Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkiii

Szpilki

Polecane posty

słuchajcie - nogi i stopy można też damie masować ....ale nie pisze tego głośno - tylko na marginesie...bo to juz niestosowne było...:O

Gość Libera me
Bo nie ma posuwać, tępoto.

Tak , źle poruszasz się z tego co opisujesz . Wzrost jaki masz jeśli można wiedzieć ?

Gość Libera me
A ty gnij w hebefrenii.

Imperia - 165cm (przy czym długie nogi jak na ten wzrost), a chodziłam tak zawsze. Nie to, że chodzę szpagatami, ale po prostu szybko i nie nóżka za nóżką więc domyślam się, że idąc na szpilkach przeciążam nogi dużo bardziej niż osoba która idzie wolniej.

dobra szpilko-maniaczki mam nadzieję , ze dacie sie skusić kiedyś na podkręcenie ciśnienia facetom w szpilach latem i wasze cierpienie będą potem wynagrodzone...:P

słuchajcie - nogi i stopy można też damie masować ....ale nie pisze tego głośno - tylko na marginesie...bo to juz niestosowne było... ' Revolver :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D (znowu dostane ochrzan za dużą ilość roześmianych buziek):D

Gość Libera me
A ja twoją eutanazję. Please?

Gość taka se mała
meterac :D buziole

rev - ciśnienie to ja podnoszę swojemu facetowi, a jemu rodzaj obcasa różnicy nie robi :P Imperia - oj tam, wniosłaś trochę pikselowych uśmiechów :D

Gość Libera me
Po to żebyś zszedł z tego padołu. A po cóż innego?

Moor ... wzrost 165 cm nie jest powodem . A czy od maleńkości chodzisz w taki sposób ? Rev - chłopaku , powiedz wprost , że rajcują Cię kobiety paradujące nonstopem w szpilkach i stringach :D A ty gUpia cyruso zamilcz.

Gość taka se mała
noszę rev przy moim wzroście (154) to wskazane :D a poza ty kocham je hmmm....(kolekcję mam dość pokaźną )

libera zejdę - ale po co masz mi życzyć tego , co i tak sie stanie ? nie ma sensu mówić o tym przeznaczeniu ani go życzyć jakiemuś nickowi- bo samemu wpadnie się w to samo

mperia - oj tam, wniosłaś trochę pikselowych uśmiechów " I zaraz dostanę za nie po łbie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::p

Rev - chłopaku , powiedz wprost , że rajcują Cię kobiety paradujące nonstopem w szpilkach i stringach obrażasz mnie jak ta pomarańcza w stringach przed monitorem- stringi czasem , czasem szpilki .... nic codziennie, ani z racji codziennego rajcowania ...poza tym zależy jakie itd itp

noszę rev przy moim wzroście (154) to wskazane a poza ty kocham je hmmm....(kolekcję mam dość pokaźną ) hmmm może chociaż jedna kobieta mnie wesprze i zrozumie , ze szpilki są ok i nie są dla laleczek w stringach?

imperia ładny masz uśmiech p.s. założysz te szpile, czy nie?po co sie upierać w tym , gdy sie nie ma racji i uznać , ze to mężczyzna ma teraz rację ?

Gość taka se mała
ale po czemu ta kłotnia??? od pokoleń wiadomo że szpilki jarają facetów kobieta w nich inaczej się porusza,staje się smukła i kobieca. Jak świat długi i szeroki szpilki są oznaką elegancji i wyrafinowania. Fakt nie za wygodne,ale czego się nie robi by zwrocić na siebie uwagę jakiegoś samca???? A kobietki oburzone może nie potrafia w nich chodzić???? sorki za błedy :)

Gość taka se mała
ps: stringów nie noszę raczej pełniejsze majteczki :)

Imperia - tak - musiałam nadążać na długonogimi rodzicami :P A tak poważnie - zawsze chodziłam szybko i zawsze ścierałam obcas więc szpilki nigdy nie były dla mnie dobrym pomysłem. Raz dlatego, że po prostu szybko się zużywały, dwa - przy takim "pędzie" każdy krok to jednak mocne "stuknięcie" piętą w podłoże i trzy dlatego, że nierówność chodnika przy szybkim chodzie mogła stać się przyczyną braków w uzębieniu :P Koniec końców nie jestem przyzwyczajona do cieniutkich obcasów, więc szybko zaczynają mnie w nich boleć nogi i w sumie nie mam gdzie w nich chodzić. Na "okazje" wolę mieć wygodniejsze buty, a na co dzień nie ma sensu. Już wolę coś takiego: http://www.pourlavictoire.com/sale/irina-ii.html (obcas, nie sam but :P) Rev - ale nikt nie mówi, że to tylko dla laleczek. Mnie akurat chodziło o to, że jeżeli są dla kobiety niewygodne i nie chce ich nosić to niech nie nosi i facet nie ma tu nic do gadania. Jeżeli ktoś uważa, że coś jest nie dla niego dlaczego ma sobie wieczór rozwalać bo ktoś inny tak chciał?

tu nie ma racji :P Albo ktoś te buty lubi, albo nie. I jeżeli ich nie lubi to ich nie nosi - zwłaszcza dla kogoś. Jak facet chciałby żeby jego partnerka na imprezę poszła w ciasnym gorsecie w którym nawet usiąść nie można normalnie to też miałaby iść? I się dusić w tym stelażu, bo przecież są kobiety które to lubią?

taka se mała dzięki za opis - wyglada na to ,że uroda nie jest taka niezdrowa , zwłaszcza jeśli zdrowemu samcowi spodobała by sie Pani , która chce sie mu podobać...

taka se mała - a jak nie umieją to mają się nauczyć dla "samców"? Sylwetkę zmienia każdy wysoki obcas (stań na palcach to zobaczysz).