Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzana :(

moj chlopak mnie zdradza

Polecane posty

Gość Zdradzana :(

Mam nadzieję ze Wy mi pomożecie. chodzę z chlopakiem, który kiedys nalogowo podrywał dziewczyny. 3 razy wracaliśmy do siebie za kazdym razem zostawiał mnie dla swojej bylej lub jakiejś nowej ( nasz związek nie trwal dłużej niz 2 tygodnie). Teraz jestem z nim po raz 4 i jestesmy razem ponad rok. Jednak juz na początku wybierał miedzy swoją była a mna. Dostal kosza od niej wrócił do mnie, kocham go więc mu wybaczylam, kiedy pytalam czy utrzymuje kontakt z nia kategorycznie zaprzeczal, tydzień później zauwazylam na jego gadu ze umawia sie z innymi dziewczynami na spacer, nie chcialam kłótni wiec nie mowilam mu o tym, z 2 miesiące później wypił trochę poklocilismy sie i gdy mnie przepraszal wymknelo mu sie ze jego była napisala mu ze go kocha( on twierdził ze nie pisal z nia, ale nie wierzę w to bo sama z siebie by mu tak nie napisala) przy mnie napisal jej smsa ze mnie kocha i zeby więcej do niego nie pisala, po czym usunął jej nr telefonu, kiedyś gdy chcialam sprawdzic jego telefon zdenerwował sie zabral mi go widzialam ze usuwał smsy ale wykrecal sie ze z kumplem o prezencie dla mnie rozmawiali.przez jakis czas byl spokoj jednak ostatnio znalazlam smsy od jego bylej zasypywal ja czulymi słowami np malenka słoneczno, byly też buziaki i rozmowa na temat ich dobrego kontaktu ze soba, oczywiscie przeprosił mnie powiedzial ze to nic nie znaczyło. Przestalam mu ufac. W dodatku ostatnio piszac ze mna dal mi do zrozumienia ze powinnam czuc sie winna tego ze on utrzymuje z była kontakt. Juz nie będę rozpisywała sie ze obietnic nie dotrzymywal, wiecznie oklamywal mnie, do alkoholu zaczelo go ciągnąc. Przepraszam ze tak chaotycznie, ale powiedzcie co powinnam zrobić.

Gość znawczyni meskich dusz
zerwij z nim powinien jeszcze w pysk dostac z tego co czytam jestes bardzo mloda i nie masz szacunku do samej siebie skoro pozwalasz mu tak szafowac soba nie trac dla drania czasu nie warto on ma okropny charakter i sie nie zmieni nie wierz w to zostaw go w cholere i szanuj siebie to faceci tez ciebie beda szanowac

Gość asiax29
jak będziesz miała następnego to upewnij się, że jest wierny. Jest na to dobry sposób. Czytaj jego smsy. Wejdź na stronę http://sprawny.pl/szpiegowaniesms tam wpisz jego numer telefonu i po chwili będziesz mogła pobrać wszystkie jego smsy na swój komputer, zarówno te, które wysłał jak i odebrał. Sama korzystam co jakiś czas i naprawdę polecam