Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaa m.

Jaki płyn do prania dla noworodka polecacie?

Polecane posty

Gość julaaaa m.

Mamusie polećcie jakiś sprawdzony płyn do prania dla maluszka, ewentualnie proszek, choc plyn chyba lepiej sie wyplukuje... fajnie zeby mial przyjemny zapach :) nigdy nie kupowalam takich produktow i nie mam pojecia co jest dobre...

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
to ty kcesz wyprać noworodka:D

Gość julaaaa m.
tak, dokladnie.

Ja używam dzidziusia proszek plus płyn gaga kupiony w tesco. Jestem zadowolona ładnie się spiera wszystko a mała nie ma uczulenia.

Gość anula88****
ja uzywam płynu ''lovela''. tylko trzeba powtorzyc program plukania. i lepiej zeby ubranka nie mialy zapachu, bo to co nam pachnie wcale dziecku nie musi sie podobac.

Gość skąd dokłądnie jesteś autorko
Mogę ci polecić płyn do płukania Bambi. Ma świetny zapach, jest gęsty i wydajny. A do prania może dzidziuś ?

Gość A może..
Ja też używałam płynu Lovelli - synek uwielbiał jej zapach, za to nie polecam dzidziusia - moim zdaniem ciuszki po nim są jakby sklejone i moim zdaniem zbyt intensywnie pachną. Teraz już piorę w normalnym płynie ale nadal używam Lovelli do płukania. Uważam tak jak Ty że płyn się lepiej wypłukuje niż proszek, nawet dla nas nie używam proszku bo nie lubię. I dla noworodka pamiętaj o dodatkowym płukaniu. No i na początek bez płynu do płukania.

Gość lsdklofjkdnvfmdvnmvdnb
Moim skromnym zdaniem jak coś "świetnie pachnie" to już nie nadaje się do prania odzieży noworodka. Ja autorko polecam płyn do prania biały jeleń gdyż jest antyalergiczny bez zbędnej chemii i środków zapachowych.

Gość skąd dokłądnie jesteś autorko
Ostatnio kupiłam płyn do prania dzidziuś bo córka, mimo tego że ma 4 lata, dostałą silnej alergii skórnej i musiałam czasowo przejść na środki do prania przeznaczone dla małych dzieci. Płyn jest dość gęsty i pachnie bardzo delikatnie. Dobrze się wypłukiwał... No ale każdy ma inne odczucia. To, że dla mnie jest ok, nie znaczy, że dla innych też.

Gość fert
Czasami można ciekawe płyny w wersji ekologicznej znaleźć na stronie www.ecovariant24.pl . Ostatnim razem zamawialiśmy od nich płyn do prania Good Wash. Świetnie odpiera, nie spodziewałem się, że będzie aż tak skuteczny.

Gość fertz
Jest taka polska marka robiąca eko środki czystości jak EcoVariant -http://ecovariant24.pl. Polecam zwłaszcza ich płyn do prania Good Wash. Bardzo wydajny i rzeczywiście skuteczny. Bezwonny, hipoalergiczny, bez sztucznych barwników i innego badziewia.