Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOJA%5

Czy moje ENDOMETRIUM wskazuje na CIĄŻE????

Polecane posty

Gość GOJA%5

Witam serdecznie ! Ostatnio byłam u lekarza na USG aby upewnić się że jestem w ciąży. Ale lekarz patrząc w moniotrek powiedział Pani endometrium wyklucza ciąże. Ja jedak mam wszytskie objaawy ciąży... a najbardziej dokuczliwy jest częstomocz i brzch dziwnie wydęty . Moje endometrium na badaniu miało 3,2 mm . Załamałam się. test ciążowy HCG również wykazał negaty bo tylko 1,8 Czy mogę być w ciąży i miec takie małe endo ???

Gość zle zmierzylas
nie,nie mozesz.

Gość Niuniulkai
w 99% nie jestes

Gość Katarinka inka
kolejna co wmawia sobie ciąze NIE NIE JESTES

Ciąża od 7-8mm W górę. Nawet przy 7 to żadko. Przy 8 w sumie też...najlepiej mieć ponad 10mm. Ale beta sie nie myli....z resztą ja nie mam owulacji a endo rośnie zawsze koło 10-11mm :) i co ciąża?? :D dobre sobie...

Gość GOJA%5
no ciekawe włąsnie zamierzam jeszcze jeden test tylko ze taki domowy zrobic bo naprawde mam wszytskie objawy czuje sie senna zmeczona i rozdrazniona najgorsze sa te mdlosci ktore wystepuja tak wieczorami no i czestomocz okropny;( w podbrzuszu czuje sie taka wypełniona.....

Gość zle zmierzylas
zapalenie pecherza,przydatkow? pogoda,oslabienie?wzdecia?

Gość zle zmierzylas
albo, zespol napiecia przedmiesiaczkowego? kiedy termin miesiaczki? co na twoje objawy gin.?

Gość nie jesteśśśś
Lepiej zamiast testu zrób sobie morfologie ewentualnie sprawdź czy nie masz zapalenia pęcherza. Na 100% nie jesteś w ciązy (lekarz, Bhcg nie potwierdziły, endo zupełnie wyklucza ciąże).

Ja miałam endo 11mm bóle w podbrzuszu senność częstomocz rozdrażnienie. I co?? Torbiel na jajniku 6x6,5cm-z niepękniętego pęcherzyka dominującego. Wszystkie objawy ciąży-lekarz powiedział taaak taaak-torbiel często mylona jest z wczesną ciążą. Idz na usg i zobacz co tam sie dzieje!! Tu to my możemy ci tylko powiedzieć że ciąży nie ma :)

Gość GOJA%5
ale lekarz wtedy sprawdzał mi jajniki stwierdził że sąok że nic się nie dzieje dał skierowanie na mocz mocz wyszedł ok .... i dlatego wciąż nie wiem co jest nie tak;/

Gość GOJA%5
a napiecie przedmiesiaczkowe to raczej wykluczam bo to trwa juz jakieś prawie 2 miesiace:(