Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc666

wypalona miłość ?

Polecane posty

Gość gosc666

Witam. Mam taki problem. Znamy się.z.chłopakiem 6 lat, w związku jesteśmy 4. Pierwsze. 2 lata związku byly cudowne. Miałam motylki w brzuchu i chęci do życia. Wiedziałam czas tylko z Nim. Codziennie. Od 10 do 22/23 . Os roku.ze.sobą mieszkamy. I jest fatalnie. Nie klocimy się. Ale mam wrażenie że coś.się wypalilo. Czuje że.mi nie zależy nq nim tak jak kiedyś. Nie interesuje mnie co.robi czy gdzie idzie lub był. Nie spędza czasu z kolegami. Kocham go ale tak naprawdę nie czuje.nic do.niego. Jego.dotyk czy pocałunki nie.robią na mnie wrażenia. Na sex nie.mam ochoty. Jednak gdy gdzieś wyjeżdża na.cały dzień w interesach lubię z.nim pisać lub rozmawiać.przez telefon. Jednak gdy wraca powraca obojętność. Widzę,.że.on mnie kocha bardziej niż kiedyś. Nie.wiem co ma robić

Gość wypalona 2
ja jestem w zwiazku 5 lat, były jakies 2 przerwy krotkie, ale tak jakby ich nie bylo. zmienialo sie tylko to ze po powrocie bylo "super" ale potem rutyna, nudy, brak tematow, brak pociagu. to wszystko z mojej strony bo on caly czas kocha i chce to ratowac. ja mam juz dosc ale zawsze jak odchodzilam tesknila. mysle ze to tylko przywiazanie. nie wiem co mam robic bo boje sie ze znow zatesknie i bedzie takie kółko....;(