Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manjjjaaa

Czy myślicie, ze rodzice zaakceptowaliby mój związek z 13 lat starszym facetem?

Polecane posty

Gość manjjjaaa

Ja 20, on 33 :(. Boje sie, ze rodzice zabroniliby mi tego, nie wiem co robic, nie chce klotni ani sporów. Co o tym myslicie?

Gość etewhwjh
Oczywiście, że powinni zabronić.

Gość trete
Dziewczynka po szkole średniej i dorosły mężczyzna to powinno być karane.

Gość manjjjaaa
Dlaczego?!

Gość BaraniKretyn1
Teraz jak masz te 20 lat to podoba ci się taki dojrzały facet po 30-stce, ale szybko ci się znudzi.

Gość manjjjaaa
Jestem dorosła, ale nadal jestem ich dzieckiem, a oni chcą dla mnie jak najlepiej. obawiam się, że uznaliby, że ten związek miałby destruktywny wpływ na mnie.

Gość Jula 2000
Za pare lat ty będziesz przed 30-stka a on po 40-stce i pewnie ci zbrzydnie fizycznie.

Gość manjjjaaa
Po pierwsze to się nie kurwie, a po drugie to jeszcze z nim nie jestem, bo mam obawy.

ja jestem w związku z 11 lat starszym facetem i na poczatku bałam sie powiedzieć rodzicom o tym związku,jednak strach miał wielkie oczy jak się okazało i teraz super sie dogaduja:) może nie będzie tak źle jak myslisz.. fakt rodzice chcą dla nas jak najlepiej, ale skoro Ty jestes z nim szczęśliwa to powinni się cieszyć

Gość hrthtrrt
Wiadomo, koleś po 30-stce to imponuję takim 20-stkom. Troche się pobawi i poszuka następnej naiwnej.

wystarczająco długo a na głupie komentarze nie mam zamiaru odpowiadać bo wiek nie jest najważniejszy ale to jaki człowiek jest.

Gość flora xdd
Mam podobnie. Poznalam niedawno faceta tak jak Ty o 13 lat starszego i tak naprawde, to nie czuje tej roznicy miedzy nami, poniewaz On zachowuje sie jak chlopaki z mojego wieku. Ja mam 18 lat. Jest bardzo zabawny, ma swoje zasady, kulture i klase do niczego mnie nie zmusza. Równiez mam obawy przed rodzicami, ale mysle ze byli by w stanie to zaakceptowac. Jednak zaczynam się martwic, czy zdolam dobic do brzegu i byc juz z nim tak na powaznie. Niby jest w porzadku, ale gdzies tam w glebi serca nurtują mnie mysli, ze go zostawie kiedys dla innego. W tym momencie mam mętlik w glowie. Musze podjąć poważna decyzje. A Tobie radze porozmawiac szczerze z rodzicami, najpierw wypytaj o wszystko, czy mieli by cos przeciwko itp itd nawet jesli mieli by, to olej to skoro jest Ci z Nim dobrze i jestes szczesliwa. :)

zalezy od rodziców Ja wiem, że moi rodzice zakceptowaliby każdego mojego partnera, wiadomo spoglądaliby nieufnie, ale uszanowali mój wybór poza tym jesteś dorosła i sama podejmujesz takie decyzje z kim sie spotykasz

sluchaj rodzicow,oni wiedza najlepiej...taki zwiazek to duze ryzyko, nawet sie nie spostrzegniesz jak zostaniesz owinieta wokol palca przez takiego pana. chyba ze dobrze trafisz, to bedziesz miala fajne wspomnienia:classic_cool:

Gość flora xdd
Dokladnie. Nie wolno za szybko zaufac takim panom, choc wiem po sobie ze ciezko, bo z natury jestem latwo wierna, ale coz ;/ jednak rodzic zaakceptuje, powinien, ale tez sama nie daj sie tak szybko. Bo wiadomo ze taki facet mysli o jednym, nie ukrywajmy. Dlatego nie wolno sie tak latwo mu dac. Przynajmniej ja tak sadze ;)