Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramalutkazouza

latka leca a rodzina...

Polecane posty

Gość staramalutkazouza

18 lat a mam a matka mnie jak male dziecko traktuje :O i pół rodziny tak samo.

bo wbrew plastikowi w portfelu wciąż jesteś dzieckiem. to, że się skończyło 18 lat nie czyni nas dojrzałymi, a jedynie dorosłymi.

Gość staramalutkazouza
no dobra, ale moja matka mnie jak 8 latke traktuje :O Mieli jechac na mazury ale ja nei chce jechać i matke teraz chce wszystko odwolac bo mysli ze sobie kuku zrobie jak zostane sama na 3 dni :O Że sobie gazu nie zapale albo coś.

Gość jhch
jak zaczniesz na siebie zarabiać, stać Cię będzie na opłacenie mieszkania, jedzenia, życia to myślę, że rodzina wtedy zmieni zdanie;)

Powinnaś się cieszyć, że ciebie kocha niewdzięczna ściero, życzę ci raka i żeby cię nawet w szpitalu nie odwiedziła, dla odmiany tyle.

Gość staramalutkazouza
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem :O Mi nie chodzi o to ze ja chce kochankow sprowadzach, chodzic na imprezy o 3 w nocy czy cos tylko po prostu matka mysli ze ja sobei nie proadze 3 dni sama :O

Gość Alicja023482
Porozmawiaj z nimi, przecież to nic nie kosztuje, a rozmowa to najlepsze rozwiązania. Zresztą mając 18 lat powinnaś sama odpowiadać za siebie. http://molpi.org/show/1611/slodkosci

Gość staramalutkazouza
Nox Witch - dziekuje, bardzo bym chciala juz zdechnąć :O

Gość staramalutkazouza
Najlepiej to matka gdyby mogłą to wsadziłaby mnie do wanny i wykąpała bo jeszcze sie utopie sama :O

Gość kvkjsvv
no to udowodnij, że jesteś taka dorosła! w czym problem? wyprowadz się z domu, znajdz pracę, zacznij żyć jak normalny dorosły człowiek

Gość szpieg z krainy deszczowców.
masz matkę kwokę i pora jej to uświadomić w twoim wieku zostawałem z młodszym rodzeństwem i kasą na życie na dość długie okresy... wszyscy przeżyli :classic_cool:

Gość staramalutkazouza
Jezus maria... ale ja nei chce udowadniac ze jestem dorosła! Ludzie, trzeci raz powtarzam. Matka mysli ze ja sobie 3 dni sama w domu nie poradze, ze nie zapale gazu itp. NIe rozumie ze jestem samodzielna i moge sobie zrobić herbate albo obiad odgrzac

Gość staramalutkazouza
No skoro mam 18 lat no to chyba matka może sama z ojcem jechać na urlop prawda? Ostatnio jechała na jeden dzień (!) Do ciotki, wieczorem wróciła. A i tak chciała mnei wziąć ze sobą!

Gość k,jkljk
może faktycznie jesteś dziecinna, nieodpowiedzialna i tak Cie traktują

Gość staramalutkazouza
No nie wiem. Nie łajdacze sie, nie łaże cały dzień po dworzu jak niektóre koleżanki, nie sprowadzam facetów więc nie dałam jej powodu. A gaz tez umiem zapalac bez wysadzania calej dzielnicy, podtopienie w czasie kapieli tez mi sie nei zdarzylo...

skoro twoja mama nie wie czy potrafisz używać kuchenki gazowej to serio coś tu jest nie teges. z tego co widzę rodzice cie we wszystkim wyręczają więc nie dziwie im się, że się o ciebie boją.

Gość staramalutkazouza
Lady, no ja o tym wiem od dawna ze to nie jest normalne :O Mam nadzieje ze jednak matka pojedzie i jak wroci to w koncu zobaczy ze ja juz nie mam 8 lat i moge sobie poradzic.

Gość staramalutkazouza
A co cie to obchodzi?? to nie watek erotyczny

Jeżeli jeszcze nie uprawiałąś seksu to ejsteś wciaż dzieckiem. Kobieta styaje się dorosła po pierwszym seksie.

Gość staramalutkazouza
To super, a teraz spadaj. Seks dopiero po slubie

Gość OponkaJaponka
nox - ty ułomna jesteś, żal mi cie dziecino z czarnym zblazowanym kotem :-O

Gość thyrthhg
zaskocz ją i zrób sama obiad, zajmij się sobą cały dzień a wieczorem jej powiedz że dałaś radę cały dzień bez jej opieki przeżyc mama ci nie ufa, pewnie myśli że kogoś do domu przyprowadzisz

Seks dopiero po slubie Aż spadłem z krzesła, ze 18 latka ma takie poglądy. Szok. Uczęszczasz na oaze? Może ty nie odczuwasz popędu? Wszystkie twoje koleżanki już się dupcza a ty nie.

Gość staramalutkazouza
nie uczeszczam na oaze ani nie chodze do kosciola. i musze cie rozczarowac wiekszosc moich kolezanek to dziewice.

Gość Zaksiegowanaana
Nox ty jestes psychicznie chora mowil ci to juz ktos? Przykre ze toba sie rodzina nie interesuje krotko mowiac maja cie w doopie i zazdroscisz autorce bo sama chcialabys byc tak traktowana ale to nie powod by tak na nia najechac i zyczyc najgorszego.Do gazu z toba zakalo rodziny ciebie i tak juz milego na tym swiecie nie spotka po co sie maja z toba meczyc .Milo?:)

Autorko widać jesteś dziecinna skoro nie chodzisz z facetami do łóżka w tym wieku. Dziwne te twoje koleżanki.

Gość staramalutkazouza
won stad powiedziałam RAUS do burdelu, tu nie agencja ani forum erotyczne