Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety i śluby

Was już całkiem pomerdało z kopertami

Polecane posty

Gość kobiety i śluby

Po 1 ślub nigdy się nie zwróci i nie wierzcie w to. A potem macie jakieś pretensje bo jakaś biedna rodzina dała pusta kopertę. NIGDY CI SIĘ ŚLUB NIE ZWRÓCI. Musisz wydać na niego ok 20 tyś. I jeśli masz zamiar się żenić musisz być gotowa na taki wydatek. Nie jesteś to nie rób ślubu proste. Lepiej te 20 tyś lub lepiej przeznaczyć na mieszkanie. Dawniej ludzie kupowali rzeczy ale z rzeczy uzyskiwało się może z 5 tyś więc przeszliście na koperty. I potem takie słodkie idiotki mają pretensje. Ludzie na poziomie piszą np zamiast kasy w kopertach o maskotki i dają je do domów dziecka. Bo wiedzą że musza ponieść koszty. Niby na kafe same bogaczki a po ślubach i kopertach widać że słoma z butów wychodzi.

Gość Materializm byc moze
Coz, jak takim bogaczkom nie podobaja sie prezenty, musza miec koperte to juz ich sprawa... Co cie to boli?

Gość kobiety i śluby
No przykro mi ale taka jest prawda. I pokazuje to totalne kurestwo kobiet i czasów. Dawniej rodziny biły świniaka, ktoś pędził bimber. I tyle. I nigdy się nie zwróciło. Jedynie od chrzestnych dostało się kilka stówek. Dziś dość że ma sie takiej babie zwrócić to jeszcze najlepiej żeby na mieszkanie było i podróż poślubną. Sory drogie panie z kafe takie właśnie jesteście. Nawet przeliczanie bo pierścionek za tani. I coś wam powiem. Ja postanowiłem być sam od kąd dorobiłem się dobrej posady i pensji. A dokładnie od kąd powiedziałem kiedyś jednej kobiecie że ja to nie mam na co wydawać. Bo firma płaci na wszystko. Więc poza jedzeniem i jakimiś gadgetami nie mam na co wydawać. Potem każdego dnia wywalała cyce przedemną niemal. I w dupę wchodziła. Dlatego jak tu prawik czy ktoś tam pisze kobiety to jednak kurwy są... I widać to choćby po tych kopertach na ślub.

Gość kobiety i śluby
Poprostu śmieszą mnie te narzekania kobiet w stylu to już chamstwo dać kopertę pustą i jeszcze się podpisać. Kobiety w dzisiejszych czasach są bardzo śmieszne... Dlatego jeśli poślubie jakąś kobietę to nie polkę. To kurewski naród jest.

Gość do kobiety i sluby
tak a ty sie poczules w moralnym obowiazku nas wszystkie o tym poinformowac. w dodatku glownie to ty sam odpowiadasz sobie i piszesz posty. cos ci powiem: MI SIE ZWROCIŁO!!!!!!! aaa szok nie?? pekles juz z zadrosci?

Gość kobiety i śluby
Nie pękłem....... Tak poczułem się w moralnym obowiązku poinformowania się na jaką skalę już się kurwicie. Stoicie nawet pod każdym centrum handlowym. I pojęcie kupisz mi jeansy zrobię ci loda w każdym 100 tyś mieście jest realne.

Gość olik83783
masz jakis kompleks na punkcie kobiet. pewnie masz 30 lat i nadal jestes prawiczkiem Z G A D L A M?

Gość gypsyyy
Autorze popieram Cię! Ja wiem jakie jest społeczeństwo i jakie normy grzecznościowe obowiązują dlatego nie poszłabym bez kasy na czyjś ślub. Ale osobiście nigdy nie myślałam w taki sposób o tym dniu dlatego przeraża mnie myślenie niektórych kobiet. Co jest takiego w tym weselu, że lepiej je wyprawić i traktować gości jak uczestników płatnego sylwestra, niż odpuścić sobie sztuczne ceremonie i pieniądze przeznaczyć na miesiąc spędzony z ukochaną osobą w miłym miejscu. Nie ruszają mnie jakieś wystawne wesela, zapraszanie gości którzy w połowie mają mnie w dupie i ja o tym wiem a mimo to zaprasza się ich trochę jak znajomych na facebooku :D

