Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkiii

Szpilki

Polecane posty

Kulturka ona wie , że są niewygodne , ale wie jak wygodnie jest być piękną dla mężczyzny , któremu się podoba...:P

"Imperia - szybki chód i spore kroki nie są wadą postawy. Może nie wyglądają elegancko, ale to jest zwykły nawyk jeszcze z dzieciństwa. Więc nie wiem czym się sugerujesz. " Posłuchaj Moor.... mam wiedzę na temat medycyny , więc i pytania zadaję nie bezpodstawnie .

Miłego meczu🖐️ A pięknie można wyglądać i bez tego. Gusta są różne a próżność niewiele osób lubi. Moor, to taka maniera osób o zbyt dużym ego ;)

no dobrze, ale możesz wyjaśnić? Jeżeli coś jest nie tak to dobrze byłoby wiedzieć, może dałoby się to jakoś poprawić.

Naj - trochę na PSie infamous. Dałam spokój, a potem grałam w gry na facebooku. i tak od kiedy do domu wróciłam...są takie dni, że lepiej nie mowic.

umieranie które przeżywasz - przeziębiona grypa :) posiedzę dzisiaj pod kocem, do jutra mi przejdzie, ale czuję się jak wyjęta z pralki.

Morr ... nie mogę nic zrobić drogą int. ( nie chce stracić prawa do wykonywania zawodu) Za dużo tez nic nie poradzę drogą prywatną (nie mam takich uprawnień) . Ale jeśli masz chęć , to podaj jakiś nr. kontaktowy . Ja swego nr publicznie nie podam .

Hmm, ja jestem w stanie mieć anginę a 2 tyg później ostre zapalenie gardła także o umieraniu się nie wypowiadam:P

Imperia - ja mam wszystkie kontakty angielskie (najwyżej e-mail mogę podać). Z resztą - nie będę Ci głowy zawracać. Kiedyś odstawiałam buty do szewca to powiedział, że za mocno piętą uderzam (pięta-palce, pięta-palce) i tu tkwi problem. Za "sztywno" chodzę "w kolanach"- tu mi ortopeda nie pomoże, sama muszę tego pilnować, żeby tak ciężko kroków nie stawiać. Zgaduję, że to wina noszenia właśnie ciężkich, sztywnych butów (inaczej nogę się podrywa i inaczej stawia). Naj - raczej od tego, że parę dni temu przyszłam do domu taka mokra jakbym w rzece pływała :D

Kulturka - nawet mi nie mów...nie ma nic przyjemniejszego w życiu niż wpadnie z deszczu pod rynnę. Przejdzie Ci zapalenie gardła - masz zapalenie oskrzeli. Przejdzie to, nagle okazuje się, że to chwilowa poprawa i w sumie to masz zapalenie płuc. O...i zatrułaś się lekami :D Story of my life...

OK :D Nie ma sprawy . I tak wg mnie źle stąpasz , Twoi rodzice zaniedbali Twoją postawę (bez obrazy) , szewc też guzik wie na temat stóp i postury .

Naj, ostatnio mniej:P I najlepsze, że mnie przemoczenie, latanie boso itp nie rusza, choruję ni stąd ni zowąd. Moje gardło jest w takim stanie, że w każdym momencie chcą mi dać antybiotyk (zamiast zrobić wymaz walą antybiotykami na ślepo, normalka). :P Ja się przyzwyczaiłam już i np. o anginie przypadkiem się dowiedziałam, pewnie rośnięcie ósemek miało na to jakiś wpływ.

Akurat to "złe stąpanie" to moja wina - jako dziecko nie chodziłam w takich butach jak na załączonych obrazkach. Fakt, szybko chodziłam zawsze, ale w sztywnych, wysokich butach zaczęłam chodzić jak jakoś pod koniec college'u. Tego się po prostu trzeba oduczyć (i zmienić buty). Kulturka - ogranicz te antybiotyki. Jak Ci dają na ślepo to zmień lekarza. Czasami się jakiś kretyn zdarzy, mnie kiedyś zdiagnozowali z ciążą pozamaciczną....

Wiem dlatego praktycznie nie biorę antybiotyków od 3 lat chyba. Ale w pewnym momencie chciano mi dawać 2 w miesiącu (czyli praktycznie miesiąc brania końskich dawek)...14letniej dziewczynie nieważącej nawet 40kg... W szpitalu też byłam i nic nie znaleźli:P Teraz jest i tak o wiele lepiej. Tak z raz na kwartał poważniej choruje. Wiem, dla normalnego człowieka to i tak dużo.

Gość migotka tylek jak szczotka
ale macie tematy, jak u Rysia z Klanu na pogrzebie

Biedactwo:P Ja nienawidzę igieł, w życiu świadomym wenflon miałam tylko chyba 2 dni założony, ale i tak myślałam, ze zwariuję. A jakby piguły milsze były to chociaż bólu by nie było, ale po co być delikatnym...

"Akurat to "złe stąpanie" to moja wina - jako dziecko nie chodziłam w takich butach jak na załączonych obrazkach. Fakt, szybko chodziłam zawsze, ale w sztywnych, wysokich butach zaczęłam chodzić jak jakoś pod koniec college'u. Tego się po prostu trzeba oduczyć (i zmienić buty)' . Moo.... jesli chodziłaś do kol , to niestety ale jesteś o kilkanaście lat młodsza ode mnie .Jeśli mówię , że masz problem z własną posturą , to go p porostu masz . I wiedz dokładnie iż to było zaniedbaniem Twoich rodziców ..

i jak lezalem te 3 tygodnie zywiac sie prawie wylacznie ta kroplowka to tak sobie planowalem w myslach co zjem w MacDonaldzie (akurat wtedy byla moda na ten fast food w PL), ile bic macow itd, a jak przyszlo co do czego, to po tych 3 tyg zoladek tak sie skurczyl, ze z trudem zjadlem jednego zwyklego hamburgera :D

Gość ja1234567898765432
ale mi sie chce czytac, nie ma nic ciekawszego niz czytanie o zmniejszonych zoladkach :)

Gość ja1234567898765432
moje alter ego to migotka