Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgffgdytfyfd

zdradzilam ...:-(

Polecane posty

Gość dgffgdytfyfd

jeju.... jestem w szoku.Ostatnio pilismy, ja,moj maz jego dobry kumpel i jego dziewczyna.Ona co prawda nie pila i wrocila wczesniej do domu.Mysmy siedzieli do rana.A jak maz wyszedl do sklepu to od razu kolega zlapal mnie za rece,przyciagnal do siebie i zaczal mnie macac,nie moglam sie opanowac.Zawsze dawal mi on sygnaly i aluzje ale zawsze go odpychalam i nie odpowiadalam na jego zaczepki.Tym razem nie moglam.Potem zaczelismy sie calowac...to byl jakis obled. nast dnia sie widzielismy,powiedzialam mu ze niewiem czemu tak sie stalo,ze gkupio mi i wogole.On na to ze tez niewie,ze jestem bardzi atrakcyjna no ale to nie wytlumaczenie.... ciezko mi z tym....ale nie moge o tym powiedziec mezowi.Czy kiedys przestanie to bolec???

Gość dgffgdytfyfd
jakin deugim razie??? czuje sie strasznie i nie bedzie zadnego deugiego razu.

Zreszta nic nie zrobiliscie przeciez ;) Masz dwa wyjscia....albo sie przyznac i odciazyc swoje sumienie a obciazyc tym meza, pewnie wasza przyjazn ze znajomymi sie wtedy zepsuje ;) Drugie: siedziec cicho i zapomniec o tym, tylko uwazaj, z wlasnego doswiadczenia wiem ze ciezko kolejny raz zapanowac nad soba, nigdy o tym nie zapomnisz i dziwnie sie bedziesz czula w towarzystwie tamtego ;)

tez bym nic nie mówiła..... pilnuj się i tyle.A co do tego że nie będzie drugiego razu... hmmm no czas pokaże.Dużo zależy od Ciebie, jeśli kochasz męża, szanujesz, mąż kocha Ciebie i szanuje to raczej nie ma szans na zdradę , ale jeśli wasze relacje bardziej przypominają kumpli to na bank i to z dzika satysfakcją dla Ciebie.

Gość dgffgdytfyfd
dzieki za odzew.Nie chce mowic mezowi,czuje sie winna ale nie chce mowic. na razie nie planuje spotkania z tamtym. dodam tylko ze po tamtym razie jak sie spotkalismy to tez cos kombinowal i zarywal do mnie a ja go odepchnelam

Gość dgffgdytfyfd
a moglam to powturzyc tym bardziej ze on chcial,a jednak nie powturzylam...

Gość dgffgdytfyfd
a moglam to powturzyc tym bardziej ze on chcial,a jednak nie powturzylam...

Gość fufinka
Wyluzuj dziewczyno, nie bądź taka skrupulatna. Bo nic nie zrobiłaś, a może w Twoim życiu przyjść taki moment, że naprawdę będziesz tego żałować, jak dowiesz się ile razy on Cię zdradził

Gość dgffgdytfyfd
Zawsze jak popiję to jestem łatwa :(

Gość dgffgdytfyfd
napisz jeszcze 5 razy bo nie zrozumieliśmy :classic_cool:

Gość KMJGTFRDE
NIC NIE MOW!!!!!!!!!!!!!!!!ABSOLUTNIE!!!!!!!!! Z CZASEM ZAPOMNISZ...... ALE FAKT,FACET JAK TO FACET,MOZE SIE POCHWALIC KOLEGOM,ZE WYRWAL CUDZA ZONE:(...NAWET JEST TO BARDZIEJ NIZ PEWNE:(... CHLOPY TO DEBILE... JEZELI TAMTEN TEZ MA ZONE TO MOZE ZATRZYMA TO DLA SIEBIE,ALE JEZELI NIE-ZAPOMNIJ...

Gość diabeł cię zwiódł
na pokuszenie, uległaś wpływom Złego Ducha i twoja dusza grzeszna jest a twoje małżeństwo zbrukane i nie ma ratunku bowiem jak dasz Diabłu dostęp to on już wcałości cie posiądzie i spodziewaj się ciągu dalszego na drodze twego morlanego upadku dodam jeszcze że Diabeł nie wynagradza, on niszczy swoich wyznawców pod kazdym względem aż staniesz się karykaturą człowieka

Gość Anna7703
Zachowaj to do siebie.

Gość KMJGTFRDE
A,DOCZYTALAM,ZE KUMPEL MA DZIEWCZYNE....CZYLI ZADEN TRWALY ZWIAZEK...