Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Chyba dostaje jakomś depresje .

Polecane posty

5 minut temu, Jakub Marley napisał:

W temacie bidetów, bo strona zablokowana, to wszystko sie da zrobić jak sie chce. Racic nie potrzebuję, ale delikatnej zmiany w  zachowaniu Qwerty. 

ta delikatna zmiana może się urzeczywistnić jak dumna żona faktycznie nie wróci, deal??

qwerty miej na uwadze ze facet wykonuje od poczatku calą robote i oczekuje ze grazyna tez sie zaangazuje w relacje. ale wy tego nie robicie, bo dwie lewe rence.. stąd wiekszosc typow odpuszcza. są kursy uczcie sie jak imponowac facetowi, jak go zadowalac to bedziecie mialy to czego chcecie. nie ma nic za darmo

Edytowano przez Ovidio Lopez

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

Coś mnie cytowales ale nie wiem co pisałeś.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Coś mnie cytowales ale nie wiem co pisałeś.

zobacz na 7 stronie, powinno byc

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

qwerty miej na uwadze ze facet wykonuje od poczatku calą robote i oczekuje ze grazyna tez sie zaangazuje w relacje. ale wy tego nie robicie, bo dwie lewe rence.. stąd wiekszosc typow odpuszcza. są kursy uczcie sie jak imponowac facetowi, jak go zadowalac to bedziecie mialy to czego chcecie. nie ma nic za darmo

a skad pomysl ze ja sie nie angazuje?  moim zdaniem "nie usługuje" nie jest równoznaczne z "nie angazuje"

14 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

IMO on nie jest z tą krejzi na prawde, to musi byc taka milosc obozowa. wysyla jej lisciki milosne i jeszcze nie mial odwagi jej na kawe zaprosic

Widzieli się pisała o tym.

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

a skad pomysl ze ja sie nie angazuje?  moim zdaniem "nie usługuje" nie jest równoznaczne z "nie angazuje"

widze ze masz roszczeniowe podejscie. jakbys sie na prawde angazowala i robila co chce Janusz to by nie bylo problemow w tzw. uslugiwaniem. on zapewne czuje sie oszukany, bo zainwestowal swoj czas w ciebie a mogl a lepszy model. facet nic nie musi a skoro juz tobie dal to oczekuje zwrotu inwestycji

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

nie rozumiem

Czego dokładnie?

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Czego dokładnie?

twojej odpowiedzi,

Ps. juz ok rozumiem

Edytowano przez Ovidio Lopez

8 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

i robila co chce Janusz

to nie jest rola kobiety w partnerskim związku

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Czego dokładnie?

jelop ma mental domowego Henia i  tylko pod kolderką przy zgaszonym swietle moze jej zaoferowac

12 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Czego nie rozumiesz, biegaj za facetem, nadskuj, usługuj to może pozwolić ci jeszcze usługiwać w łóżku. No deal życia nic tylko brać 🤣

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

to nie jest rola kobiety w partnerskim związku

dlatego masz to co masz i szukasz nowszy model. i zobaczysz ze tak bedzie z kazdym. faceci maja wywalone i nie beda zabiegac o ksiezniczki skoro są tindery i inne badoo i wystarczy psrtyknąc  i juz. 

13 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

widze ze masz roszczeniowe podejscie. jakbys sie na prawde angazowala i robila co chce Janusz to by nie bylo problemow w tzw. uslugiwaniem. on zapewne czuje sie oszukany, bo zainwestowal swoj czas w ciebie a mogl a lepszy model. facet nic nie musi a skoro juz tobie dal to oczekuje zwrotu inwestycji

a czym ten janusz olsniewa imponuje oprocz swoich roszczen i czy ma duzego ehhh

1 minutę temu, Thoosa napisał:

Czego nie rozumiesz, biegaj za facetem, nadskuj, usługuj to może pozwolić ci jeszcze usługiwać w łóżku. No deal życia nic tylko brać 🤣

wystarczy ze zainicjuje raz wctygodniu, ze pochwali jak dobrze kran przykrecil, ze przy weekendzie wyskoczy z propozycją czegos ciekawego. chcialyscie partnerstwa to jest wlasnie 50/50

masakra zrobil se dziedzi z one night standem i cierpcie teraz wszyscy bo mi nie daje dópy za gar zupy

1 minutę temu, uśpionaZzz napisał:

a czym ten janusz olsniewa imponuje oprocz swoich roszczen i czy ma duzego ehhh

nie wiem, ale skoro 2 lata bylo ok i sie skopalo to chyba ma duzego bo jednak to 2 lata. 

1 minutę temu, uśpionaZzz napisał:

masakra zrobil se dziedzi z one night standem i cierpcie teraz wszyscy bo mi nie daje dópy za gar zupy

lecz sie

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

dlatego masz to co masz i szukasz nowszy model. i zobaczysz ze tak bedzie z kazdym. faceci maja wywalone i nie beda zabiegac o ksiezniczki skoro są tindery i inne badoo i wystarczy psrtyknąc  i juz. 

Ale w 21 wieku nie ma przymusu bycia w związku. Skąd pomysł że ja szukam? Póki bilans w moim związku jest dodatni, nie mam zamiaru niczego zmieniać. A wizja życia bez żadnego janusza też nie jest dla mnie jakąś katastrofą

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

lecz sie

taka prawda i ze wszystkimi ojdzami/madkami co sie wyklocaja tutaj wyzywajac na innych swoje frustracje

10 minut temu, Еlciаа napisał:

Czego dokładnie?

Kleks nie rozumie dlaczego jeszcze jako przykładna kobieta tu siedzisz zamiast zajmować się małolatem i dziećmi.

Nie? Dlaczego nie, może wywiązujesz się z kobiecych "obowiązków" obrabiając mu fioota na privie. 🤔

Przed chwilą, uśpionaZzz napisał:

taka prawda i ze wszystkimi ojdzami/madkami co sie wyklocaja tutaj wyzywajac na innych swoje frustracje

lecz sie

7 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

jelop ma mental domowego Henia i  tylko pod kolderką przy zgaszonym swietle moze jej zaoferowac

To, że ktoś nie uprawia seksu po krzakach, windach itd. wcale nie znaczy, że ma kiepski seks. Jakies ekstremalne zachowania wcale nie są miarą jakości życia seksualnego wrecz przeciwnie powiedziałabym.

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

wystarczy ze zainicjuje raz wctygodniu, ze pochwali jak dobrze kran przykrecil, ze przy weekendzie wyskoczy z propozycją czegos ciekawego. chcialyscie partnerstwa to jest wlasnie 50/50

Większość kobiet to robi, jeśli uważasz, że nie to cóż, jak dbasz tak masz. 

Przed chwilą, Thoosa napisał:

Kleks nie rozumie dlaczego jeszcze jako przykładna kobieta tu siedzisz zamiast zajmować się małolatem i dziećmi.

Nie? Dlaczego nie, może wywiązujesz się z kobiecych "obowiązków" obrabiając mu fioota na privie. 🤔

wez sie lecz oszolomko bez zadnych perspektyw.. nie masz pojecia z kim pisze na priva

on ma zła energie odbierajaca checi do zycia takiego toksycznego dedi opiekuna ktory uposledza Grazyny moze

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

wez sie lecz oszolomko bez zadnych perspektyw.. nie masz pojecia z kim pisze na priva

Z Elcia, Iskra i tą psychiczną od molestowania przez lekarza. 🤣

• Haha 3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się