Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wxwxwxwx

Co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość Wxwxwxwx

Opisze wam moja sytuację otóż jesteśmy małżeństwem od roku mamy dziecko i mieszkamy z moimi rodzicami. Ja po porodzie straciłam ochotę na seks przez co często kłócimy się z mężem. Mama zawsze wtrąca się we wszystko i prowadzi swoje dialogi typu jakie ty życie prowadzisz i coś w tym stylu czego mam już dość. Mąż też momentami nie był dla mnie miły po porodzie potrafił mi powiedzieć że dziwnie pachnę kiedy po weselu zmieniliśmy auto na lepsze ja jeszcze miałam swoje dawne 20 letnie auto więc gdy chciałam jechać naszym wspólnym samochodem gdzieś mówił mi że mam swój. Ja też nie byłam dla niego dobra momentami odpłacałam się za to co robił mąż, raz po jednej kłótni doszło do tego że go uderzyłam, on zresztą też kiedyś mnie uderzył. Na drugi dzień po ślubie podnosił na mnie rękę zupełnie bez powodu. Generalnie nie tak wyobrażałam sobie swoje małżeństwo, swojego męża. Chciałabym mieć spokojnego mądrego faceta a w tym związku to ja muszę myśleć za dwoje to ja muszę podejmować pewne decyzję i wykonywać męskie pracę w tym małżeństwie są zachwiane proporcje ją jako facet on jako kobieta. Po drodze jeszcze moja mama oskarżała go o zdradę m kiedy miał już dość wyjechał do babci i opowiedział o co chodzi mama w odwecie chce opowiedzieć o m całej mojej rodzinie. Ogólnie to męża prawie nikt nie lubi z mojej rodziny, sprawia wrażenie cwaniaka. Kiedy się nie kochamy obraża się, robi szopki wychodzi z pokoju, śpi na podłodze itp. Generalnie to nic nie można mu powiedzieć bo o wszystko się obraża kiedy coś jest prawda. Mam dość takiego życia, nie mamy możliwości wyprowadzki nie wiem jak to posklejać żeby zdrowo funkcjonowało ciągle są jakieś niedomówienia. Co mam robić ? Wiem że pewnie połowa z was uzna nas za patologie mimo wszystko jednak chciałabym być z mężem żeby córka miała ojca. Tylko jak pokonać własne żale do niego i żeby mama też normalnie odnosiła się do nas ?

Gość szpieg z krainy deszczowców.
nic nie MUSISZ tak się składa, że żaden facet nie da sobie krzywdy zrobić i jak nie ma innego wyboru to robi jedną z dwóch rzeczy: wymienia służbę na nowszy model albo zakasuje rękawy i bierze się do pracy

Gość Wxwxwxwx
Proszę o radę ja już pogubiłam się w tym wszystkim

Gość szpieg z krainy deszczowców.
nie jestem od radzenia bo nie zamierzam ponosic odpowiedzialności za skutki twoich działań natomiast wyżej wspomniana prawda życiowa sprawdza się w 99% przypadków :classic_cool:

Gość koxu
zostaw dziada i poszukaj sobie innego pomyśl też o dziecku jak będzie spaczone wychowując się w takiej rodzinie

Gość Wxwxwxwx
Ale co ma do tego zakasanie rękawow do pracy ? Co to da w tym przypadku ? Właśnie najbardziej jest mi żal mojej córki- nie mam odwagi podejmować takiej decyzji dotyczącej również jej samej. Być może kiedyś będzie miała do mnie o to pretensje. Nie mam odwagi go zostawić córka ma dopiero rok więc nie mogę pójść do pracy a trzeba zarobić na życie na opał na zimę. Ja go chyba nie kocham między nami nie ma tej chemii i 90% kłótni jest o seks. On jest w stanie nas przez to zostawić sam. Jak na moje to powinna córka być dla niego ważna nad wszystko, mógłby obyć się nawet bez seksu byle by być przy córce, ale on woli odejść.

Gość pincetka
niestety przegrałaś, już do końca życia będziesz jego popychadłem

Gość pincetka
jeżeli tak traktuje cię od pierwszego dnia ślubu,to potem będzie tylko gorzej