Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Zdenerwowana_

Stres przed EGZAMINEM NA PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość _Zdenerwowana_

Witajcie. W czwartek zdaje egzamin na prawo jazdy.DOtychczas miałam instruktora, dużo gadał ale mało do rzeczy,więc gdy wyjezdziłam wszystkie wykupione godziny wykupiłam sobie jeszcze 4 dodatkowe u innego.Ten dotychczasowy jest super! Widzę że poprzedni instruktor pominoł wiele wiele drobnych ale ważnych rzeczy.Mniejsza o to. Problem w tym że bardzo się denerwuje, te nerwy mnie zjedzą, płakać mi się chce tu i teraz! Zdaje sobie sprawę że mogę nie zdać za pierwszym i to jest bardzo prawdopodobne! No, ale nie wiem jak sobie poradzić z tym stresem! Muzyka,spacer, zajęcie się robotą nie pomaga. Nie mam z kim pogadać bo obecnie mieszkam sama, nie mam też jak iść na własną rękę sama z kimś pojezdzic. Te nerwy są wykańczające :( Może macie jakieś rady? Tylko PROSZE bez głupich odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość _Zdenerwowana_
Mogłam się spodziewać takich żałosnych odpowiedzi.

Gość ida29
moze po prostu nie czujesz sie dobrze przygotowana dlatego tak sie denerwujesz,

Gość _Zdenerwowana_
No tak ida29 to też, bo jak już wspomniałam mój poprzedni instruktor był do bani, tylko podrywy mu w głowie. Jednakże chcę się opanować ale nie wiem jak:(

Gość rurururrururugacia
ja pierwszy oblałam, ale powiem Ci, że było ok, nie ma się czego bać, nikogo nie zabijesz, a i egzaminator cię nie zje... ja miałam stresa jakiś tydzień przed, później coraz mniejszy, a w dniu egzaminu w ogóle się nie stresowałam, wiem, że umiem jeździć, a reszta zależy od egzaminatora...

Gość _Zdenerwowana_
taaaa, jeszcze sie podszywajcie :D żal naprawdę niektórych ludzi

Możesz spróbować brać cos uspokajającego, ale uważaj bo większość tych leków/ziół otumaniają. Musisz się pozytywnie nastawić, nie myśl o tym czy zdasz czy nie, ale raczej że masz okazje pokazać czego się nauczyłaś i dasz z siebie wszystko. Życzę powodzenia

Gość rurururrururugacia
i polecam zabrać kogoś ze sobą, znajomego, kumpla, faceta, przyjaciółkę, kogoś kto będzie zagadywał w oczekiwaniu na egzam, żebyś zajęła się czymś przyjemnym, gadaniem o głupotach i nie patrzyła i nie słuchała innych czekających na egzam, bo ludzie normalnie schodzą ze stresu i nam się nerwowość udziela

Gość _Zdenerwowana_
Widzę że nie ma po co tu dyskusji prowadzić. Jakieś kanalie się pojawiły. Nimmeril dziękuję :)

Gość _Zdenerwowana_
rurururrururugacia z zabranie kogoś będzie trudniej :D no ale może... :)

Gość edward z bytomia
sama ? a cipke masz włochatą ?

Gość franek bez firanek
miałas już stosunek z wypróznieniem na klatke piersiową partnera ?

Gość sexaminator
słuchajcie ,my tu gadu gadu ,a tymczasem dziewczyna ma powazny problem

Gość powiem i ja....
moja rada jest taka żeby podejść do egzaminu na luzie z myślą a co tam najwyżej nie zdam mój brat zdawał 2 tygodnie temu w Poznaniu ...podszedł właśnie na takim luzie z myślą że tak do końca to on przygotowany nie jest ....całe prawo jazdy robił z doskoku jednocześnie studiując a prawko zdawał w trakcie sesji więc nawet nie miał czasu powtórzyć testów....i wyobraź sobie że zdał za pierwszym podejściem czym zszokował całą rodzinę :D

Gość _Zdenerwowana_
ale kurwa śmieszne bardzo, nic tylko wam wpierdolić.

Gość sexaminator
serio ?

Gość _Zdenerwowana_
powiem i ja.... Tylko jak sie odstresować:D te nerwy mnie nie mogą opuścić naprawdę : )

Gość sexaminator
mozesz possac moje jajuszka na odstresowanie

Gość bambaryla147
No ja ma egzamin 13 lipca w piatek i juz teraz jak zaczynam o tym myslec to taki stres, ze szok. Ja mieszkam za granica i tu nie ma uczenia sie trazy egzaminacyjnej prawie na pamiec, tu losujesz 1 z 20 i jedziesz...eh...tez jestem przygotowana na to ze niezdam....bo ten stres....

Gość rurururrururugacia
może być tak, że w momencie jak wsiądziesz do auta, cały stres odpłynie:) nie martw się na zapas

Gość _Zdenerwowana_
Staram się nie martiwć! No ale cięzko! :| EHh:( Bylebym sie nie wyłozyła na testach :D

Gość bambaryla147
Na jakich testach? To teorii nie tezba zdawac wczesniej?

Gość _Zdenerwowana_
no testy czyli teoria , 18pytan.

Gość Ja098
RELAX :) Pomysl ze to nie koniec swiata, to tylko egzamin, zdasz albo nie :) Pomysl ilu ludzi na swiecie ma ogromne problemy albo wlasnie im sie zawalil dom itp, a teraz pomysl o sobie ze masz tylko EGZAMIN :) mam nadzieje ze pomoze

Gość MAAAAAAAARTAAAAAAAAAAA
Ja mam egzamin drugi w środe na 15:/ pierwszy oblałam na łuku ale to ejst dla mnie żałosne bo NIGDY nie miałam z nim problemu po prostu tak sie denerwowałam widziałam słupek i zamiast korekte zrobić to ja gazu dodałam i walłam.. już dziś mi się nogi trzęsą na samą myśl o egzaminie.. tez chodzilam do takiej szkoly gdzie pomineli bardzo duzo istotnych spraw..

Gość _Zdenerwowana_
No racja, inni maja gorzej , trzeba wyluuuuzować! kasa na poprawki zarobiona jest! no latwo sie pisze hehe:) obym testów nie zawaliła czyli teorii:D

Gość nivoinsosidvoishvoihhv
Dziewczyno - naucz sie porzadnie jezdzic i opanuj samochod - jezeli trzeba to wez jeszcze kilka godzin z instruktorem, ktory ci odpowiada - placisz, jestes klientka wiec wymagasz - kropka. I nie rozczulaj sie nad soba i stressem -prawo jazdy to danie ci w reke wladzy nad samochodem i posrednio nad zyciem i zdrowiem twoim i innych. To normalne ze wymagania sa wysokie. A co do stressu - jazda po zatloczonych ulicach nieznanego miasta to dopiero stress i wyzwanie - jako kierowca musisz na to tez byc gotowa.

Gość _Zdenerwowana_
Tak, właśnie będę jeżdzić po mieście którego nie znam, tak że być może też dlatego się denerwuje, no ale co racja to racja trzeba sie opanować:/

Gość _Zdenerwowana_
nivoinsosidvoishvoihhv Twój komentarz mi pomógł :| emocje opadły w sekundzie... chyba trzeba mi kogoś kto mi wybije głupie myslenie:D

Gość asdewq
to na naukach nie jezdzilas wogole po miescie w ktorym zdajesz egzamin?