Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do dziewczyn

Polecane posty

Macie taką fantazję, żeby totalnie zdominować chłopaka? Żeby jadł Wam z ręki, całował Wasze stopy, był dla Was podnóżkiem, chodził na smyczy itp. Nie chodzi o Waszego chłopaka, tylko o nawiązanie relacji o takim charakterze...

Gość dajana spenser
Nie :)

Gość fdjhfdjhf
ja bym mogła mieć taką fantazję, jeśli był byś mi się fizycznie podobał ;)

Gość Jeaaa
no Tak.

Gość fdjhfdjhf
Trudno sprecyzować, po prostu ładna twarzyczka ;) i normalne ciało (czy szczupłe czy bardziej umięśnione, nie ma znaczenia). Dodatkowo jeśli to wszystko odegralibyśmy z przymrużeniem oka i z uśmiechem to myślę, ze bardzo by mi się spodobało :P

pewnie że z uśmiechem i z przymrużeniem oka. Chodzi o zabawę, a nie o jakieś uzależnienie. Ja jestem raczej szczupły, a czy mam ładną "twarzyczkę" to już jest subiektywne odczucie.

Gość powiem i ja....
ja nie mam i nigdy nie miałam i raczej mieć nie będę ....całkowicie nie leży takie zachowanie w moim charakterze ....w końcu taka zabawa polega na poniżaniu drugiego człowieka

Gość fdjhfdjhf
mogłabym Cię "wykorzystać" jeszcze w ten sposób, że Ty byś udawał, że śpisz (albo spał;P), a ja bym z Ciebie sama sobie zrobiła użytek :)

powiem i ja: oczywiście, że jest to w pewnym sensie poniżenie, ale takie na które ktoś się godzi i jest to traktowane raczej w formie zabawy. Dlatego trudno powiedzieć, żebyś tym robiła komuś jakąś krzywdę.

fdh: nie bardzo mi się podoba. Jakbym spał, nie byłoby to dla mnie zbyt atrakcyjne...

jest chyba mało dziewczyn, które lubią takie zabawy. Podchodzą do tego zbyt poważnie. A to przecież tylko zabawa...

Gość fdjhfdjhf
nie no, to bym Cię przecież obudziła, w zależności od konwencji ;) Chodzi o ten moment, że budzisz się, a tu fajna, napalona dziewczyna, się do Ciebie dobiera ;)

jakoś średnio mi się podoba. Wolę być już rozbudzony. Masz jakieś inne pomysły?

Gość week of view
nie...dla mnie facet ma byc facetem a nie pantoflarzem

week of view: ale nie chodzi tu o Twojego faceta, nie chodzi o seks, tylko o taką zabawę... oczywiście z erotycznym podtekstem...