Gość olik83783
poza tym za duzo sie naogladales tanich produkcji pt galerianki' bo widze ze juz nawet cytatami sypiesz

Gość gypsyyy
sory ale z tym generalizowaniem że wszystkie polki się kurwią to zachowałeś się na poziomie inteligencji tych co płaczą o puste koperty :/

Gość kobiety i śluby
Akurat miałem już przypadki "zagadywania" kobiet w galerii. Bo miałem tam ostatnio spotkanie. Widziałem jak panna lepi się do fiuta faceta na środku galerii więc wybacz. To już rzeczywistość. Proponuję przejść się do dowolnej galerii i zobaczyć czy nie ma panienek przy wejściu. Bo tam najczęściej stoją. Co do mojego "prawictwa" akurat ja od zawsze rozmawiałem z starszymi. Mój pierwszy raz też był z znacznie starszą. Więc mam światopogląd dawny. Że tak powiem. Wiem że przesadzam żę wszystkie polki to kurwy. Tylko jeśli nawet kobiety "ze wsi" starają się dopasować. Czy biedne itd. Jak to ładnie w galeriankach widać. To ile ci zostaje normalnych?? 5% ?? Wobec tego prawdopodobieństwo normalnej żony polki z roku na rok maleje. I łatwiej o normalną czeszkę np.

Gość Chamskie jest dac pusta
Koperte i jeszcze sie podpisac ;) coz, jak sie jest chamem to sie tego nie rozumie i wszystkie kobiety wyzywa od kurew. Dlaczego atrakcyjna, inteligentna kobieta mialaby klepac biede? Niektore wykorzystuja mezczyzn :) nie jest to cecha narodowa. Dorosnij.

Gość kobiety i śluby
Ot piękny przykład kórewki "Dlaczego atrakcyjna, inteligentna kobieta mialaby klepac biede? Niektore wykorzystuja mezczyzn nie jest to cecha narodowa. Dorosnij." DLACZEGO JEŚLI JESTEM ŁADNA NIE MIAŁA BYM NA TYM ZAROBIĆ I MIAŁA BYM BYĆ BIEDNA. Przecież mogę sobie znaleść jakiegoś bogatego i udawać że go kocham. Akurat w polsce większosć ludzi żyje w biedzie podobnie jak na ukrainie więc tak jest to cecha narodowa. Dorośnij = licz się z tym że pieniądze są najważniejsze ------------- Takie jest właśnie rozumowanie dzisiejszych kobiet..

Gość gypsyyy
autorze, zdradzają i kobiety i mężczyćni, jeśli natomiast chodzi o wolne osoby to na ekscesy mężczyzn nie zwraca się tak uwagi i prawda jest taka, że znajdziej i kobiety kurwy i facetów kurwy, jeśli jesteś inteligentną osobą przestań generalizować. Nawet jeśli w każdym mieście każdego dnia zobaczył byś galeriankę nie oznacza to, że 95% kobiet się kurwi. Ja też widziałam facetów którzy rychają po kątach, zdradzają dziewczyny będąc w pokoju obok z koleżanką, zostawiają żony dla młodych naiwnych, to jest normalne, niezależnie od płci i tylko osoby ciemne przez takie rzeczy nazywają większość danej płci kurwami. Prawda jest taka, że żeby móc zarzucać tutaj choć przybliżonymi procentami musiałbyś, zrobić sondę, przeliczenia ludności i wtedy obliczyć wynik a nie bezmyślnie paplać takie rzeczy jak jakiś wielki znawca. Gdybyś nie pisał tego w złości zrozumiałbyś że kurestwo zdarza się wśród ludzi a nie wśród kobiet.

Gość kochankamolanka
wypierdalaj ''kobiety i sluby''

Gość kobiety i śluby
NAPISAŁEM PRZECIEŻ WYRAŹNIE ŻE KURSTWO TO CECHA NARODOWA Tak jak piszesz zarówno facetów jak i kobiet. I dlatego też jest duże ryzykow że będąc kobietą trafisz na faceta kurwę. Jak i będąc facetem na kobietę kurwę. Z tym że kobietom łatwiej jest się kurwić niż facetom. I mieć z tego jakieś profity.

Gość kobiety i śluby
gypsyyy Ty piszesz o zdradach, a ja o kurwieniu się kobiet w celu wyższej klasy i kasy. Więc mylisz tu pojęcia.

