Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniana miloosccc

Moja siostra po wyjezdzie od nas oznajmila mi

Polecane posty

Gość ONEWAY123
trzymaj sie kochana, teraz bedzie ciezko, ale dasz rade. pozdrawiam

Gość gowniana miloosccc
Ja tak tego nie zostawie, nie zachowam sie jak kiedys, zemszcze sie na nim.Wtedy odeszlam, wynajelam mieszkanie, spakowalam sie i tak sie skonczylo, teraz tak sie nie zachowam, a wyprowadzi sie on, ja koorwa nic nie zrobilam.Bylam przykladna, dobra kochajaca zona, dbalam o wszystko, o siebie o nas i sex tez, ale widac to za malo.

Gość gowniana miloosccc
Ide do wanny, wygladam jak 7nieszczescie, a przyjaciolke zaprosze do siebie, to glupota, dlaczego ja mam wychodzic, jego wywale na zbity pysk!

Bierz przyjaciolke i same jedzcie na urlop. Niech on zostanie sam i niech mu bedzie przykro. Ty odpoczniesz i kumpela napewno doradzi. i sie dobrze bedziesz bawila.

Gość gowniana miloosccc
Niestety nie ma jej dzis w miescie, bedzie jutro ale rozmawialam z nia o tym co sie stalo, na urlop jedziemy we dwie, jutro sie spotkamy i jeszcze pogadamy o tym.Ona tez jest w szoku powiedziala ze po nim by sie nie spodziewala, ze tak sie zachowa.Zaprosilam kolezanke z mezem i jego bratem, mam zamair zachowywac sie jak lafirynda, bede podrywala jego brata i flirtowala, moj maz nie wie ze ktos przyjdzie, zaraz pewnie wroci z pracy.Odwalilam sie, zrobilam makijaz i zalozylam sexi sukienke, jest mi bardzo przykro i zle, czuje sie podle, ale nie pokaze tego, niech nie mysli, ze bede siedziala i plakala.Tak zrobilam dawno temu, siedzialam w domu, plakalam i tak przez rok, czas sie zmienic bo ta dobroc niczemu nie sluzy.

Gość ga-de-ry-po-lu-ki
podziwiam cie. widac ze ty i siostra to porzadne babki! napluj mu do kieliszka. i powycinaj mu dziury w skarpetkach :D prawdziwych facetow juz nie ma

Gość gowniana miloosccc
Tarotka po co mi wrozba?/Teraz bede zyla z dnia na dzien, nie trzeba mi kart i tych sciem. On juz jedzie do domu bo napisal, ja przygotowalam salatke i zapiekanke, nakrylam stol, bedzie myslal, ze to dla niego:D

Gość gowniana miloosccc
Wiecie co jezcze zrobilam?Bylam w cukierni i kuilam 1,5 kg tych malutkich paczkow, nie wiem jak sie nazywaja, takie miniaturki paczki.Bede karmila jej brata, wiem ze to glupie, ale ja nie chce siedziec i plakac caly czas, moze to udawanie bo i tak czuje sie paskudnie, ale chce mu pokazac ze ja tez potrafie krzywdzic i sie przekona jak to boli .

Gość szybki_rower
beznadziejny pomysl z tym odwetem sory

Gość ehhhh....
tez mi sie tak wydaje. zemsta jak w przedszkolu.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
rzeczywiście z tym odwetem to takie z deka dziecinne. Lepiej go w ogóle olej, nie reaguj na jego teksty, nic w ogóle traktuj jak powietrze. Świnia jedna............ale niestety trzeba powiedzieć że tacy są faceci w większości

Gość i co sie stalo dalej?
Daj znac jak i co bylo, jestem ciekawa:) Normalnie jak w telenoweli :D :D

Gość gowniana miloosccc
Wiem, ze to jest dziecinne, musze konczyc bo przyjechal.pozniej napisze, jesli bede mogla a jak nie to jutro.

Gość gowniana miloosccc
Wyobrazcie sobie ze to wszystko to tylko glupi zart mojej siostry, chciala sie odegrac bo ja ją kiedys wrobilam, to bylo jakies dwa lata temu i ona sie odegrala.:D Moze moj rodzaj wrobienia byl inny ale siostra niezle sie wystraszyla.Przyszli do mieszkania moj maz, siostra kolezanka z mezem jej brat i jeszcze inna znajoma i zaczeli sie smiac a siostra powiedziala"mowila ze sie kiedys odwdziecze..." Ciesze sie ze to byl tylko zart, mam nauczke, zeby nigdy nie zartowac tak powaznie z innych jak kiedys z siostry:D Ide przytulic sie do meza. Ps.Smial sie, ze potrafie byc taka twarda i ze zaden sms mnie nie zlamal.Kamien spadl mi z serca:)Dobranoc.

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
super extra żart z fundamentalnych dla kogoś spraw. Wies co humor humorem ale ja bym swojej siostry nie wpuściła do domu po czymś takim, to poniżej pasa. Jakaś chora dziewczyna. Chyba żo obie macie ochotę na swoich szwagrów to idzie zrozumieć, nie wyobrażam sobie przyjąć tego jako żartu.

Gość hrrrrrrrr
twój mąż ją przekabacił......hahhhaha naiwniara......obróciła to w żart , dobre sobie:D niech cię dalej po kątach wali xDD

Gość sbd sd
Wszyscy się wczuli, a autorka i jej siostra okazały się debilkami. Jedna drugiej takie "żarty" robi. Super.... Fajnie ma ten mąż. Może zdradzać do bólu. Na koniec powiedzą, że to taki "żarcik" :D

Gość lulululu
22:28 to pewnie podszyw

Gość autorko badz czujna
również mysle że twoja siostra bardzo go kręci specjalnie napił się alkoholu na odwage , obrał taktyke masażu taka furtka , nie dobrze , pomysl co by było gdbys miała inna siostre to że zdrady nie było jest jej zasługą , rozumiesz w czym problem facet jest nie szczery i na 100 % porabia cię z innymi teraz wpadłąś na trop więc nie zmarnuj tego powęsz troszke ,sprawdz bilingi ,kompa , wyciągi z konta tam znajdziesz dowody o winie bądz nie bo to że zaczął z twoją siostrą świadczy o tym że nie obce mu takie gierki , współczuje jestem po rozwodzie z podobnym frejerem .

Gość wiesz co.....mi
kiedys siostra powiedziala, ze moj facet rozmawiajac z nia sam na sam strasznie mnie krytykowal i powiedzial ze takich jak ja to on moze miec na pęczki. Strasznie mnie to zabolalo, tym bardziej ze mielismy kryzys, powiedzialam mu o tym - wypieral sie. Po latach sie przyznala, ze to nie byla prawda, po prostu uznala ze powinnam z nim skonczyc i dlatego tak powiedziala.