Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsie hmmmm

jak t mozliwe,gumka nie pekla a ja chyba jestem w ciazy

Polecane posty

kurde mamy juz corcie planowana i chciana ,ona ma dopiero 8 miesiecy ja mialam cc,lekarz kazal odczekac minimum rok od cc do starania o kolejne dziecko,maz zjechal do domu z zagranicy w momencie koedu mialam owulacje i uzywalismy prezerwatyw,zadna nie pekla, nie uprawialismy seksu bez zabezpieczenia, przererwatywy durexa, dwa dni temu mialam dostac okres, nie dostalam zamiast ego pojawil sie bialy lepki sluz tak samo jak w pierwszej ciazy,bola mnie biodra identycznie jak w pierwszej, zbadalm nawet szyjke macicy i jest wysoko i miekka no zalamka, w pn robie test a do tego czasu chyba oszaleje jak to mozliwe, wiem ze zadna anty nie daje 100 procent pewnosci ale wczesniej stosowalismy i nigdy nic sie nie wydarzylo

czy ktos wpadl mimo ze nic naa to nie wskazywalo?

Gość wielki nikt ci odpowiada
w malzenstwie ie ma czegos takiego jak wpadka,wszystkie dzieci sa darem od Boga wiec bierz to co ci daje

ok a ktos kto ma cos wiecej do powiedzenia?

Gość .vatacha.
taka była wola Boga o czym chcesz dyskutować ? :classic_cool:

a skad te wyliczenia? tylko 75 %? normalnie nie chce mi sie wierzyc

Witaj! Objawy sa jak przy pierwszej ciazy ale to moze wlasnie byc wszystko "urojone" tak bardzo boisz sie zajsc w kolejna ciaze ze wpadasz w paranoje. Okres moze Ci sie spozniac z roznych przyczyn. Zrob na spokojnie test,no i co najwazniejsze idz do lekarza. No ale głowa do gory :) Nawet jak jestes w ciazy to i drugie bedzie chciane i kochane mimo ze nie planowane:)

Gość no, te od nich krany
zrób ten test a dopiero potem sie zastanawiaj. Nie jest tak łatwo ' wpaść' przy gumce. Może Ci się coś rozregulowało ? Ja też przed okresem miałam biały śluz. Jak zaszlam w ciążę tez, tylko tak po tygodniu od daty @ zrobiło się go znacznie wiecej.

dziekuje za odp, moze ktos moze sie jeszcze wypowiedziec?okresu dalej nie ma

Gość gjgtyujhghyuijhyujh
Prezerwatywa ma kanaliki przez które spokojnie moga przedostac się plemniki.... niestety taka prawda,poczytaj więcej w necie jest to fachowo wyjasnione..stad tyle ciąz... niechcianych bo małolaty wierzą,że kawałek gumki chroni.W ogóle jest to grzechem uzywanie antykoncepcji ,więc zapoznaj się z naturalnymi metodami planowania rodziny.

czytalam,ale mialam zalozyc spiralke wlasnie w ten okres i co zzaiast spiralki bedzie chyba ciaza no jestem zalamana jeszcze nie doszlam do siebie po pierwszej ciazy a tu kolejna?pierwsza mialam bardzo ciezka praktycznie od 10 tyg byla podtrzymywana tabletkami i co jakis czas ladowalam w szpitalu, przelezalam cala ciaze nie jestem gotowa teraz na druga taka ciezka ciaze maz jest zagranica jestem tu sama z corcia i ciaza? mam caly czas nadzieje ze jednak okres przyjdzie

Postaraj się nie panikować (wiem,wiem łatwo mówić .....) 2 dni spóźnienia w okresie to jeszcze nie znak że jesteś w ciąży.Może to winna stresu,pogody,zaliczyłaś jakaś wirusówkę? Tak czy siak zrób test bo może niepotrzebnie sie nakręcasz i jak okaże sie że nie jesteś w ciąży to pomyśl o lepszej antykoncepcji.

jest chyba sie zaczelo, dostalam plamienia wiec okres sie zaczyna rozkrecac, dziekuje za odp i przepraszam za panike poprostu drugie dzieciatko w tym momemcie pokrzyzowalo by bardzo nasze plan na najblizszy rok a mamy ich z mezem bardzo duzo;-)

potwor z bagien wiem, chce zalozyc spiralke na 4 lata a po tym czasie myslimy o 2 dziecku najlepiej o dwojce ale 4 lata potrwa porzadkowanie naszych spraw tu i wspolny wyjazd za granice i sprobowanie zycia tam a po tym czasie jak juz wszystko poukladamy postaramy sie o rodzenstwo dla naszej corci;-)

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja przyjaciólka tez tak miała, 9 miesiecy po porodzie zaszła w ciaze,gumka tez durexa nigdy im nie pekła a ciaza była teraz maja 2 synow

jeszcze raz dziekuje wszystkim za odp i uspokajanie mnie w sumie spoznil mi sie okres o 3 dni raz w zyciu tylko mi sie spoznil 2 dni a tak mam jak w zegarku stad moja panika, jak zaszlam w ciaze z corcia wiedzialam ze jest mozliwosc ciazy ehh jak stres daje popalic, cala noc nie moglam spac,patrzalam na corke i w myslach mialam tylko ze kocham ja nad zycie ale na 2 nie jestem gotowa

Gość owiedź
a gumka była założona? Na fiuta? czy na palec wskazujący jak Ci robił minetkę?