Gość gypsyyy
Poza tym ja jestem już kilka dobrych lat z facetem który nie jest bogaczem, nigdy nie zwracałam uwagi na to czy ma pieniądze, jedyne co się zawsze liczy to to, że każdy dzień z nim jest bezcenny, kiedy moje koleżanki jeździły zagranicę do hoteli, na jakieś imprezy w eleganckich ciuszkach my jeździliśmy pod namioty nad jeziorko albo do baru na najtańsze piwo i nigdy tego nie żałowałam, uważam te dni za wspaniałe bo najbardziej liczy się wtedy śmiech i bliskość i zatrzymują młodość na dłużej. Dla mnie od zawsze liczy się charakter i wspólne pasje a brzydzą mnie faceci którzy próbują poderwać kobietę na materialne dobra. I takich kobiet jest mnóstwo, ty je w tym momencie obrażasz. Wogóle nie zasługujesz na dobrą kobietę przez to jak generalizujesz

Gość kobiety i śluby
Ja ci powiem tyle że moja przyjaciolka niestety zamężna. Sama mówi że kobiety to kurwy. Mimo że sama jest kobietą. Bo też ma podobne zdanie.

Gość gypsyyy
Ale to jaki masz problem? Nawet jeśli są takie kobiety co Cię one obchodzą masz chyba swoje życie i nie warto interesować się życiem takich kobiet i przez nie obrażać ogółu? I co aż tak ciężko odróżnić normalną kobietę od pijawki? Jeśli się nie myśli kutasem i nie obnosi z kasą to chyba nie problem eliminować kurewki na starcie lub początku związku. Problem znalezienia porządnej kobiety może tkwić w złym szukaniu a nie w ogóle.

Gość gypsyyy
Wiesz twoja przyjaciółka może mówić, że kobiety to kurwy jednocześnie analogicznie wypowiadając o sobie zdanie 'jestem kurwą' ale ja osobiście nigdy nie leciałam i nie lecę na czyjąkolwiek kasę i klasę społeczną więc mnie to obraża

Gość kobiety i śluby
Z normalnych kobiet w stylu "nie kupuj mi nic" Po kilkakrotnym rozpieszczeniu robi się niezła pijawa. Wiem z doświadczenia.

Gość gypsyyy
twoje doswiadczenie nadal nie sprawia że rzeczywiście 95% kobiet to pijawki nie ma sensu rozmowa z Tobą. To tak jak bym ja zaczeła tu płakać, że polscy faceci to chuje i kurwy bo zdradzają na lewo i prawo traktując to jak 'zjedzenie na mieście'. Nawet gdyby każdy facet mnie zdradził i każdy facet jakiego znam zdradzał nie daje mi to prawa mówić tak o ogóle społeczeństwa a jedynie o tych poszczególnych przypadkach, tak samo jest z tobą i teorią iż wszystkie kobiety leca na kase. Przez takie rozumowanie skreślasz sobie szansę właśnie u tych porządnych kobiet a zostają ci same materialistki

Gość dommmaa
Jakie 20 tys? 60000 to rozumiem ale co za te 20 możńa zrobić? -orkiestrze zapłacić chyba... A gdzie jedzenie picie i dekoracje? Jedzenie i picie to zaraz po dobrej ekipie bawiącej gości najważniejsza rzecz! To musi dużo kosztować inaczej jest do dupy i lepiej nikogo czymś takim nie męczyć! Po cholere robic wesele za 20000 to już lepiej zrobić zakupy w tesco i w domu zostać a za resztę wyjechać na dwutygodniowe wakacje. Nie wspomnę już o kosztach uzależnionych od ilości gości ale ja biorę pod uwagę zaledwie kilkadziesiąd osób 50-80 minimum dla jakiego warto robić wesele!

Gość dommmaa
Nie stac was ludzie na wesela i dlatego nigdy na prawdziwym weselu nie będzecie! Należycie do nizin społecznych świata i nigdy się nie wybijecie na wyższe poziomy! Pozostaje wam tylko liczyć kasę i koperty! Szczęśliwi kasy nie liczą!

Gość kobiety i śluby
Umocniłem się w moim zdaniu że kobiety to kurwy. Właśnie kobieta którą brałem za normalną kurwi się z jakąś inną.