Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Hej jestem nowa.

Polecane posty

Gość hihi ja tu juz 2 lata [cool]
Na tym forum normalnie sobie nie pogadasz załóż durny temat i zleci się pół kafe, załóż mądry a zostaniesz ochrzaniona lecz mimo to witamy w naszym gronie dokladnie !! ale to moje slowa :D

a tak na marginesie :D witaj Autorko w naszym licznym gronie :classic_cool:

Sztuki operowania słowem trzeba się szybko nauczyć:P jak tego nie potrafisz, zostaniesz błyskawicznie naprostowana przez starych wyjadaczy:P

greenbery wie co mowi, spedza tu cale swoje staro panienstwo :D

RajskiKwiat... tak tak wiem o tym ,ale rozumiesz.. sam fakt tego,ze ktos kto Cie nie zna zjedzie Cie nawet jesli to otwarta dyskusja...uwazam,ze jesli nie mam nic madrego do powiedzenia na dany temat to si enie wypowiadam ,bo nie ma sensu sie wymadrzac i udawac ,ze pozjadalo sie wszytskie rozumy:)

Tak, wiem co mówię, jestem tutaj jakiś rok z przerwami i zostałam naprostowana w ten sposób:) co do obrażania - obrażają wszyscy wszystkich, taki nasz urok:)

wchodze tu tak jak wiekszosc uzytkownikow by wylac swoj kwas 😭 Poznalas juz pravika :D?

Ja nie rozumiem tylko jednego jak można pisać: "masturbowałam się","szukam dziewczyny bez okresu" i takie tam;P no kuźwa po co mi to potrzebne że ktoś sie masturbował;p no jej;P Ludzie którzy piszą takie coś udają głupich czy naprawdę tacy są??

heh moze zle sie wyrazilam,moze nie strach co dziwi mnie to,ze ludzie sie tutaj nie znaja,a potrafia jezdzic po sobie bez powodu... jesli mam inne zdanie na dany temat to nie wyjezdzam z chamstwem na innych:)

RajskiKwiat jak ci to nie odpowiada zawsze mozesz zmienic forum na zamuleni.pl 🖐️

Patka -> bo jak się nie ma siły argumentu to się używa argumentu siły (lub obrażania) ;)

hihi ja tu juz 2 lata :classic_cool: nie to ze mi sie nie podoba tylko naprawdę zadziwiają mnie ludzie tym co tu wypisują;P

mysle ze po prostu kazdy ma swoje probmey mniejsze lub wieksze a ze nie maja na kim sie wyladowac to robia to tutaj;D a watek o masturbowaniu... no coz.... to juz chyba kwestia tego,ze ten ktos nie ma z kim pogadac na tego typu tematy

hehe a dziwisz sie? no bo malo kto tutaj jest normalny, wiekszosc to stare panny, starzy prawiczkowi, caly polski margines, mnie nie dziwi poziom tego forum - dlatego tutaj jestem :D a i tak najlepsza noxelia ze zgnitym okiem :classic_cool:

dobra jeszcze byla mother monster ale dawno jej nie widzialem 😭

Levviatan! otoz to! lepiej bym tego nie ujela:) kazdy chce jakos zablysnac:) jesli nie inteligencja to moze chociaz "agresja" w tym delikatniejszym znaczeniu tego slowa:)

Patka - i z tego błyszczenia agresja i tak zazwyczaj nic nie wychodzi a potem wracają do swojego gimnazjum ;]