Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooojoo

Moj list motywacyjny co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość oooooooojoo

Mam prośbę przeczytajcie treść mojego listu motywacyjnego i oceńcie to co napisałem jeśli coś byście poprawili treść ortografię to proszę o poprawki z góry dziękuję. Szanowni Państwo, w odpowiedzi na ofertę pracy zamieszczoną na witrynie sklepu w Sobótce przy ul. Wrocławskiej 12 pragnę zgłosić swoją kandydaturę na oferowane stanowisko pracy. Posiadam kilku letnie doświadczenia zawodowe jako sprzedawca w dziale obsługi klienta detalicznego różnych branż. Jestem w pełni dyspozycyjny i gotowy do aktywnej współpracy, oraz skutecznej realizacji wyznaczonych celów. Chciałbym także nadmienić iż w chwili obecnej jestem słuchaczem Zaocznej Policealnej Szkoły we Wrocławiu na kierunku informatyka w związku z tym uważam iż możliwość mojego zatrudnienia w firmie zajmującej się branżą IT była by dla pana firmy jak i dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem przynoszącym odpowiednie korzyści po obu stronach. Liczę na możliwość spotkania, w czasie którego będę mógł zaprezentować swoją kandydaturę osobiście ponieważ bardzo zależy mi na podjęciu oferowanej pracy Z poważaniem, Adam Aamiak

Gość Mama Ewangelisty
sadzimy ze nie czyta sie cudzej korespondencji.. tak dzieci uczyłam listow plikow cv..:O

Gość oooooooojoo
Wielkie Mamo !!!