uroda... Czkawko, ależ dzisiaj masz wieczór dumania :) Ale powiem Ci, że ta dziewczyna Tfojego wymarzonego Ukraińca, to straszny plastik - błeeeee.

no chyba żartujesz, plastik? :D przecież śliczna jest :( i zgrabna, niewychudzona, nie ma chyba też sztucznych piersi... z figury to nawet bym mogła konkurować :classic_cool: ale z twarzą to już gorzej :( z drugiej strony myślę,że on szuka innej :classic_cool: takiej mądrej, dobrej... :D

Gość PanBuk
Plastik to nie tylko silikon, Czkawko. To cały ĄTURAŻ osoby. Nie dla mnie. Tfu!

szatynki, rude, brunetki - niet, nie, niet. ale Lookrecja, Kim Kardashian i Megan Fox to wyjątki :D

"Kim Kardashian i Megan Fox to wyjątki" Rozczarowałaś mnie....

to ja od dzisiaj przestaję lubić blondynki 😠 ale jaki ąturaż? że pokazała hmm pępuszek? :D w końcu większosc pilkarzy chodzi z modelkami:(

Ładne twarzyczki mają. Ale i tak najlepsza jest Kate Upton i Candice Swanepoel :D:D One są tak piękneeeeeeee, ach!

obczaiłam foty i z tej Kate Upton najbardziej podobaja mi sie melony :classic_cool: z blondynek podoba mi sie chyba tylko ta wysoka z plotkary

trudno :D:D Takie typy urody mi się podobają :D:D I z chęcią bym się zamieniła wyglądem z taką Kate Upton! :D:D

natomiast Winona na tej fotce ma w sobie coś chłopięcego:classic_cool: czyżbyś jednak był krypto? :classic_cool: mogę sie jedynie pocieszyć tym,że mam u CIebie jakies szanse bo też jestem nie do konca dziewczeca 😭