Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkanalisciu

Studenci - przerwa między licencjatem a rozpoczęciem mgr a formalności

Polecane posty

Gość biedronkanalisciu

Czy oddaję wtedy legitymację, i nie mam zniżki i ubezpieczenia na wakacje? Może mi ktoś doświadczony odpowiedzieć :) ?

Z tego co się orientuję składając pracę licencjacką w dziekanacie oddajesz też legitymację. Dopiero od października dostajesz ją ponownie i ubezpieczasz się od początku...

Gość dfsfdgdfsgsedrfesdfr
Jak zostajesz na tej samej uczelni to chyba nie musisz. Jak idziesz na inną to tak.

Gość dfsfdgdfsgsedrfesdfr
Ja akurat byłam kiedyś w dziekanacie jak jedna dziewczyna rozmawiała na ten temat i jej powiedzieli, że nie musi oddawać legitymacji skoro na magisterkę zostaje u nich.

Gość biedronkanalisciu
no wlasnie to by bylo dziwne dosc

Gość biedronkanalisciu
jakby trzeba bylo konczyc, mimo ze sie "kontunuuje" szkoda ze w pon nieczynne dziekanaty :P

Z formalnego puntu widzenia - tak, musisz oddać legitymację, nawet jeśli kontynuujesz na tej samej uczelni. Niestety, tak to wygląda. Dlatego większość studentów idzie po rozum do głowy i robi małe oszustwo jeszcze będąc na licencjacie - ''gubi' legitymację. Nie słyszałaś o tym? Gubienie legitki to plaga :D Trzeba zrobić to odpowiednio wcześnie, ty za późno się obudziłaś.