Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgmkkkkjjhh

kolejna piekna niedziela w domu

Polecane posty

Gość hgmkkkkjjhh

mam dosyc wczoraj mielismy impreze wiec facet ma kaca, siedzimy caly dzien w domu, pojechalabym gdzies nad wode, mowie mu zeby szedl na policje sie przebadac na alkohol to mu sie nie chce, a mi sie nie chce siedziec ciagle w domu, nie mam niestety rzadnej koleaznki zeby sie wybrac gdzies z nią, bo jedna ma kaca też (impreza) druga jest na poprawinach

Gość hgmkkkkjjhh
wazne skad? makabra tamta niedziela tez taka była, przyszła pewnie to samo, bo facet ma urodziny, wiec beznadziej. sama nie chce chodzic, tydzien temu byłam z psem sama na spacerze w niedziele i było mi smutno jak widziałam rodziny i pary razem na spacerach

kurwa, masz problemy, żale o jakies pierdoły, trzeba było razem z nim nalać morde wczoraj to byś nie miała pretensji teraz.... :)

Gość hgmkkkkjjhh
ale zabawne, ja tez piłam, ale ja sie dobrze czuje i tyle, mam dosyc zamulania sie w domu!

Gość hgmkkkkjjhh
nie chce isc sama, co pojde do parku i bede siedziala sama na ławce czy moze do restauracji na obiad mam dosyc wychodzenia z psem na spacery a tak przewaznie jest ze w niedziele wychodze na dlugi spacer z psem bo facet jest zmeczony albo ma kaca

Gość hgmkkkkjjhh
jestem z legnicy

Gość hgmkkkkjjhh
Poza tym chyba Cie pogielo leszczu , ze bym sie z Toba szlajala gdzies , pewnie jakis zbok-prawik :o 🖐️