Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdfgfdgdfgtdrfgte

Ale fakt napisał o żonie Joachima Loewa."Dla Loewa uroda nie jest najważniejsza"

Polecane posty

Gość fgdgdfgfdgdfgtdrfgte

http://euro2012.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634760441027272964.jpg "Zazwyczaj piłkarze i trenerzy mogą się pochwalić niezwykle urodziwymi partnerkami. Natomaist dla trenera reprezentacji Niemiec Joachima Loewa (52 l.) najwyraźniej wygląd zewnętrzny nie był najważniejszym kryterium przy wyborze żony." http://euro2012.fakt.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=165190&WatekStr=27&OdpStr=1&RewriteParam=Dla-Loewa-uroda-nie-jest-najwazniejsza

Gość Nie wiem jak można
zarzucać komuś, że ma brzydką żonę. Dla każdego co inne może być ładne.

Gość żona jako przykrywka dla
ktoś tam napisał taki komentarz " przecież ona jest do sprzątania i przynoszenia pantofli on pracuje z chłopcami " i ja sie z tym zgadzam :classic_cool: czy państwo loewoe mają dzieci? czy doszło do zbliżenia na tle seksualnym? może tażona to tylko tło?

Gość szpieg z krainy deszczowców.
ciekawe czemu czepieją się trenera a zostawią w spokoju bul-prezydenta :D

Gość reklama telewizyjna pasty
jedyny facet który w wieku 53 lat nie wymienił sobie na mlody towar i już media są w szoku

Gość do żona jako przykrywka dla
Nie wiem jak możesz wymyślać takie głupoty. Wszędzie widzicie spisek, oszustwa, albo ukryte motywy...

Gość June 2012
Bo Niemcy to tak jak Anglicy np. nie liczy się dla nich uroda tak bardzo jak miła aparycja, piękne oczy, zachowanie itd. a nie to czy ma cellulit, jest gruba, chuda czy ma pryszcze. BArdzo czesto w Niemczech widać bardzo fajnego chłopaka z niezbyt piękną grubą laską. Wtedy sobie myślę: Jaka ona musi być fajna, bo coś w końcu musiało go w niej zainteresować. Nie wszyscy są jak nasi Polacy: ma być szczupłą chudą blondynką, bo 5 kg nadwagi to już pasztet, wieloryb i inne przymioty. Najważniejsze, żeby kumple byli zadowoleni a skrycie podkochują się w sąsiadce z wałeczkami ale za to pogodnej, pięknej, przebojowej.

Gość kaskallllllllllllllllllllllll
Nie jest brzydka,mam nadwagę i tyle.

Ma taki gust i nic tego nie zmieni, a o gustach się nie dyskutuje.

Gość June 2012
Nie chciałam napisać, żeby kumple byli zadowoleni :D tylko żeby zazdrościli :)

Gość gruba loszka
Najważniejsze, żeby kumple byli zadowoleni a skrycie podkoch*ją się w sąsiadce z wałeczkami ale za to pogodnej, pięknej, przebojowej. chyba jestes otyłym paszczurem skoro masz takie myślenie :D facet nie bedzie sie podkochiwał w dobrodusznej loszce, kazdy woli seksi dziunie

Gość prettywoman never comes alone
co fakt to fakt, grubaski są atrakcyjne tylko na obszarach dotkniętych głodem czyli Afryka, Azja i południowa część Europy czyli Włochy, Hiszpania, Portugalia. W cywilizowanych krajach zgrabna sylwetka jest bardzo ważna, Niemcy biorą się jednak za słoninę z braku laku.

Gość fdsgfdgrfdtgdrfgdfgdfffffffff
U nas też będą atrakcyjne jak będzie więcej chudych, które moda promuje. Ludzie zwracają uwagę na to czego jest mniej. W Europie moda była już na najróżniejsze rzeczy. Na grube też była i na małe piersi dosyć długo. Teraz jest moda na poprawianą urodę, ale to może za kilkadziesiąt lat się zmienić.