Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarollekk

Czy to normalne, ze 30 letni facet lubi dużo młodsze dziewczyny?!

Polecane posty

Gość kaarollekk

Mam kolege, 33 lata, który non stop umawia się z młodszymi dziewczynami. Ostatnio, zainteresowała się nim nawet 19 latka, on natomiast nie miał nic przeciwko. Nadal sie spotykaja, wczesnije rowiniez miał duzo mlodsze dziewczyny. Ja osobiscie lubie popatrzec na mlodsze, ale nie moglbym wiazac sie z nastolatka. Czy jego zachowanie jest normalne? od razu mowie, nie ejst typem faceta, ktory szuka dziewczyn do seksu, znamy sie wiele lat, wiec jestem tego pewien.

Gość ixyyyyyyyyyyy
duzo mlodsze oznacza jak 70-letni facet umawia sie z 20-latkami ale nie w tym przypadku poza tym 19-latka jeszcze tylko chwile jest nastolatka

Gość kaarollekk
Czyli uważasz że jest to normalne?

Gość auefy
karollek włacz red tyuba i trzep i trzep i trzep

Gość ixyyyyyyyyyyy
to, ze ty nie moglbys umawiac sie z 19 latka nie oznacza, ze ktos kto sie umawia jest nienormalny gorzej jakby umawial sie z kims kto moglby byc jego dzieckie, ale tak .. roznica wieku w tym przypadku jest do zaakceptowania i tobie nic do tego

Gość manjjjaaa
ooo mam to same pytanie, moze ktos jeszcze udzieli opinii?

Gość Danuśka:*
Hm zależy kto jakie ma upodobania, niektórym dziewczynom taki wiek nie przeszkadza ale większość dziewczyn takiego wieku nie toleruje. Myślę że tak samo i z wami jest że niektórzy panowie wolą młodsze a niektórzy panowie wolą starsze dziewczyny.

Gość olga2131232131
czesto tak bywa... ogólnie faceci wola młodsze to zadna nowosc

Gość bsububus
Dla mnie to nie jest normalne ale sama jestem w takim związku ( ja miałam 19 on 32 jak się poznaliśmy) no i nadal jesteśmy razem ale większość takich związków nie ma szans na przetrwanie.

Jeśli o mnie chodzi to wolę starsze osoby, ale nie chodzi mi tu o związek czy o coś więcej tylko o zwykłe kumplostwo. Łatwiej mi się rozmawia z takimi osobami niż z rówieśnikami, coś zawsze więcej te osoby w życiu przeżyły i można wiele się od nich nauczyć.

bsububus a wiesz że między moimi rodzicami jest różnica wiekowa jest 14 lat i nie widzę tego by między nimi było coś nie tak.

Gość bsububus
Między moimi dziadkami była bardzo podobna różnica, i wg. Mnie to dziewczyna w takim związku musi być mega dojrzała, a facet musi traktować ja poważnie a nie jak gowniare do seksu. To bardzio rzadkie ale czasem się zdarza.

Z tego co mi starsze osoby opowiadały czyli dziadkowie to kiedyś ta różnica wiekowa była na codziennym użytku i młodzi nie decydowali o tym kogo dana osoba miała poślubić MASAKRA :O

Gość gorgonio
Jestem w takim związku ponad rok było fajnie i laska ciągle mówiła bym traktował ją powarznie bo to poważny związek a jak zrobiłem oco prosi to ona zaczyna zlewac twierdzi ze kocha a zachowuje się jak rozkapryszony gowniarz. Jestem osobiście zawiedzony ponieważ zaczynam zauważać ze takim laskom chodzi o lekkie życie na poziomie bo chłopcy w ich wieku nie mogą sobie pozwolić na prezenty wycieczki itd. Wniosek jest taki one po prostu się sprzedają ale w ładnie zapakowanej zaslonie