Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;*****************************

Jak urozmaicić wesele?

Polecane posty

Witam Za 2 lata biore slub. Chcialabym aby kazdy zapamietal ten dzien jak najlepiej i milo go wspominal. Tak sie sklada za juz bylam na 5 slubach i wszystkie pomysly zostaly wyczerpane. Nie chce robic czegos kto juz w rodzinie mial bo wiadomo to nie bedzie ten sam efekt jaki chcialabym osiagnac. jedynie skusze sie na ksiege gosci;)) to co bylo: - chińskie latawce - fajerwerki - rozdawane aniolki na koniec dla gosci weselnych piszcie jak tylko na cos wpadniecie;*

Gość do kobiety i sluby
najlepiej to wynajmij z cyrku slonia, zamow polykacza ognia itp ja pierdole, kiedys byly normalne sluby i wesela z muzyka i zarciem a teraz co druga idiotka wymysla cuda wianki na kiju

- zaproś Donka na I taniec , Palikot niech wyposaży gości w '' Marię '' , a Komora jebnie przemowę łącząc się z wami w BULU i NADZIEI. Bedzie git. :classic_cool:

Nie wiem czy jestes przed czy po slubie, ale sadząc po twoim stosunku do tego to albo jeszcze nie dojrzalas do tego albo mialas na to kompletnie wys**ne. kazda z Nas pragnie aby ten dzien byl jak najpiekniejszy i zrobie wszystko aby bylo jak najpiekniej.

dobra nic tu po mnie, widze ze nikt mi tutaj nie pomoze.

Gość weselnyklimat
na naszym weselu na pierwszy taniec byly wysypane pazlotka z sufitu. kazdy mowil ze wygladalismy olsniewajaco gdy tanczylismy tak w pazlotka. mysle ze to bylby fajny i ciekawy pomysl. mysle ze troszke pomoglam

Gość coraz gorzej z tymi babami
a po jaka cholere planujesz takie rzeczy na 2 lata przed slubem i w ogole pewna jestes ze za 2 lata to jeszcze z tym facetem bedziesz?

Najatrakcyjniej byłoby wynająć 5 striptiserek, jakichś do tego 3 striptiserów i potem- bunga, bunga... To byłoby niezapomniane wesele, jeszcze można zrobić balangę z udziałem kilku osób o nietradycyjnej orientacji seksualnej, do tego ściągnąć- tak dla urozmaicenia, żeby nie tylko o seksie- kilku grypsujących zgredów, żeby poopowiadali o tym, co jest za tymi murami, jakiegoś kloszarda, bo tacy ludzie też mają dużo ciekawego do powiedzenia. I dużo gorzały, najlepiej nie w jakichś butelkach, tylko w kadzi przy wejściu, chochla do nalewania, do tego trawa,trawa i trawa. Super wesele!!!

Gość sfdhdfhb
ma być ruchanie, sranie i rzyganie zapewnione więcej nie trzeba

Gość pannamajster
a nie lepiej postawić na skromną imprezę bez żadnych "fajerwerków"? grunt, żeby goście pamiętali fajną atmosferę. wesele ma służyć przede wszystkim Tobie, a nie gościom - czegokolwiek nie zrobisz i tak nie wszystkim dogodzisz.

Gość jestem po śniadaniu
po oczepinach rozerwij się granatem

Gość fvafdv
daj doopy gościom, na pewno zapamiętają to wesele :D

Gość pytajka pytająca
daj doopy gościom, na pewno zapamiętają to wesele :D :D :D

Gość drfcare
ktoś zaproponował striptizerów, ale po co im płacić poproś teściową by zrobiła wam taki prezent słubny i rozebrala się do naga na oczepinach :)

Gość Maja_FS
Jest wiele sposobów na to, aby Twoi goście zapamiętali Twój ślub na długo. Jednym z nich jest chociażby pokaz tańca... Za odpowiednią sumę na Twoim weselu zjawić się może chociażby Agustin Egurrola! Zresztą, zobacz sama: http://agencjataneczna.pl/

Gość sonia9002
Wesele można urozmaicić fotobudką, pokazem sztucznych ogni, oświetlonymi napisami itd. Ale zabawa weselna nie będzie super, jeśli nie mamy odpowiedniego zespołu, lepiej w to zainwestować. Ja polecam sprawdzić ofertę zespołu No to Gramy.

Gość gość
Fotobudke ma każdy...wszystko to takie tandetne i oklepane. Chyba tylko wynajęcie vipa pozostaje. Ale jakiegoś z USA.

Gość gość
Braciak jest dj na weselach i on np. ma wytwornice do baniek mydlanych z megasceny i zawsze jakieś efekty dobiera do tego, piosenki też. I to jest atrakcja w sumie nie tylko dla dzieci. Pierwszy taniec jak te bańki wylecą to ładnie wygląda na zdjęciach. Mówił, że modne jest wypuszczanie balonów, fontanny z czekolady. fotobudki, dawanie prezentów gościom i nie tylko aniołków czy cukierków ale np. sękaczy jakiś magnesów ze zdjęciem pary młodej.