Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Hej jestem nowa.

Polecane posty

Gość Supremus Dux
Hej. Czym się zajmujesz na co dzień ?

Witaj:) poczytaj troszkę tematów poprzednich i znajdziesz odpowiedz z kim da się pogadać;) fajnie że jesteś z nami

Dzieki za odzew! :) Pracuje i robie kurs kosmetyczny zaocznie. Ta dziewczyna na zdjeciu to taka przykra troche :)

Pewnie sa tu jakies normalne osoby, ktore maja cos wartosciowego do powiedzenia. Ale wierze, ze wsrod tych wszystkich zartownisiow, to one gina :)

Ja nowa, czytam od dawna ale teraz założyłam czarnego i piszę sobie :)

Przejrzalam strone tematow, na ktorych sie ostatnio wypowiadano. I porazka. Ludzie tylko o dupach tutaj rozmawiaja?

Gość biały kwiatek
cizia mizia pobedzesz troszke w tym swiecie staniesz sie taka sama kiedys tez bylam dobra duszyczka:p wkoncu dostaniesz na lep ale nie zauwazysz tego:D

90% ludzi pisze tylko o sexie. No ale jak jakiś sensowny temat gdzie piszą fajni ludzie to ciekawie jest poklikać;)

witaj levviatan:) Ty chyba jako najbardziej doświadczony forumowicz możesz odpowiedzieć na pytania autorki, jacy tu ludzie itp;)

Z nudow zalozylam tu konto. Nie lubie niedziel, mam juz dosc nauki a dzisiaj pogoda jest okropna to nic innego mi nie pozostalo :) Moze bedzie ciekawie :) dzien dobry :)

Na tym forum normalnie sobie nie pogadasz:P załóż durny temat i zleci się pół kafe, załóż mądry a zostaniesz ochrzaniona:P lecz mimo to witamy w naszym gronie:)

zgadzam sie;D tez jestem nowa i niektore tematy mnie zadziwiaja:) a najlepsze jest to,ze jesli mam odmienne zdanie niz inni na dany temat to tak mnie zjada,ze boje sie tu wchodzic;D

Patka1000000 a czego tu sie bać;) Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania;)! A że Cie zjadą ehh czym tu sie przejmować;P