Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

czy każdy facet zdradza na wyjeździe?

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

mój wyjechał do niemiec nie zna języka ma tylko 40 euro ze sobą i niby mu ufam ale głupie myśli mi przychodzą mi do głowy, przecież pojechał tam do pracy a nie mnie zdradzać co myślicie, chociaż z drugiej strony eh sama nie wiem

nie myśl o tym! Bo i tak nie bedziesz wstanie tego sprawdzić. Ryzyko jest, zależy od faceta :) Na jak długo tam jedzie ?

Gość etewhwjh
Tak samo on może myśleć będąc w Niemczech czy ty go przypadkiem nie zdradzisz. To działa w dwie strony.

Gość wulgarny medrzec
to ty go predzej zdradzisz jak on ciebie, prawda jest taka ze ty bez seksu bedziesz odczuwac wiekszy problem,

Gość wrednamalpa26
jest już 6 dzień jeszcze 9 zostało ja chyba oszaleje

Gość wulgarny medrzec
czemu najbardziej zadrosne sa osoby ktore same zdradzały lub zdradzaja? no własnie...

Gość wrednamalpa26
myślisz że on też ma takie myśli? nie sądzę najgorsze jest to że ja nie mam podstaw myśleć że może skoczyć w bok a jednak 24/24 o tym myślę nawet mi się to śni:O

Gość wrednamalpa26
ej ja nie zdradzam o co ci chodzi

natrętne myśli masz, ale to normalne jak kogoś sie bardzo kocha, bo zdrada to najgorsze co moze spotkać kochana osobę

Gość MÓJ MĄŻ od 4 lat wyjeżdża
praktycznie spędza tam 3/4 roku, nie wiem czy zdradza bo jak kurwa mam niby się o tym dowiedzieć, póki co nie daje jakiś oznak na dowody zdrady, ale nie jestem pewna, zresztą nie myślę o tym, bo gdybym to robiła to bym chyba zwariowała i musiałby mnie odwiedzać w psychiatryku, dla mnie jest ważne że ja jestem wierna, jeśli on zdradza to mam nadzieje że jakimś gównem mnie nie zaraził, jeśli kiedyś się dowiem o zdradzie pożegnamy się

Gość wrednamalpa26
3/4 roku jak ty dajesz radę ja już powiedziałam że to byl pierwszy i ostatni raz jak wyjechał

Gość wrednamalpa26
? w jakim systemie wyjeżdża?

Jak facet chciałby Cię zdradzić, to równie dobrze mógłby to zrobić w Polsce w dowolnej chwili. A zdradzają zarówno faceci jak i kobiety, na wyjazdach jak i w każdych innych okolicznościach :P

Gość wrednamalpa26
dzięki że mnie uspakajacie ale i tak to nic nie daję:P muszę jeszcze dać radę te parę dni

Gość ebelebekeme
przecież to naturalnei normalne że jak będzie miał okazję to zatopi penisa w chętnej piczy.

Gość MÓJ MĄŻ od 4 lat wyjeżdża
kwestia przyzwyczajenia, na początku było ciężko, ale to już 4 lata także już sie przyzwyczaiłam do takiego życia, a przyjeżdża co jakieś dwa, trzy miesiące czasem 6 tygodni jest itd, różnie zależy jak załatwi sobie urlop, w tym roku mu się udało bo trzy miesiące siedział w domu (wypadek w pracy)

Gość wrednamalpa26
wow podziwiam cię

Gość wrednamalpa26
jestem

Gość wrednamalpa26
poza tym nie jestem zbyt ładna i mam małe cycki a jak on pozna jakąś Helgę to mnie kopnie w dupsko i zostane sama :(